Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

duygu81 tedavin hayırlı olsun arkadaşım..ınşallah bu denemende dış gebelik olmaz,Allah gönlüne göre versin inşallah...

pinkim,cennetiim,yaren,halidem,justin,culii,camasd sizler nasılsınız arkadaşlar?.....Bildiğiniz gibi arkamızdan sizi bekliyoruz....

momim gözün aydın....Ne kadar güzel birşeydir bu...Allah nazardan saklasın...Bende yarını iple çekiyorum.

canım hadi sende yarın git de gör inşallah. bak bakalım seninki de ilk söyledikleri zamanla uyumlu mu? bana bugün yine 5+6 dedi. yarın 6 oluyor :)

sevgili momi soğan kürünü nasıl yapmam gerektiğini açıklarmısın teşekkürler yada yapan biri varmı

soğan kürünün ilk seferinde adetine 15 gün kala başlıyorsun 15 günden önce adet görsende 15 günü tamamlamadan bırakmıyorsun. sonrakilerde adetten 10 gün önce başlıyorsun

hamile kalsanda bebeğe bir zararı yok diye yazıyor en azından düşüğe neden olmadığını söyleyebilirim çünkü ben hamileliğimin 4 hafta 3. gününde bile soğan suyu içtim öğrendiğim gibi bıraktım.

Soğan Kürü
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

yalnız unutma her seferinde taze olarak yapmak ve yemeklerden önce aç karna içmek önemli bence

Amin canım çok teşekkürler. Darısı başına diyeyim mi? istiyor musun ikiz bilmem ama :)

Benim iki oğlum olacağını duyan herkes eyvaaah nasıl bakacaksın, yandın diyor hemen. Tabii bu aşamalara ne kadar zor geldiğimizi bilmediklerinden sadece tebessümle karşılıyorum. Yaşamayana nasıl anlatırsın ?
Normal şartlarda 18 aralık gibi gözükse de ikiz oldukları için ne zaman ne olacağı belli değil. Ben kasım sonu diye tahmin ediyorum, Şahin bey herhangi bir tarih vermedi sadece 34. haftaya kadar tutman lazım onları içeride diyor :)
Şimdilik erken doğuma önlem olsun diye sadece haftada bir iğnem var. Hani şu transferden sonra kullanılan progesteron un iğne versiyonu sanırım. Bu arada jelden falan şikayet etmiştim o zamanlar , iğne istemiştim ama hergün dayanamaz insan arkadaşlar çok yakıyor , aklınızda bulunsun.
Tuhaf bir de rastlantı var; 18 aralık geçen sene ilk tedavimin test günüydü, kader işte...

pinkim,cennetiim,yaren,halidem,justin,culii,camasd sizler nasılsınız arkadaşlar?.....Bildiğiniz gibi arkamızdan sizi bekliyoruz....

merhaba dilkalman,
açıkçası iyimiyim kötümüyüm bilemiyorum..şu saat oldu uyuyamıyorum baksana...kaç günlerdir uyku denen şey kalmadı bende..stresten mi acaba bilmiyorum...senin hailelik nasıl gidiyor;yüce rabbim kısmet ederse arkanızdan bizde geliriz umarım....

yarenb haftaya pazartesi de senden müjdeli haberler bekliyoruz :))

nobran sana da sağlıklı ve rahat bir hamilelik diliyorum...ikiz hamilelik çok zor olsa da sonunda kucağına alınca herşeyi unutacaksın :) çevremde 3 tane ikiz annesi var...biraz zor bakımı belki ama,herşeye değer ha bir tane ha iki tane ha üç tane :)) darısı bizlerin başına...

momi seninde gözün aydın...hamile olduğuna artık inandın desene :) sana da sorunsuz bir hamilelik diliyorum...

bluesuu sen ne yaptın, osman hocadan memnun kaldın mı?
justing76 sen nasılsın? görüşmeyeli var mı bir gelişme ?
emiragam sen nasılsın,ümidini hiçbir zaman kaybetme ve gönlünü ferah tut...

dualarım hep sizinle arkadaşlar

slm momicim.ne güzel bir duygu dimi bebeğini görüp o huzur veren kalp sesini dinlemek.allah tekrar o duyguyu yaşatmak nasip etsin...

sevgili camasd ben daha iyi olmaya çalışıyorum ilkgünkü gibi çok üzgün değilim alışıyorum rabbim hepimizn muradını versin inşallah

Arkadaşlar selam hepinize ben dün üye oldum ve siteyi çok fazla bilmiyorum.
Tedaviye başlamak için ben de doktor arayışındayım
bursadayım ve pko hastasıyım.3.5 yıllık bir evliliğimiz var. 5 doktor arasnda kararsızdım ama şimdi şahin bey hakkında yazdıklarınızı duyunca 6kişi oldu.
1-Murat Erdemir
2-Murat Arslan
3-Gürkan Uncu
4-Nuray Kitapçıoğlu
5-Osman Haldun Develi
şimdi bir de şahin doktor da eklendi
oooooooooooof ne yapacağım ben

momicim bilgilerin için çok teşekkürler ben şimdi regliyim soğan kürüne şimdi başlasam mmı bitmesini mi beklesem

soğan kürünü ilk defa yapacaksınız adetinizin bitmesine 15 gün kala 15 gün boyunca yapacaksınız.
ben 4 ay sürekli yaptım.Ama 2. ay adetine 10 gün kala yapacaksın

sevgili xergen........evet dr. seçimi okadar zorki......insan ne yapacağına karar veremiyor.........bence hepsiyle birebir görüş ve hangisi içine sinerse onda karar ver.......senin için hayırlısı hangiyse o dr. olsun.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…