Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sağol canım alllah razı olsun inş. bakalım hem iş hem bebiş rabbim nasip ederse çok teşşekkür ederim ilgilendiğin içinkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhabalar......aramıza bir arkadaş daha gelmiş ne güzel........duygu 81......hoşgeldin canım........momicim iyim canım.....seni sormaya gerek yok zaten .......ne kadar iyi ve keyifli olduğunu biliyoryz zaten.......dilkalmanımda öyle.....ALLAH daim etsin inşallah ........yarencim sende iyisin maaşallah.....kendine dikkat et canım........cennetim,justin,halidem......sizler nasılsınız........diğer arkadaşlar....ALLAH hepinize iyilik ,bolca bebiş versin.........

kızlar.....yarın osman hocaya muayeneye gidiyorum..........bakalım neler diyecek........ayyyyyy....yazarken içim bir hoş oldu........yarın şahin beylede görüşeyim dedim ama,antalyada kongredeymiş.......pazartesi gelecekmiş........bakalım hayırlısı........

arkadaşlar merhaba nasılsınız?...aramıza yeni arkadaşlar gelmiş....duygu81 hoşgeldin arkadaşım, tedavin hayırlı olur inşallah....

bluesuum hadi hayırlısı olsun,yarın sabırsızlıkla seni bekleyeceğim...ınşallah güzel haberler vereceksin,hakkında hayırlısı olsun canım....

momim ben de salı günü gideceğim Şahin beye...Kalp atışlarını ilk sen duyacaksın inşalllah....Bir yandan da ultrasona baktım benimki 6,5 mm.görülüyor canım...Bakalım salı günü ne olacak?...Allahım inşallah hepimize güzel günler göstersin....

blueee hadi git bakalım ne diyecek osman hocam merak ettim... bize de anlat hemen gelince tamam mı

merhaba arkadaşlar,
bugünde geç kalmışım,sabah kahveler içilmiş,sohbetler edilmiş...
yarenciğim carrefourda anasın tazesi vardı.ama iznikteymişsin sen.bende iznik'e geleceğim ama 1 hafta sonra sanırım. eğer o tarihlerde yemende sakınca yoksa gelirken getiririm sana..
cennetim umarım sende kısa zamanda hem bebişine hemde işine kavuşursun.bende uzun süredir iş bakıyorum ama bakalım kısmet.o yüzden seni çok iyi anlıyorum...
dilkalman momi sizin hamileliğiniz nasıl gidiyor?

bluesuum hadi hayırlısı olsun,yarın sabırsızlıkla seni bekleyeceğim...İnşallah güzel haberler vereceksin,hakkında hayırlısı olsun canım....

amin canım.....hayırlısı neyse o olsun......tüp bebek sayfasını kapattık derken yeniden yeni bir başlangıç........ ALLAH hakkımda hayırlısını versin inşallah.......

ah canım.......siz böyle yazdıkça momiyle ikiniz ,içim kıpır kıpır oluyor sevinçten sizin adınıza........kalp atışlarını duyunca hayırlısıyla , o gün mucizenizin içinizde olduğuna inanacaksınız......o zaman diyeksinizki ben HAMİLEYİM .........İÇİMDE BİR CAN VAR...........

camas.......ben sana dün sormuştum ama görmadin herhalde.......senin kaçıncı denemen.......şahin beyin yeni hastalarındanmısın......

inşallah canım bizde heyecanla o günü bekliyoruz... kalp atışını görmeden ben inanamayacağım hamile olduğuma sanırım. kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…