- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.581
justingcim merak etme gitmemiştir orucun...Allah kabul etsin....
justing sağol tatlım farklı bir protokol deniyor şahinbey iki yumurtalıkta birer tane yumoş göründü sağ yumurtalık tembeldi benim çok az yumurta gördük şimdiye kadar orda genelde görünmezdi başlıyalımmı nasıl cevap vericek iğnelere ne dersin deyince uçtum ben havalara çünkü aylardır yok yumurta görünmedi kist oldu erimedi falan filan geçti şimdide öyle der diye beklerken yumoşlar göründü bizim için büyük şans tabi denemeye değer dedimeğer iyi cevap vermezse kesilicek tedavi iptal olucak yani benim için dua edin kızlar olurmu klomen e başladım yarın iğneye başlıycam menogon a perşembe günü de kontrolüm var bakalım ALLAHIM BANA YARDIM ETSİN HEPİMİZE ETSİN İNŞŞ
selam kızlar iyi akşamlar bugün şahinbeydedydim vee tedaviye başladııııımmmmmmm
bluesuum canım geçmiş olsun....maalesef büyüklerimizin yaşları ilerledikçe sorunlarda ilerliyor...Allah hiç kimseye,tabii bizimkilere de dermansız dert vermesin canım...
mumudihaba......sen nasılsın......neler yapıyorsun........yakında tedavi planı varmı.......
cnm çok sevindim senin adına hayırlı olsun inş herşey gönlünce olur hayırlısıyla tabiiopuyorumnanaktan
canım ya.....çok sevindim......inşallah hayırlısıyla sonuna kadar her şey güzel olur........alkisalkisalkis
pinkim çok mutlu oldum...Aklına olumsuz birşey getirme,tedavin hayırlısı ile sonuna kadar devam edecek,yarım kalmayacak....Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.....
iyi pazarlar kızlar....blue saol cnm....Allah hepimizin dualarını kabul etsin... zaten okuduğumda hepinizi dualarımda saydım....inşallah yüzümüz gülecek...bu arada acıbademi aradım.ayşegül hanm yarın sabah 10 da çağardı... şahin bey yarın full doluymuş ama arada sıkıştıracaklarmış...tahlillerim falan olucakmış....bakalım hayırlısı....
bluesuum benim hamilelik iyi gidiyor herhalde...bir belirti olmayınca korkuyorum..Şahin beye gidip us.da görünce rahatlıyorum..Allahıma sığındım,bebeğimi de Allahıma emanet ettim...öyle dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?