Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bende adetimi bekliyorum bugün yarın gelir.ona göre 2. günü gidicem şahin beye.büyük ihtimalle pazartesi günü.belki pinkrose senle karşılaşırız orda....

nobrancım bana tek mi olduğunu sormuşsun evet canım,tek kesemiz var...Kısmet ise bir tane bebeğim olacak....Allahım isteyen herkese ve bana da hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah....Sen nasılsın bu arada?

camasd dikalman sizler nasılsınız?camasd artık uyuyabiliyomusun geceleri...

iyi diyelim iyi olsun...yok uyku düzenimi geri getiremedim daha. sabaha karşı 6'da uyuyabiliyorum.sonra ruh gibi geziyorum.spora başlıyayım diyorum bakalım...bende dün adet oldum,onun sıkıntısı mı vardı üzerimde; yoksa bu tedavileri mi düşünüyorum;yoksa iş durumumu etkiliyor bilemedim...

sen nasılsın justing

Son düzenleme:

senin uykusuzluğun kesin tedaviyi düşünmektendir çünkü bende öyleydim .ama insanoğlu herşeye alışıyor şimdi mışıl mışıl uyuyorum...

arkadaşlar iyi akşamlar
ben de şahin bey den ilk görüşme içim çarşamba gününe randevu aldım saa 17:30 a
çok heyecanlıyım şimdiden
salı günü de 3 ayrı doktor ile randevum var ama büyük bir ihtimal birisine yetişemem

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar, eşimle biraz tavla oynayayım :)
hepiniz kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...

justing şahin bey e tedavi olmaya karar verirsem eğer tahlilleri nrede yaptırıyorsunuz ve fiyatları nasıl oluyr

cnm yaa benim tahlillerim olmuştu zaten.ben görüşmeye hepsini götürdüm.ama tekrar isterse acıbademdede olur herhalde.onun hakkında bir bilgim yok.ama benden tekrar isterse ben orda yaptırırım.

murat aslan da insana güven veriyo açıkçası ama tüp bebek tedavilerinde adını fazla duymadım.sana murat aslanı arkadaşın falanmı tavsiye etti yoksa burdanmı bakarak tanıdın?

bişey söyliyeyimmi sana.spermogram testini biz geçen sene pembemavide 90 a yaptırırken burda geçen hafta 45 e yaptırdık.bence abartıldığı kadar pahalı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…