Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar sagolun valla cok guzel birşeymiş artık inandım evet hamile olduğuma. inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.

hepinizde yaşayacaksınız inşallah bu güzel heyecanları....

oh...oh....gözünaydın canım.......ALLAH sağlıkla kucağınada almayı nasip edicek inşallah........

momicim inş hayırlısıyla bebeğinin o mis kokusunu içene doyasıya çekeceğin günleri de yaşayacaksın

aaaaaa ben girmeyeli neler olmuş momicim ah canım benim çok sevindim pıtpıt duydun ha ne güzel allah tamamına erdirdirsin bu arada yeni arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz eski kızlarada çok selamlar öptüm byopuyorumnanaktan

Ay inşallah ya bakalım 2 erkek nasıl başedilecek :)

Sanırım tv de bir programda görmüştüm. Dr a max kaç kereye kadar denenebilir diye sormuşlardı. 12 olabilir demişti. E tabi tedavinin vücudundaki yan etkileri fazla olmuyorsa. Mesela bende hiçbirşey olmuyordu. Sanki o kadar hormonu alan ben değilmişim gibi.

sevgili momi soğan kürünü nasıl yapmam gerektiğini açıklarmısın teşekkürler yada yapan biri varmı

özlemiştik seni canım arada gel yaz olurmuŞeniz
evet canım.. 9 ay felan ona gittim

çok iyim canım ..haftaya pazartesi belli olucak.

inş :Saruboceqazartesi bayram yapıcaz burda hayırlısıyla positifi alıcaksın inş tatlımm:dance:

momim gözün aydın....Ne kadar güzel birşeydir bu...Allah nazardan saklasın...Bende yarını iple çekiyorum.

nobrancım ne güzel 2 tane birden olacak,kardeş sevgisini de bebeklerin doğmadan yaşamaya başladılar,Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Doğum yaklaşık ne zaman?Tabii erken doğum riski de var değil mi?Benim bir arkadaşımın da 2 kızı olacak hayırlısıyla..o da Şahin beyin hastası...

emiragam arkadaşım tutacak olduktan sonra orta kalitede tutar merak etme...Benim 1.denemede 3 birinci kalite,1 ikinci kalite vardı da ne oldu...tutmadı..O yüzden aklına olumsuz şeyler getirme arkadaşım...Bu seferki denemen iyi olacak,öyle düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…