- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.921
hadi gözünaydın canım ...darısı banaarkadaşlarım merhaba beni yine beklediniz biliyorum,ama ben de Şahin beyi bekledim.Tam benim randevu saatimden 10 dk.önce doktor Aylin hanımın doğumuna çağırmışlar,oraya gitmiş,1 saat onu bekledim,sonra geldi bende önce 1 kişiyi aldılar,sonra 2.yi aldılar,onların girmesi ile çıkması bir oldu,Şahin beyi acil doğuma çağırmışlar.Allahtan 10 dk.sonra geldi,beni aldılar.....VE EN MUTLU AN....
olabiliyomuş bi sebeb söylemedi dr. bende bazen ne çok günahım varmış diye kendi kendime söleniyorumneden sancın oluyo sevgili yaren ben kaçırmışım da rabbim şifa versin inşallah bu ağrılar günahlarımıza kefaret oluyor yani günahlarımız siliniyor bende çok sancılar için de tedavi süreci geçirdim kitapta okudum diyorki eğer hastalıklara sabır gösterirsek allah günahlarımıza sayar
çok sağol arkadaşım daha iyiyim tedavi süresince hep evdeydim o yüzden sürekli geziyorum stresimi atıyorum daha iyiyim inşallah bizde momi ve dikalman gibi hamile olacağız en kısa zamanda
momi sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik,aş erme durumları var mı; yoksa daha erken mi bunlar için...
momicim erken başlamış mide bulantıların..rabbim kolaylık versin .
aman ii olun...bnmde yeni bitti dün başladm meryem suresine
arkadaşım benim ilk dr um pembe mavide nilgün hanım ikincisi gürkan uncu üçüncüsü ameliyatımıda yapan murat aslan ve dördüncüsü şahin bey.cnm gürkan bey profesörlüğünde iyi olabilir hatta benim teşhisimi o koymuştu ama onun kibirli davranışlarına ve de maddiyatçılığına dayanabilirsen git.murat aslan bence iyi bir dr fakat tüp bebekte o kadar emin olamadığım için değiştirdim ve şahin beye geldim.tabii yine karar senin istersen git görüş tek tek ama ben şahin beye git derim.murat bey motive açıcsından beni çok tatmin etmedi.ama şahin beyle konuştuğumda rahatladım ve bebeğimi onun bana vereceğine inandım.
justing slm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?