Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluesuum...burdayım canım...seni farketmedim...nasılsın?4 kasım daki testini de yaptırdın mı?sonuçları ne zaman alacaksın?

justing ve halidem tedavileriniz hayırlı olsun...inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız......nobran da doğum yaparsa ben ve momi kalıyoruz hamile sadece....bizi yalnız bırakmayın,arkamızdan gelin inşallah....

evet canım yaptırdım......diğerlerini aldım....... son yaptırdığımı bekliyorum......sonuçlar benim anladığım kadarıyla bir sorun yok.....bakalım son yaptırdığımda birşry çıkacakmı .....hafta içi onuda alıp gidicem bakalım dr.a......hayırlısı.......

pinkim teşekküre gerek yok...ınşallah bebeğini kucağına alacaksın,benim için en büyük mutluluk bu olur.....Yarın inşallah güzel haberlerini alırız canım...

canım ya....benim adetimde 10 gün önce geldi......hiç böyle olmazdı......ne oldu acaba bilemiyorum.........düşüklerden sonra bile hep düzenli gelmişti.....şimdi bu ne anlamadım......

ben iyiyim canım...zaman geçiriyorum...ayın 18 sini bekliyorum,o gün kontrolüm var ve Şahin beyle ikili testi konuşacağız o gün....

birde annemin hastalığı için endişeleniyordum.....dünde onun sonuçları vardı.....çok şükür güzel çıktı.....annem adınada çok sevindim........bu ara çok duygu karmaşası oldu........

bluem canım annene ve dayına acil şifalar diliyorum inş herşey güzel gelişir iyileşirler ALLAHIM bütün hastalra şifa versin çaresizlere bizim gibi bebek isteyenlere hayırlısıyla sağlık sıhhat hayırlı evlatlar nasip etsin inşş

ağzın bal yesin bluesu...inşallah dediğin gibidir.ama benim rahimim kalp şeklinde ya.tutsada düşme tehlikesi olabilirmiş.halbuki kızımda her işimide kendim yapmıştım.bir gr bile kanamam olmamıştı.ama bazen ilki iyi geçsede ikincisinde problem çıkabiliyormuş..yatarım artık kalkmam napayım yeterki tutsun...mirmirmirmir

çok teşekkür ederim canım........en önemlisi sağlık,sıhhat,hayırlı uzun ömür........sonrada bebişlerimiz..........inşallah isteyen herkese ALLAH nasip eder.........

canım senin rahim filmindemi belli oldu,rahimin şekli ........

bluesuu canım arkadaşım neyapayım şimdi zamanımı nasıl geçirim hamama gitmeyi düşünüyorum meryem suresinide okuyorum allahtan beklicem başka ne yapayım bir fikir verin bana mömi ile hastalığımız aynı oda ilk denemesi tutmamıştı sonra kendiliğinden kaldı inş bizde öle oluruz o yüzden bekledim ara verdim allah çoık büyük bir mücizede bize verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…