Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

camasd bana sorduysan ilk tedavim yarım kaldı yumurta toplamada 1 yumurta bulundu oda gelişmedi.ikinci tedavime başlıcam kasımda allah kısmet ederse.... sanada iyi geceler culiii....dilkalman annecik hg nasılsın

arkadaşlar hepize hayırlı akşamlar,
dikalman nasıl gidiyooo canım rahatmısın?
culii sende hg canım ..

ah ah camasd hamilelik nasıl gidiyor bilmiyorum arkadaşım,keseyi gördük birde kısmetse kalp atışlarını görsem daha rahatlayacağım...sonra gelişiyormu diye endişe edeceğim zor arkadaş zor...Allah size de yaşatsın inşallah....

Biraz beddua gibi oldu galiba ama yinede içim kıpır kıpır arkadaşlar,Dilerim Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar versin.

arkadaşlar ( çok afedersiniz )buğün çok gazım oldu..ne yesem şişkinlik yapıp göbeğime sancıdı..
inşallah normaldir.

yarencim ben çok rahatım,ne bir belirti,ne bir ağrı,sızı hiçbirşey yok.Asıl sen nasılsın?Ayaklarını üşütme,çorap giy devamlı...

arkadaşlar ben artık yavaş yavaş kaçayım,yarın sabah okul var.erken kalkacağım,size iyi geceler....Bu mübarek cuma akşamında hepimize tekrar dua ediyorum.Allah hepimize sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar versin.....AMıN

tahmin edebiliyorum dilkalman :) ama salı günü bebişin de kalp atışlarını duyacaaksın inşallah..herşey güzel olacak sen içini rahat tut :)

canım inş olmam .dikkat ediyorum ..tavsiyeleriniz çok işime yarıyoo.. hepinize çok teşekkür ediyorum.
yarın dışarı çıkmayı düşünüyorum ama ne dersin...
sende kendine çok dikkat et canım ağır felan kaldırmaa ..her aşaması zor bi süreçten geçiyoruz..önce ilaçlar ,sonra yum top, derken transfer .. rabbim sonunu güzel ve hayırlı etsin inşallah..hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…