Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

emiragam canım sonunda gelmissin buraya iyi yaptın hosgeldin. buradan daha kolay sorularını yanıt bulursun insallah.

endometriosisten dolayı benimde tuplerimde sorun vardı ama tamamen tıkalı degildi. büyük bir şans eseri kendiliğinden gebe kaldım. şahin bey beni de ameliyat etmek istemedi hiç iyi ki de etmemiş.

Yapışıklıkların çoksa ve çikolata kistin varsa ağrıların ondandır canım. biraz bizim işimiz zor malesef.

yaren diye bir arkadaşımız daha var o da endolu onunda çok ağrısı oldu tedavi sırasında. sık biraz dişini alacağımız ödül dünyanın en güzel şeyi olacak inşallah gerçi sen biliyorsundur zaten 10 yaşında kızın varsa allah bağışlasın bu arada.

emiragam ne zaman toplandı yumurtaların canım? kaç tane? kaçı döllendi? transfer ne zaman?

hadi bilgilendir bizi de merak etmeyelim çok. inşallah alırsın sende pozitif sonuç ile mujdeni.

sizin tedaviniz nasıl ağrınız oldumu ben,m yumurta topdıktan sonra çok sancım oldu hala devam ediyor

öncelikle aramıza hoşgeldin canım ,bende endometriosis hastasıyım ..iğnelere başladığım ilk günden başlayıp yumrt top işlemine kadar çok keskin sancılarım oldu ..geceleri o tatlı uykudan uyanmak inan çok sıktı çok ağladımmm... çoğu zaman eşime beni ameliyat ettir diye yalvarıyodum.. bebek değil artık kistleri düşünür olmuştum) yumurtalar toplandıktan sonra kistlere olan baskı azalınca biraz rahatladım...tarnsfer den sonra dahada rahatladım ...
şu an da ara ara ağrım ve sancım var ama şahin bey bu kadarının olucağını söyledi..
işin en güzel tarafını hep düşünmelisinnnn...gebe kalmayı başarabilirsekkk bu hastalık geriliycek.).

momi merhaba :)
senin durumuna inanılmaz sevinmiştim zaten, Allah büyük işte, dualarını kabul etmiş :)
inşallah sağlıklı bir hamilelik olur, inan bütün çekilenler unutuluyor.

nobran çok saol yaa.gerçekten umut oldun sende bize..

:))

İnşallah siz de ileride başkalarına umut olucaksınız , Allahım ben neler yaşamışım, ne kadar da kuvvetliymişim diyeceksiniz.

Bence hep pozitif olan hikayeleri okuyun, %60 lık kısmı yani :)

(tüp bebekte max başarı %60 dı galiba)

selam kızlar hayırlı cumalar nobran canım hayırlısıyla ikizlerini kucağına alırsın inş tatlım şahin beye her gittiğimde ben burdan bahsediyorum

İnşallah, çok teşekkürler.

Bence Şahin bey okumuyordur bu siteyi ama bizim anlattıklarımızla bilgi sahibi oluyordur diye düşünüyorum. Site adından falan bahsetmedik çünkü. Hemşireler okuyor olabilir ama :)

Bu arada kullanıcı adım nobran olarak kaldı, çünkü geçen sene bu zamanlar hayatımın her anlamıyla berbat gittiği günlerdi, iş yerimde sorunlar vardı, tüplerimden birinin tıkalı olduğunu öğrenip tüp bebek kararı vermeye çalışıyordum vs.
O zamanlarda bu siteye üye olmaya çalışmışım, işyerinde birine kızmışımdır kesin, kullanıcı adı diye onu yazıp sonra yarım kalmış vazgeçmişim. (Nobran: sert ve suratsız insanlar için kullanılır ya :))
ben de suratsızdım o sıralar zira.

şimdi üye olurken mail adresim siztemlerinde kayıtlı olduğundan değiştiremedim. Yada acemiliğimden ben becerememiş olabilirim.
Şu aralar nobran falan değilim valla :)

Nasıl değiştirebileceğimi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

sevgili momi

evet cnm arada uğruyorum malüm okullar açıldı yoğunum

ama birgün bende şahin beye gidip en azından sizlerin memnuniyetiniz için değerlendirmek mabında gideceğim

inş hayırlısıyla bizlerinde bebekleri süpriz yapar

selam kızlar nabersiniz?ya anneler?bebişlere iyi bakın:) nobran hoşgeldin aramıza sende...burada bnm kullanıcı adımla gerçek adım aynı kızlar:)) buse_burcu yeni katıldın sanırım aramıza... sende hg arkadaşım

emiragam arkadaşım biraz sabredeceksin..ınan benim endo gibi bir problemim olmadığı halde 1.denemenin hemen arkasından 2.denemeyi yapınca benim bile dengem şaşmıştı,sancı,ağırlık hissi kötüydü.ınşallah tuttuğu zaman bu acılar geçecek arkadaşım...

selam arkadaşlar nasılsınız??Şahin bey arada girip okuyormuş bunları,benim 1.denememin transfer işlemi sırasında bu topiği konuşmuştuk,ben de burada yazdığımı söylemiştim...

yarencim ben transferden 4 gün sonra evden çıktım.Otobüse bindim,gezdim.Çalışıyordum sadece okuldan iki gün izin almıştım.Sadece ağır kaldırmadım,yorulduğum zamanlarda oldu.ilkinde 10 gün boyunca evden çıkmamıştım,tutmadı,bunda sokaklardaydım tuttu.Arkadaşım tutacak olduğu zaman tutar merak etme...

merhaba halidem..çok detaylı okuduğunu sanmıyorum,bir iki kere göz attığını söylemiştir.Ben olsam okumazdım.Düşün sabahtan akşama kadar bir yığın bayanla uğraş,birde akşam onların yazdıklarını oku...Allah sabır versin adama...

sen nasılsın?kasıma kadar rejime devam herhalde..Aslında hamile kalmadan kilo vermek süper güzel olur.Ben veremedimde...

haklısın bütün gün zaten bıkıo adam bizden bide ne yazdılar die merak etmez heralde..rejime devam evet bgn adet oldum kasımdakinde başlıcam hayırlısıyla

kızlar merhabalar........bende eve az öncegeldim......bi bakim dedim.......bizim kızlar ne sohbetler etmişler.......aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz........nobran......ALLAH sağlıkla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin........kızlar.....şahin bey arada bu siteye giriyormuş.......kendi söylemişti bana.......ama her gün bizi nerde takip edicek adam.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…