- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.801
kızlar sagolun valla cok guzel birşeymiş artık inandım evet hamile olduğuma. inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.
hepinizde yaşayacaksınız inşallah bu güzel heyecanları....
blue naber cnm iyisin dir inş
aaaaaa ben girmeyeli neler olmuş momicim ah canım benim çok sevindim pıtpıt duydun ha ne güzel allah tamamına erdirdirsin bu arada yeni arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz eski kızlarada çok selamlar öptüm byopuyorumnanaktankızlar sagolun valla cok guzel birşeymiş artık inandım evet hamile olduğuma. inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.
evet canım.. 9 ay felan ona gittimyaren sen gürkan uncuyamı gitmiştin daha önce?
yarenb.......canım sen nasılsın.....nasıl gidiyor.......test günün ne zamana denk geliyor......
:dance:
evet canım.......bütün uğraşılarımız oğlumuzun bir kardeşi olsun diye.......ALLAHTAN seninkiler kardeş, kardeş doğacaklar ve büyüyecekler.......kardeş yapmaya uğraşmayacaksınız........12 ye kadar yolu var demişsin......sana kim dedi bunu .........ben bilmiyordum......
kızlar sagolun valla cok guzel birşeymiş artık inandım evet hamile olduğuma. inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.
özlemiştik seni canım arada gel yaz olurmuŞenizaaaaaa ben girmeyeli neler olmuş momicim ah canım benim çok sevindim pıtpıt duydun ha ne güzel allah tamamına erdirdirsin bu arada yeni arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz eski kızlarada çok selamlar öptüm byopuyorumnanaktan
evet canım.. 9 ay felan ona gittim
çok iyim canım ..haftaya pazartesi belli olucak.
momim gözün aydın....Ne kadar güzel birşeydir bu...Allah nazardan saklasın...momi
Gül
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Mühendis
Yaşadığınız Yer: Bursa Giriş tarihi: May 2009
Ruh Halim:
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
bluesuu kullanıcısından alıntı
momicim......bugün gidiyormusun canım.......o müthiş kalp sesini duymaya.........gelince haberdar et tamammı........
canııım gittik geldik bugün.... çok şükür kesenin içinde bebeğimizi gördük. kalbi oluşmuş hatta derinden bile olsa kalp atışını duyduk.
allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah... bugünü gördüm ya çok şükür rabbim.
darısı hepinizin başına inşallah
Bluesuum sağol canım,inşallah Allahım hayırlısı ile hepimize nasip etsin...dilkalmancım........hadi sende yarın hayırlısıyla duy o güzel seside,sende rahatla canım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?