Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Peki ilaçlar içinde ortalama ne kadar tutar ..Saol ilgilendiğin için ..

1200 civarı tutuyo.ama senin durumuna göre değişir.üstelik şahinbeyin anlaşmalı eczanesi varmış.oradan alınınca %20 indirim yapılıyormuş.sen bence şahin beye görüşmeye git.görüşmede ücret alınmıyo.herşeyi konuşursun onla...

Arkadaşlar merhaba ,aranıza yeni katıldım 2009 haziran ayında bir başka merkezde olumsuz bir deneyimim oldu.2.kez denemeye karar verdim ve Şahin beyi düşünüyorum .Hayırlısı inşallah

hoşgeldin cankom bende yeni katıldım sayılır şahin beyin hastasıyım ilk denememi ona yaptırdım

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, bu arada şahin hocadan çarşamba gününe randevu aldım ön görüşme için.
Kafamı kurcalıyan şahin beyin hastası olunca tahlilleri nereye yaptırdığınız ve ücretinin ne kadar olduğu .
arkadaşlar bu arada ben siteyi daha çözemediğim için bana özelime mesaj atabilirseniz çok sevinirim.Çünkü yazdığım yazılara cevap geldiğini nasıl bulacağımı bilemiyorum.ıyi akşamlar

kızlar herkese merhaba.......ne var ne yok........ben 2 gündür nete giremiyorum........annem rahatsız biraz..... oraya gidiyorum......şimdi yine gidicem...........umarım herkes iyidir.........hoşçakalın........kendinize iyi bakın.......opuyorumnanaktan

aramıza yeni katılan arkadaşlar hg..
bluesuu ..anneciğine çok geçmiş olsun ..
benim kırmızılar geldii malesef pazartesiyi bekleyemedik:çok üzgünüm:

selam kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz blue canım git anneciğine acil şifalar diliyorum yaren çoküzülme tatlım hakkında hayırlısını diliyorum canım benim..bende adet oldum 2. günüm tahlillerimi almaya gidicem birazdan ptesi şahinbeye gidicem bakalım kist ne durumda yumurta gözükücekmi hayırlısı ALLAHIMDAN inşş

aramıza yeni katılan arkadaşlar hg..
bluesuu ..anneciğine çok geçmiş olsun ..
benim kırmızılar geldii malesef pazartesiyi bekleyemedik:çok üzgünüm:

canım yaaaa.....ne diyebilirimki bilmiyorum ........bende senin sonucunu sabırsızlıkla bekliyordum.........ama yinede pazartesi git testini yaptır........belikide geçici bir durumdur........herşeyin hayırlısı canım.......

pinkim...... geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.......bugünde oğlum dershanede hastalanmış......maalesef oda grip olmuş , oda annemlere geldi ........eczaneden ilaçlarını aldık,eve geldik........ilaçlarını içirdim,uyudu.......bende bi nete bakim dedim......ama yaren için üzüldüm........sende reglini olmuşsun.......hadi bakalım inşallah herşey gönlünce ve güzel olur......pazartesi randevundan sonra haberlerini bekliyor olucam.........

pinkimm sağol canım tabiki üzülmemek elde değil ama napalım herşey nasip kısmet...
bluesuu .. bilmiyorum canım... kafam çok karştıı.. kanamam kesildii...çok rahatladım sancım felan geçti gitti kafamçokkarıştı ... yine pazartesiyi bekliycem mecburen ...

benim fsh yüksek çıktı 16 kızlar yaa muhtemelen ilaç verip yolluycak gene dr um 13 ün üstünde olunca başlanmıyor okumuştum bir yerde

bluesuum canım annene de oğluna da geçmiş olsun...Bu havalarda kolay grip olunuyor maalesef,anneninde dua ediyorum çok büyük bir rahatsızlığı olmasın..Allah şifa versin..

yarencim üzüldüğünü çok iyi anlıyorum,ama kanaman kesildiğine göre ihtimal devam ediyor olabilir,pazartesi lütfen testini yaptırmayı ihmal etme...Bu topiklerin birinde 5 gün adet olan hamile bayanları okumuştum,sen de onlardan olabilirsin...hakkında ne hayırlıysa arkadaşım o olsun diyorum...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bluesuu annene ve oğluna çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum...
yarenb sende üzülme,kafaya takma belkş geçici bir durumdur ,belli olmaz..herşeyin hayırlısı

pinkim adet olduğunu okuyunca sevinmiştim,ama fsh değerin yüksek çıkmış....Yine de şahin beyle görüştüğünde bakalım ne diyecek canım?Allah büyüktür..Hayırlısı olsun be arkadaşım...

yaren bence pazartesi sen yaptır gene test.kesildiğine göre hala umut vardır...
blue geçmiş olsun cnm.benim kız da iki gündür nezle birazda öksürüyo.ortalıkta var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…