Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

blue çok geçmiş olsun cnm.allah şifalar versin.belkide o yüzden adetin erken geldi sıkma canını cnm...

çok teşekkür ederim.........evet ya.....bende ona bağlıyorum.......ama haftaya şahin beyede gidicem.....o zaman sorarım,yada muayene olurum......bakalım sebebi neymiş.......şu andada çok ağrım var.......

benim kalp şekli hsgden belli oldu.sonradan histeroskopi ve laparoskopi aynı anda oldum.orda durumumu %90 düzeltmiş eski dr um.

tedavisi başlayan 2010 müstakbel anneleri , hadi bakalım tek tek hepinizin hamile haberlerini bekliyoruzzzzz :) Allah yardımcınız olsun inşallah

hamişler, şu ikili test, üçlü test durumlarını fazla kafaya takmayın sakın, sadece risk oranı veriyor onlar. Ben sadece ikili testi yaptırmıştım. Düşük risk çıkmıştı, birdaha yaptırmadım başka bişey.

ben bekliyorum işte artık, nereden ne sinyal verecekler benim oğlanlar diye :) dün akşam hamilelik kursumuzu da bitirdik, sertifika bile verdiler :)
kursun sonunda bebek bakımı ile ilgili cd de verdiler, tam bakamadım ama işe yarar bişeye benziyor.
tavsiye ediyorum yani kısacası.
pazartesi kontrolüm var, inşallah bir tarih verse dr diyorum da ben de rahat etsem, bakalım göreceğiz.

bu arada bluesuu geçmiş olsun canım , sağlık herşeyden önce gelir bilirim, insanın bütün kafasını allak bullak ediyor.

nobran cnm bebeklerin ne kadar karnında dururlarsa onlar için o kadar iyi.biraz daha sabret cnm.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm.ben dün akşam son meryem suresini okudum.bugün ilk orucumu tuttum.ama yarın adet olabilirim ne yapmam gerek.adetten sonra devam edebilirmiyimki..bilgisi olan lütfen yazsın...

nobran.....sağol canım.......sen artık yolun sonuna geldin hayırlısıyla.........inşallah kısa zamanda sağlıkla,sıhhatle alacaksın senin oğlanları.kucağına........ benim iki arkadaşımın ikiz oğlanları var......çok tatlılar........

justin......adet görürsen yapacak birşey yok canım ........bittikten sonra devam edersin sende oruç tutmaya ........inşallahta son adetin olur......

iyi geceler bluesuu......uykumu maalesef düzene sokamadım
bir yandan tedavi bir yandan 2 seneye varan işsizlik....uykularımı kaçırıyor..

sen nasılsın?

bende iyim canım.......işte nasıl olsun......yakında tırlatıcam sanırım.......devamlı araştırma halindeyim.......bu denememde yapılabilecek herşeyi yapmak istiyorum.......biliyorsundur başka dr.ada gidiyorum.....her iki dr.un dediklerini kıyaslıyorum.....bakalım hayırlısı........

benim durum biraz vahim..ben normalde arkeologum..belediyelere başvurdum ama birşey çıkmadı henüz.arkeolog alacağız ama tam net tarih veremiyoruz dediler...daha evvelde bir mağazanın şef kasiyeri ve görsel düzen sorumlusuydum, iki sene çalıştım...evlilik hazırlıkları sırasında ayrılmak zorunda kaldım. o gün bugündür evdeyim işte
şimdide gezmeli olmayan, giriş çıkış sattlerimin belli olduğu ve pazarlarımın tatil olduğu bir iş bakmaya başladım...

hepimizin hakkında hayırlısı olsun bluesuu..iki dokotra birden gidince biraz kafanda karışıklık olması doğal aslında.kafamızdaki soru işaretleri bitince nasıl rahatlayacağız hepimiz :)

çok saol cnm.sende bu arada aramıza hoşgeldin.senin durumun neydi sakıncası yoksa açıklarmısın?kısaca..a.s.

Canım Benim sorunum Plokistik over yumurtalarımın yapısı kalın kabuklu oldukları için Çatlatma iğnelerine rağmen Çatlamıyorlar Klomen estrofem sayesinde güzel gelişiyor ve hormon değerlerimde ileride erken menopozla karşılaşabileceğimi söyledi dr.um o yüzden tüp bebek yaptırmamız daha doğru olacağını belirtti..Ve aranızdayım :sinifsinif:ıĞnşallah bende başarmayı umut ediyorum :sm_cool:

yaa kızlar bişey sorucam size.daha öncede demiştim meryem suresi bitti ve ben bugün 2. orucumu tutuyordum.çamaşırımada hiç bakmamıştım.iftarımıda yaptım.şimdi tuvalete girdiğimde kahverengimsi bir leke olmuş.iftardan öncemi sonramı bilmiyorum..yani gittimi benim oruç şimdiiiiimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…