Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

haftasonundan bu yana çok iyim diye biraz çok gezdim .. dün panayırada gittimm.. belki ayakta kalmamla alakalıda oalbilir ..
arkadaşlar bu test kesin 14. gündemi belli oluyor?..12. günde yaptıranlar var!.....

justing canım , kk. dee çok sık ismine denk geliyodum ...e bitarftanda arştırdık ama netten bilgiler edindikten sonra ön görüşmede karar verdik .

tamam justing cim bekleriz bizde
ha bide canım ..profilinde bursalı kimi bulduysam özel msj yolladımm))

canım gürkan hoca hakkında olumsuz çok şey duymamıza rağmen sabit kalmayı düşünmüştük ...neyse bundan sonra inş senin içinde duygu arkadaş içinde herşey daha güzel olur.

arkadaşlarım merhaba beni yine beklediniz biliyorum,ama ben de Şahin beyi bekledim.Tam benim randevu saatimden 10 dk.önce doktor Aylin hanımın doğumuna çağırmışlar,oraya gitmiş,1 saat onu bekledim,sonra geldi bende önce 1 kişiyi aldılar,sonra 2.yi aldılar,onların girmesi ile çıkması bir oldu,Şahin beyi acil doğuma çağırmışlar.Allahtan 10 dk.sonra geldi,beni aldılar.....VE EN MUTLU AN....

okadar güzel birşeydi ki...Şu ana kadar hayatımda duyduğum en güzel sesti....Allahım hepinize bu sesi duyursun inşallah.....

bu arada ben kendimden bahsettim arkadaşlarım sizler nasılsınız?bluesuum sen ne yaptın,yanlış hatırlamıyorsam bugün fakülteye gidecektin...

okadar güzel birşeydi ki...Şu ana kadar hayatımda duyduğum en güzel sesti....Allahım hepinize bu sesi duyursun inşallah.....

ah canım ya..... tüylerim diken diken oldu sevinçten.....gözünaydın........bak herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı........ALLAH sağlıka,sıhhatle kucağınada almayı nasip adicek inşallah.........

bu arada ben kendimden bahsettim arkadaşlarım sizler nasılsınız?bluesuum sen ne yaptın,yanlış hatırlamıyorsam bugün fakülteye gidecektin...

evet canım gittim.......bugün yapılması gereken testleri yaptırdım........fakültede gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş......bugünkü işimi yarım saatte hallaettim çıktım........hatta eşim beni fakülteye götürürken istersen uğraşma buralarda,nasılsa şahin beye gidiceksin ya dedi.......ama ben aklımda kalmasın diye yaptırmak istedim........14 ekime ve 4 kasıma tekrar test randevularım var........kısmetse onlarıda yaptırcam bakalım .......ALLAHTAN hayırlısı.......

dilkalman canım hadi gözün aydın artık sende inanmışsındır hamile olduğuna degil mi.

bu arada çok söyledim galiba birşeyim yok diye iki gündür midem çok kötü bulanıyor. hadi bakalım hayırlısı

diğer arkadaşlar.........justin,halidem,mumudihaba,camasd,culii,duygu81,emiragam,nobran.........sizler nasılsınız.......

çok sağol arkadaşım daha iyiyim tedavi süresince hep evdeydim o yüzden sürekli geziyorum stresimi atıyorum daha iyiyim inşallah bizde momi ve dikalman gibi hamile olacağız en kısa zamanda

arkadaşlar düşünmemle alakalı değilki resmen sancı çekiyorum 2. ağrı kesiciyide aldım buğün..
neden sancın oluyo sevgili yaren ben kaçırmışım da rabbim şifa versin inşallah bu ağrılar günahlarımıza kefaret oluyor yani günahlarımız siliniyor bende çok sancılar için de tedavi süreci geçirdim kitapta okudum diyorki eğer hastalıklara sabır gösterirsek allah günahlarımıza sayar

dikalmancım senin adına çok sevindim cnm.için nasıl rahatlamıştır kimbilir.bugün bi arkadaşıma gittim.22 günlük bebeği var.nasıl tatlıydı anlatamam.ona öle baktıım baktıım baktıım.içimden hep dua ettim sizin içinde kızlar....

merhaba arkadaşlar,
maalesef katılamıyorum..uyku düzenim fena bozuldu; gündüzleri uyuyrum geceleri oturuyorum..depresyona falan mı girdim acaba bilemiyorum?
hepiniz iyisinizdir umarım.
dilkalmancığım senin için çok sevindim...sende rahatlamışsındır.artık kendini ve karnındaki minicik bebişini düşün olur mu?

momi sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik,aş erme durumları var mı; yoksa daha erken mi bunlar için...

yaren sen nasılsın o byük güne 2 gün mü kaldı?pozitif düşün olur mu?herşey güzel olacak?

justing76 sen nasılsın,? bende 2 gündür adet sancısı çekiyorum sanırım ama ,henüz bişey gelmedi...

bluesuu sen nasılsın?tahlillerinin bir kısmını yaptırmışsın,hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın umarım..

emiragam,duygu81,halidem sizler nasılsınız?

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı günler diliyorum blue sevindim kolay halletmene tahlil işlerini canım
dilkalman canım ne güzel duydunmu o en güzel sesi doğunca bütün seslerini duyucaksın ALLAHIN izniyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…