Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 sositososito :CüvCüv: :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt

selam halidem selam kızlar tam kaçmanıza yetiştim herhalde
gerçi bende yatacağım yorulmuşum bugün çok. dualarımı bitirdim yatmadan bakayım dedim.

hepinizi ayrı ayrı saydım duamda. rabbim kabul etsin yeter.

Arkadaşlar hepinize selam.
Uzun zamandır bu forumu okuyorum ben, ama sadece izleyiciydim şimdiye kadar :)
Geçen salı Şahin Bey de kontrolüm vardı. Bu siteden bahsettik, eşim de ; dr bey benim hanım hep okuyor ama hiçbirşey yazmıyor dedi.
Şahin bey de sizlere moral olması açısından yazmamı istedi.Yani anlayacağınız kendisi tarafından görevlendirildim :)

Bu arada 28 haftalık ikizlere hamileyim. Sizin bu aralar geçtiğiniz aşamaları geçtim tabii ki.
(ıkinci denemede hamile kaldım ben. ılki kimyasal oldu.)
Önceleri ilaçlar hakkında konuları okuyorsunuz, sonra yumurta toplama, transfer aşamalarında insanlar neler yaşamış onlara bakıyorsunuz.En berbat kısmı elbette ki o feci 12 gün. Zaten sitedeki en panik başlıklar bu konu hakkkındadır bakarsanız.
Pozitiften sonra kalp atışı endişesi, hadi onu gördük ya duruverirse endişesi. Sonra 12 haftayı bir doldursak temennileri. (Ben 3 ay bitmeden söylemedim kimseye)
Bir ara da ya ben anlamadan kalpleri durmuşsa diye takıyordum.
Ayrıca bütün olumsuz hikayeleri okuduğum dönemim de oldu (Hep Gülben Ergen yüzünden, o ikizleri erken doğurunca rahim ağzı yetmezliğine taktım :))
ışin en tuhafı da Şahin Bey bana risk var falan da demiyordu, sadece ikiz gebelik olduğundan dikkatli ol diyordu, o kadar. Bu zamana kadar Allah a şükür hiç ciddi bir problemim olmadı. Tamamen benim vesveselerimdi, hatta annem ve eşim ciddi anlamda interneti yasaklamıştı bana, hep olumsuz şeylere bakıyorum diye :)
Ama bir de bakıyorsunuz zaman geçmiş ve artık bebişlerinize birşeyler almaya başlamışsınız.
Bu kez de bebişlerimize neler aldık topiklerine bakmaya başladığımı farkettim. En güzel zamanlar bunlar işte :)
Bu aralar yine başladım , şimdi de erken doğumdan korkuyorum :)
ınşallah Allah hepinize -hayırlı- evlatlar nasip edecek, siz de artık başka konuları da okumaya başlayacaksınız, er yada geç sabır çok önemli ve yaşamayanın anlaması mümkün değil biliyorum. Diğer hamilelerden çok daha evhamlı olacağız, hep diken üstünde olacaksınız ama geçecek.
Umarım ben de sağlıklı bir şekilde oğullarımı kucağıma alırım da -eğer isterseniz- çocuk bakımı konularında da öğrendiklerimi paylaşabilirim.
Çok uzun olmuş yazdıklarım, şimdilik ara verelim :)
bu haftalarda uyku büyük problem oluyor, sırtınız ağrıyor yatınca, inşallah yakında sizin de ağrıycak :)
Sormak istediğiniz ne olursa ben buralardayım hep. :)

MOMı MOMı MOMı

BEN kaçırmışım sen ne zaman hamiş oldun tedavimi yoksa süprizmi yaptı mminik kelebeğin

inanki şimdi okudum e çok çok sevindim senin adına RABBıM hayırlısıyla mis kokusunu duyacağın günleri nasip etsin

kaç tane hamiş oldu şimdi kaçırdığım başka kimler var

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hamişler sizler tabi iki canlı tontişler sizler daha iyi ve güzel günler dileğiyle hoşçakalınkaydirigubbakcemile3

nobran merhaba

demek sahin bey gorevlendirdi seni kaydirigubbakcemile3 pek iyi yapmis. tesekkurler paylaşımın için eline saglik
insallah ogullarını saglıkla kucağına alırsın. az kalmıs sunun surası 10 haftaya kadar kucağında olurlar insallah.

bizde iki arkadas taze hamilelerdeniz daha 5+ gunleri yasiyoruz. haftaya kalp atısını gorebilme heyecanı var. insallah bizimde korkularımız vesveselerimiz kolayca gecer gider keyifle geçiririz bu güzel günleri.

mumucuuuuum sen kaçırdın demek arada sırada uğruyorsun ya ondan kaçmıştır.

geçen hafta öğrendik bizde şok olduk tam anlamıyla doğal yoldan zaten hiiiiç beklemiyorduk hele ki bu ay ben tamamen ümitsizdim hiç bakmıyordum bile hangi gün yumurtladım beraberlik oldu mu olmadı mı.... ramazan telaşına düşmüştüm aslında.

ama geçen hafta eşimi, beni ve hatta ailelerimizi bile şok eden güzel haberi aldık. hatta biz anlayana kadar büyümüş keseyi bile gördük gittiğimiz gibi. bakalım önümüzdeki haftada kalp atışını görürsek sonrasında biraz daha rahat oluruz herhalde.
darısı başına canım benim inşallah bekletmeden kolaylıkla gelsin hepinize yavrularınız...

canım benim 10 yaşında bir kızım var şimdi ttüplerim tıkalı ve endm.teşhisi koyan ankara da prof timur gürgan ameliyat etmek istedi olmadım şahin bey gerek yok dedi 7 eylülde kısa protokolle başladı ama ben bukadar zor olduğunu bilmiyordum tedavim zor geçiyor

selam kızlar hayırlı cumalar nobran canım hayırlısıyla ikizlerini kucağına alırsın inş tatlım şahin beye her gittiğimde ben burdan bahsediyorum

hayırlı olsun canım tedavin inşş kaydirigubbakcemile5

sizin tedaviniz nasıl ağrınız oldumu ben,m yumurta topdıktan sonra çok sancım oldu hala devam ediyor

selam kızlar hayırlı cumalar nobran canım hayırlısıyla ikizlerini kucağına alırsın inş tatlım şahin beye her gittiğimde ben burdan bahsediyorum

ya şahin beye beni duygu önermişti.onu söyledim şahin beyede.sizleride söylicektim önerdiler diye...eee ne dicem sizi bana dikalman momi pink blue önerdimi dicem.gerçek adlarınızı bilmediğimden komik olur diye bahsetmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…