- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.841
Arkadaşlar selam hepinize ben dün üye oldum ve siteyi çok fazla bilmiyorum.
Tedaviye başlamak için ben de doktor arayışındayım
bursadayım ve pko hastasıyım.3.5 yıllık bir evliliğimiz var. 5 doktor arasnda kararsızdım ama şimdi şahin bey hakkında yazdıklarınızı duyunca 6kişi oldu.
1-Murat Erdemir
2-Murat Arslan
3-Gürkan Uncu
4-Nuray Kitapçıoğlu
5-Osman Haldun Develi
şimdi bir de şahin doktor da eklendi
oooooooooooof ne yapacağım ben
xergen hosgeldin canım... bizler şahin beyin hastalarıyız. şahin beyde karar kılana kadar 5 doktor değiştirdim. çok şükür yine şahin beyin hastasıyken hamile kaldım ve doğuma kadar onunla gideceğim kısmet olursa.
bahsettiğin doktorların adlarını duydum ama tanımıyorum osman haldun develi dediğin osman develioğlu mu ART'ta Gürkan Uncu ile beraber olan emin olamadım. Eğer oysa Osman hoca bir önceki doktorumdu. çok iyi doktordur tavsiye ederim onu.
ama Bluesuu nun dediği gibi en iyisi hepsi ile tek tek konuşman ve görüşmen. tüp bebek yaptıracaksan zaten ön görüşmeler ücretsiz oluyor genelde.
kime için ısınırsa kime kanın kaynarsa onunla devam edersin psikolojik olarak doktora ve ekibine güvenmek en önemlisi..
hakkında hayırlısı olsun
merhaba bluesuuu
iyiz canım ..opuyorumnanaktansen neler yapıyosun?
selam kızlar nasılsınız dünden beri?
justing camasd sagolun kızlar inandım valla artık hamile olduğuma sağlıkla büyüsün ve sağlıkla doğsunda artık başka birşey istemiyorum.
bluecum pinkim sizler nasılsınız bakalım...
blue karar verdin mi sen osman hocanın istediği testleri yaptırmaya? istemiyordun fakülteye gitmeyi???
emiragam insallah sana da şifa olur kür en azından denemedim demezsin aklında kalmaz. ben sırf onun için yapmıştım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?