Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

haklısın dilkalmancım.......o korkuların malesefki hep olucak.......çünkü zor elde edilen hamilelikler bizimkiler......

canım merak etme yarın göreceksin o minicik kalbin atışını hayırlısı ile bitecek bütün korkuların.

benim başlamadı pek belirtim. yalnız son 2-3 gündür aç kalırsam yada çok yersem midem bulanıyor. ama çıkartmıyorum diğer zamanlarda normalim yine. yani beslenmeye dikkat etmem lazım herhalde. onun haricinde bir değişiklik yok haaa bir de akşamları bazen uyuyup kalıyorum erkenden. dün akşam 9da sızmışım 10.30a kadar sonra 12.de tekrar yattım sabaha kadar uyumuşum normalde bu kadar kesinlikle uyuyamam da. :)

bluecum allah dualarımızı kabul etsin bende yeni bitirdim okumayı. hep arkadaşlarım için hepiniz için tek tek dua ediyorum inşallah hepimiz anne olup beraber büyüteceğiz bebeklerimizi

ben oğluma hamile kalabilmek için1,5 yıl bekledim.......o hamileliğimi bile zor elde ettim gibi gelmişti o zaman ve senin gibi doğum yapana kadar hep korkularım oldu.......2 ayrı dr. um vardı......ikisinede sık sık gidiyordum......ay bugün galiba kıpırdamadı,ay yok bu gece pastanede yediğimiz sütlaç galiba bozuktu.....bebeğe bir şey oldumu......vs ....bunlar gibi birsürü şeyler....dr.lar bizden bıkmışlardı artık............herhalde şimdi 13 yıl aradan sonra hamile kalırsam vay dr.ları haline.......

inşallah kızlar bebeklerimizin aşılarını,gazlarını,yürümelerini konuşacağımız günler gelir...

momicim.....inşallah canım..........hamilelik uyku yapar.....o uyumaların normal.......ama beslenmene dikkat et.........sütünü içtinmi bakimmmm.........

canım Allah oğlunu sana bağışlasın,ona da kardeş sevgisi tattırsın inşallah..Ben de belirti falan olmayınca acaba hamile değilmiyim diyorum,acaba birşey mi oldu diyorum.Bütün günlerin bu tür düşüncelerle geçiyor...işin tuhafı hiç kuruntulu bir insan da değilim,normalde çok pozitifimdir ama iş bebeğe gelince durum değişiyor...

amin canım....... her uğraşım oğlum için.......çok istiyor kardeş.....ALLAH inşallah oğluma kardeş sevgisini tattırı........belirti için erken.....benim 8 haftadan sonra bulantılarım başlamıştı.......ama hiç bulantısı olmayanda oluyor........hiç belirti arama kendinde.........yarın hamile olduğuna inanacaksın inşallah......

iyi geceler güzeller.... kendinize iyi bakin...

dilkalman yarin bizi bu kadar bekletme hemen yaz olur muuu

arkadaşım benim ilk dr um pembe mavide nilgün hanım ikincisi gürkan uncu üçüncüsü ameliyatımıda yapan murat aslan ve dördüncüsü şahin bey.cnm gürkan bey profesörlüğünde iyi olabilir hatta benim teşhisimi o koymuştu ama onun kibirli davranışlarına ve de maddiyatçılığına dayanabilirsen git.murat aslan bence iyi bir dr fakat tüp bebekte o kadar emin olamadığım için değiştirdim ve şahin beye geldim.tabii yine karar senin istersen git görüş tek tek ama ben şahin beye git derim.murat bey motive açıcsından beni çok tatmin etmedi.ama şahin beyle konuştuğumda rahatladım ve bebeğimi onun bana vereceğine inandım.

arkadaşlarım,sevdiğim insanlar size meraklandırdığım kadar inanın ben de meraktayım,o güzel seni bugün duymaya o kadar kendimi şartlamıştım ki olmadı ama...

dikalmancım yaaa böylemi verilir haber .arka sayfayı nasıl çevirdiğimi bilemedim.bebeğe bişey oldu sandım cnm yaaa.neyse bir gün daha beklersin cnm bunda ne var.hayırlısıyla duyacaksın yarın sesini....

pinkim,cennetiim,yaren,halidem,justin,culii,camasd sizler nasılsınız arkadaşlar?.....Bildiğiniz gibi arkamızdan sizi bekliyoruz....
inşaalllahh tatlım aminnn neler yapıyosun bakalım ben iş arayip duruyorum valla öyle yoruldum ki bugün çok gezdim yarın gene gezicem bakalım rabbim herkese gönlündekinin hayırlısınız nasip etsin inş.mirmirmirmir

kızlar günaydın nasılsınız?nezamandır görüşemedik yaa...okudun şimdide momim canım gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun...inş sağlıklı sıhhatli kucağına almanı da nasip etsin güzel allahım...darısı başımıza:))

merhaba xergen ,bildiğin gibi şahin beyin hastalarıyız canım..bende ilk tedavime ve 2 negatif aşılamalarımı gürkan hocada yaşadım...işinde çok iyiii ...ama çok iyi düşün benim gibi tedavime başladım .. yarım bırakmıyım .. prof . deyip kaprislerine tahammul etmek zorunda kalma derim .. daha iyilerinnn olduğunu düşünüyorum...şahin beyi ilk sıraya al derimm ve ön görüşmelerini yap ama çok dikkatli ol tatlı dillere kanma bu işin ucunda para var canım ...ticaret gözü ile bakılıyooo.

Momim bugün Şahin bey Bursa dışına çıkmış,randevuyu yarına aktardılar
canını sıkma güzelimmm.. heycanını anlıyorum ... bekleriz biz
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…