Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet canım burdayım.......bugün osman hocaya muayene oldum........yine her zamanki gibi muayenede gözle görülen bir sorun yok ..........düşüklerin sorunlarını anlamak için bir sürü testler verdi.........fakat bu testleri özel hastanede değilde fakültede yaptırmamızı istedi......ben fakültedeki sonuçların gerçekçi olduğuna inanıyorum dedi........eşimde fakultede bir şey yaptırmayı sevmez.........bana yine sen kendin bilirssin dedi eşim.......fakültede bunlarla uğraşabilecekmisin diyor.........bunlarda birşey çıkmazsa histereskopi.......histereskopidede birşey çıkmazsa ,bunlardan başka yapılacak bir şey yok diyor........

halidem sana bişey sormak istiyorum arkadaşım senin rahatsızlığın endometriozis miydi canım

buesuum verdiği testler ne tür testler?fakülte çok kalabalık olunca uğraşması zor oluyor.osman hoca oraya bağlı mı daha?

hayır culii sorun eşimdeydi mikrotese ameliyatı oldu ama bende toplama günü 1 tane yumoş bulundu oda gelişmedi...test istedi şahin bey neden böle olduğunu anlamak için normal çıktı sonuç...şimdi ya o aya mahsus bi durumdu 1 yumurta oluşması yada kullandığım parti ialç hatalıydı değişiklik yapıcakmış ilaçlarımda

arkadaşlar ben 3 yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum şuan bir senelik evliyim ama bebeğimiz olmuyor bende şahin beye gittim şu anda 4 cm kistim var şahin bey bana ameliyat önermedi direk tüp bebek tedavisi uygulayalım dedi yaşım 27 acaba böyle olupta tutan varmı hiç duydunuzmu

inşallah canım umarım bu sefer sorun çıkmaz...ben duymadım böle birini ama şahin bey karar verdiyse düşünme bile

hadi hayırlısı tatlım.bakalım neler olucak önümüzdeki günlerde?valla benim adetim bu ayın 12 si gibi.o gün belli olucak ne olacağı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…