Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aman canım kendine çok dikkat et......şimdi gribin zamanımı canım.......seni gelmiş nerden bulmuş yahu.......

momim Şahin bey keseye baktığında ölçüsünü söyledi mi yoksa söylemedi mi hiç farkında değilim..Benim zaten aklıma bile gelmedi...Sen kalp atışları için ne zaman gideceksin kontrole canım?

ah ah......keseleri gördüler,şimdide kalp atışlarını bekliyorlar.........ALLAHIM bizlerede o günleri nasip et inşallah......sizlerede kırkbirkere maaşallah........

momim Şahin bey keseye baktığında ölçüsünü söyledi mi yoksa söylemedi mi hiç farkında değilim..Benim zaten aklıma bile gelmedi...Sen kalp atışları için ne zaman gideceksin kontrole canım?

canım ultrasonu verdiyse eline orada aşağıda da yazar kaç mm olduğu. ben pazartesi gideceğim kalp atışını görmeye. inşallah görürüz. yerimseniben sana ne zaman gel dedi?

bu arada bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce nezle oldum. hiç ortada yokken bir günde küt diye başladı burnum akmaya boğazım acımaya. 10 gün falan sürdü. neden olduğunu da öğrendim.
beta HCG nin önemli görevlerinden biri bağışıklık sistemini baskılayıp bebeği yabancı madde diye vücudun görmesini ve atmasını engellemekmiş. HCG yükselirken dikkat edin hastalanmamaya diyordu. ama yapacak birşey yok.

vitamin ilaç vs. almamak gerektiği için bol bol C vitamini içeren taze sebze meyveler ile geçirdim. sende öyle yap canım. geçmiş olsun çok

ah ah......keseleri gördüler,şimdide kalp atışlarını bekliyorlar.........ALLAHIM bizlerede o günleri nasip et inşallah......sizlerede kırkbirkere maaşallah........

inşallah bluecum hepinizin hamile haberlerini tek tek kutlayacağız inşallah

iyiyim yarencim sen nasılsın? zorlamıyorsun dimi kendini hiçbirşey için hareketlerine dikkat et canım benim...

sanırım çıktın .neyse sağlık olsun.
ananası burada bulamadık canım...benim bebişler de mevsim meyveleriyle etmek zorundalar.

iyim canım valla eşim öle bi hizmet ediyokiii sormaaa hiç bişeyi elletmiyoi)
kasık ağrılarım olmasa bazen unutuyorum trnsfer yapıldığını..çok rahatım stres heyacan hiç yok gibiii.
arada ateşim çıkıyo yanaklar kırmızı kırmızı oluyo ama her halde bunlarda normaldir olucak okadar.

amaaan iyi iyi ne güzel baksın tabi eşin. ne de olsa sonuçta gelecek hediye her ikinize de olacak.

yarencim ananası ihmal etme bence. tutunmayı kolaylaştırıyor çok. eşine söyle carrefour, kipa gibi büyük marketlere baksın oralarda bulursun. en kötüsü konservesini alıp yersin tazesini bulamıyorsan.

ateş basmalarını da bence merak etme progesteron yapıyor vücüttaki ısı yükselmesini.

rahatına keyfine bak dinlen bol bol ne güzel işte. opuyorumnanaktan

söyliyim konservesine bi baksın bakalımm inş onu buluruz .. iznikteyiz canım burda küçük marketler
var malesef :-((

öyle canım bende yatmaktan sıkıldım valla buğünüde atlatayımm bi yarın kalkmayı düşünüyorum...
şahin beyle görüştüğünü biliyorum ..tedavine hemen başlıycakmı??

birde kabak çekirdeği yiyin diyorlar.oda tutunmayı kolaylaştırıyormuş.ama kabız olmamayada dikkat edilcekmiş.yarencim dikkat et..

kist varmış bir tane ama kendi düşebilir dedi.adetimde gidicem düşmüşse hemen başlıcaz tedaviye düşmemişse dk hapı vericem bir ay sonra başlarız dedi..adetimde ekim 11 gibi bakalım..

momicim şu transfer sonrası beslenme şeklini tekrar yazarmısın.kimler et yicek yada yemicek anlayamadım cnm..

canım bana yumurta toplama işleminde verdikleri narkozdan sonra (çok afedersin ishal olmuştum ya ) sonra biraz toparlandı ama öyle kabız felan olmadım....rahatım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…