Arkadaşlar hepinize selam.
Uzun zamandır bu forumu okuyorum ben, ama sadece izleyiciydim şimdiye kadar :)
Geçen salı Şahin Bey de kontrolüm vardı. Bu siteden bahsettik, eşim de ; dr bey benim hanım hep okuyor ama hiçbirşey yazmıyor dedi.
Şahin bey de sizlere moral olması açısından yazmamı istedi.Yani anlayacağınız kendisi tarafından görevlendirildim :)
Bu arada 28 haftalık ikizlere hamileyim. Sizin bu aralar geçtiğiniz aşamaları geçtim tabii ki.
(ıkinci denemede hamile kaldım ben. ılki kimyasal oldu.)
Önceleri ilaçlar hakkında konuları okuyorsunuz, sonra yumurta toplama, transfer aşamalarında insanlar neler yaşamış onlara bakıyorsunuz.En berbat kısmı elbette ki o feci 12 gün. Zaten sitedeki en panik başlıklar bu konu hakkkındadır bakarsanız.
Pozitiften sonra kalp atışı endişesi, hadi onu gördük ya duruverirse endişesi. Sonra 12 haftayı bir doldursak temennileri. (Ben 3 ay bitmeden söylemedim kimseye)
Bir ara da ya ben anlamadan kalpleri durmuşsa diye takıyordum.
Ayrıca bütün olumsuz hikayeleri okuduğum dönemim de oldu (Hep Gülben Ergen yüzünden, o ikizleri erken doğurunca rahim ağzı yetmezliğine taktım :))
ışin en tuhafı da Şahin Bey bana risk var falan da demiyordu, sadece ikiz gebelik olduğundan dikkatli ol diyordu, o kadar. Bu zamana kadar Allah a şükür hiç ciddi bir problemim olmadı. Tamamen benim vesveselerimdi, hatta annem ve eşim ciddi anlamda interneti yasaklamıştı bana, hep olumsuz şeylere bakıyorum diye :)
Ama bir de bakıyorsunuz zaman geçmiş ve artık bebişlerinize birşeyler almaya başlamışsınız.
Bu kez de bebişlerimize neler aldık topiklerine bakmaya başladığımı farkettim. En güzel zamanlar bunlar işte :)
Bu aralar yine başladım , şimdi de erken doğumdan korkuyorum :)
ınşallah Allah hepinize -hayırlı- evlatlar nasip edecek, siz de artık başka konuları da okumaya başlayacaksınız, er yada geç sabır çok önemli ve yaşamayanın anlaması mümkün değil biliyorum. Diğer hamilelerden çok daha evhamlı olacağız, hep diken üstünde olacaksınız ama geçecek.
Umarım ben de sağlıklı bir şekilde oğullarımı kucağıma alırım da -eğer isterseniz- çocuk bakımı konularında da öğrendiklerimi paylaşabilirim.
Çok uzun olmuş yazdıklarım, şimdilik ara verelim :)
bu haftalarda uyku büyük problem oluyor, sırtınız ağrıyor yatınca, inşallah yakında sizin de ağrıycak :)
Sormak istediğiniz ne olursa ben buralardayım hep. :)