Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hadi gözünaydın canım ...darısı bana
olabiliyomuş bi sebeb söylemedi dr. bende bazen ne çok günahım varmış diye kendi kendime söleniyorum)

camasd canım ,yürüyüş tavsiye edebilirim ruh halin düzene girer.
en kısa zamanda aramızda görelim canım..
pazartesi HCG de baktırıcam.

momicim erken başlamış mide bulantıların..rabbim kolaylık versin .

selam yaren iim saol sende iisin umarım...diyet estek köstek gidio 3 kilo gitti devamı gelirmi bilmiorum sözümü tutmam lazım mahcup olmak istemiorum şahin beye...pinkim slm sen nasılsın görmeyeli?arada yazdıklarınızı okuyorum gerçi...

çok sağol arkadaşım daha iyiyim tedavi süresince hep evdeydim o yüzden sürekli geziyorum stresimi atıyorum daha iyiyim inşallah bizde momi ve dikalman gibi hamile olacağız en kısa zamanda

insallah canım insallah dualarımız hep sizin icin

momi sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik,aş erme durumları var mı; yoksa daha erken mi bunlar için...

valla canım aşerme dediğin mide bulantısı ise başladı. ama çok şükür sadece bulanıyor çıkartmıyorum çok fazla. ama yok canım birşeyler çekiyor mu diye soruyorsa hiç birşey çekmiyor hatta yemekleri düşününce yine midem bulanıyor... :sinifsinif:

momicim erken başlamış mide bulantıların..rabbim kolaylık versin .

erken dimi bazıları 3-4 haftada başlıyormuş onlar nasıl geçiriyor tüm zamanı bilmem.

olsun canım napalım buna çok şükür varsın bulansın bunlarda geçer.

inşallah sizde hamile kalında da bulansın bulanmasın fark etmez o zaman sonunda gelecek ödül pek tatlı inşallah. :dance: :dance: :dance:

aman ii olun...bnmde yeni bitti dün başladm meryem suresine

halidem hadi 3 kilo gitmiş dayan arkadaşım biraz daha verirsin inşalalh. yürüyüş çok iyi gelir yapmıyorsan eğer. her gün yarım saat yeter zaten.

bu arada dualarında kabul ve makbul olsun inşallah şimdiden. rabbim benim gibi hemencecik göndersin hepinize meleklerinizi

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
ben de nette birkaç yerde okuduğum kadarı ile gürkan beyin maddiyata önem verdiği ve kendisine telefonla ulaşmanın zor olduğu yönünde bir kaç yazı okudum ve onu listemden şimdilik iptal ettim
Ben de için çok güzel yazılar okudum ve listemde şu anda ön sıralar da diyebilirim.

arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim.
yarenb canım şahin beyi listemin ilk sıralarına aldım hakkında çok iyi yazılar okudum
evet dediğin gibi ticaret gözü ile bakıyorlar.Ben de doktor ve hasta ilişkisi olmayı tercih ederim ve her aradığımda birsorunum olduğunda doktoruma ulaşmak isterim

Son düzenleme:
saol momi yürüyüşümüde yapıorum cnm hergün zaten evde bütün gün koşturuyorum...inş dualarım kabul olur dediğin gibi cnm bnde kavuşurum en kısa zamanda bebişime

Kızlar sağolun ilginize,Allahım momi ile benim yaşadığım o güzelliği sizlere de nasip etsin,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

haklısın momim tek olsunda ... sıkıntın 3 ay felan olur sanırım ondan sonra rahatlarsın inş...kib.
opuyorumnanaktan

acele etme halidem .....bak sana bi tüyo ..20 kg vermiş biri olaraktan ..acele etme tatlım bide evde koşturmak değilde açık havada yürüyüşü tercih et...miden kazınınca 1 çay bar.süt iç .. o an hissetmesende yavaş yavaş açlık hissin gider.. .. hadi ALLAH KOLAYLIK VERSİN .

xergen görüştüğün zaman bizi haberdar etmeyi unutma canım...

momi ne güzell bulantıların başlamış.inanın bana şuan bebek yüzünden mide bulantısından kıvranmak kokulardan tiksinmek aşermek deli gibi ondan bunda şundan özenip eşime gece yarısı yeşil erik arattırmak istiyoruuum.yeterki karnımda bebeğim olsuuuunn....bunlar olursa valla hiç şikayet etmicem:)))

147 sayfayı okuyamadım kızlar sizce anatolia mı yoksa şahin bey mi??
Birde Fiyatı nedir ilk olarak nelere dikkat etmemiz lazım sonrasından ek ücret isteniyormu ..

Arkadaşlar merhaba ,aranıza yeni katıldım 2009 haziran ayında bir başka merkezde olumsuz bir deneyimim oldu.2.kez denemeye karar verdim ve Şahin beyi düşünüyorum .Hayırlısı inşallah

ceylan slm.anatolia hakkında bi bilgim yok ama acıbadem ilk 3700 ilaçlar hariç alıyo.ben dün sordum yumurta takibi ve arada yapılan hormon testleri falan hepsi bu fiyata dahilmiş.ilki olmazsa ikincisi 3000 3. süde bedava .sadece ilaç parası veriyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…