Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar yaa normalde bir kadın kaç tane yumurtlaması gerek ayda normali yani.benim 3 tane gördü dr da..

haklısın heyacandannn insan şaşırıyooo...bidahakine liste yap canım çabuk hatırlarsın..
ben şahin beyle çok rahat paylaştığım için unutmuyorom genelde..fakat önceki dr. um zaman kısıtlılığını bildiğimden bende heyacan yapıyodu ...bende liste yapıp gidiyordum)

ya biz öngörüşmeye girdiydik benden sonrada bir çift geldiydi öngörüşmeye .biraz randevu saatleri sarkmıştı o gün.bizden sonraki kadınında kocası tekrar işe yetişecekmiş.ben onu bile taktım kafaya.bizim işimiz uzun sürerse adam işe yetişemezse.eşime demedim tabi kızar bize ne elalemden die.ama napiim yazık .bizim işte uzayınca gittiler onlar.üzüldüm bende..

canım benim önceki dr. um sağlıklı regl gören bir kadının 1 yumurta attığını söylemişti..
sendeki 3 yumurta bence az diildir ..zaten ilaçlarla max seviyeye çıkartılıyo.

ilk görüşme bizmde öle geçti ..eşim yüzünden oda senin gibi düşünerek dışarda çok bekleyenler var biz bir an önce çıkalım diye düşünmüş.. valla bende eşimi fırçalmıştım ama biz ikinci kez yine gitmiştik
için rahat etmediyse bidaha al randevuuu.

justig cim sanırım biraz çok oturdum pc başında biraz dinleneyimmm..kendine çok iyi bak .
dediğim gibi içine sinmediyseee tekrar görüş.

canım benim önceki dr. um sağlıklı regl gören bir kadının 1 yumurta attığını söylemişti..
sendeki 3 yumurta bence az diildir ..zaten ilaçlarla max seviyeye çıkartılıyo.

ölemi.ya ben korkuyorum benim fsh sınırdaydı.yumurta rezervim düşecek diye ödüm kopuyo.bir tanecik daha doğurayım sonra düşsün isterse yaaa.

momicim şu transfer sonrası beslenme şeklini tekrar yazarmısın.kimler et yicek yada yemicek anlayamadım cnm..

canım endometriozisi olanlara suni yemle beslenen hayvanların eti sütü vs. pek iyi gelmiyor. kötü östrojen dedikleri bir tip hormon içerdiği için endolu kadınlarda pek iyi sonuç vermiyor. aynı zamanda çok şekerli beyaz unlu ve katkı malzemeli yiyeceklerde pek iyi gelmiyor.

transferden sonra hatta bence tüm tedavi boyunca protein ve taze sebze meyve almak lazım endolularda protein kaynağı en iyisi balık oluyor bu durumda. endolu olmayanlar kırmızı eti de tüketebilirler sorun olmazmış.

bu arada hamilelik oluşması sırasındaki oksidasyonu engellemek için bol antioksidan (c ve e vitamini ağırlıklı) sebze meyve yemek faydalıymış.

ananasın da tazesini transferden 1-2 gün önce başlayıp en az şöyle 4-5 gün yemek tutunmayı kolaylaştırırmış. ama tutunma biliyorsun döllenmeden 7-10 gün içinde oluyor ya bebek tutunduktan sonra ananas yememek lazım çok yenirse o da düşüğe neden olurmuş yani transfeden bir iki gün önce ve en fazla 5-6 gün sonrasına kadar devam etmek yeterli. bir ananası 4-5 parçaya bölüp bir günde bir parça şeklinde yeniyormuş.

amaaaaan ne güzel herkes buradaymış. cennetim bluecum pinkim sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…