- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.861
Arkadaşlar selam hepinize ben dün üye oldum ve siteyi çok fazla bilmiyorum.
Tedaviye başlamak için ben de doktor arayışındayım
bursadayım ve pko hastasıyım.3.5 yıllık bir evliliğimiz var. 5 doktor arasnda kararsızdım ama şimdi şahin bey hakkında yazdıklarınızı duyunca 6kişi oldu.
1-Murat Erdemir
2-Murat Arslan
3-Gürkan Uncu
4-Nuray Kitapçıoğlu
5-Osman Haldun Develi
şimdi bir de şahin doktor da eklendi
oooooooooooof ne yapacağım ben
arkadaşlarım,sevdiğim insanlar size meraklandırdığım kadar inanın ben de meraktayım,o güzel seni bugün duymaya o kadar kendimi şartlamıştım ki olmadı ama...
inşaalllahh tatlım aminnn neler yapıyosun bakalım ben iş arayip duruyorum valla öyle yoruldum ki bugün çok gezdim yarın gene gezicem bakalım rabbim herkese gönlündekinin hayırlısınız nasip etsin inş.mirmirmirmirpinkim,cennetiim,yaren,halidem,justin,culii,camasd sizler nasılsınız arkadaşlar?.....Bildiğiniz gibi arkamızdan sizi bekliyoruz....
iyim canım.....sende iyisin inşallah........bende osman beyin istediği testleri yaptırmaya başlicam.......aklımda kalıcana yaptırayım diyorum......yarın randevum var osman beyle......opuyorumnanaktan
merhaba xergen ,bildiğin gibi şahin beyin hastalarıyız canım..bende ilk tedavime ve 2 negatif aşılamalarımı gürkan hocada yaşadım...işinde çok iyiii ...ama çok iyi düşün benim gibi tedavime başladım .. yarım bırakmıyım .. prof . deyip kaprislerine tahammul etmek zorunda kalma derim .. daha iyilerinnn olduğunu düşünüyorum...şahin beyi ilk sıraya al derimm ve ön görüşmelerini yap ama çok dikkatli ol tatlı dillere kanma bu işin ucunda para var canım ...ticaret gözü ile bakılıyooo.Arkadaşlar selam hepinize ben dün üye oldum ve siteyi çok fazla bilmiyorum.
Tedaviye başlamak için ben de doktor arayışındayım
bursadayım ve pko hastasıyım.3.5 yıllık bir evliliğimiz var. 5 doktor arasnda kararsızdım ama şimdi şahin bey hakkında yazdıklarınızı duyunca 6kişi oldu.
1-Murat Erdemir
2-Murat Arslan
3-Gürkan Uncu
4-Nuray Kitapçıoğlu
5-Osman Haldun Develi
şimdi bir de şahin doktor da eklendi
oooooooooooof ne yapacağım ben
canını sıkma güzelimmm.. heycanını anlıyorum ... bekleriz bizMomim bugün Şahin bey Bursa dışına çıkmış,randevuyu yarına aktardılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?