Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

geçen pazar bende lucrin iğnelere başladım.bugün 5. iğneyi vuruldum.şimdiden çok stresliyim.bildiğiniz gibi değil.çok takıyorum kafama...

geçen pazar bende lucrin iğnelere başladım.bugün 5. iğneyi vuruldum.şimdiden çok stresliyim.bildiğiniz gibi değil.çok takıyorum kafama...

tedavin hayırlı olsun justing ben tedavime ara verdim biraz beklicem ikinci denememi hemen yapalım demişti şahin bey ama ben yapmadım ne dersin

ımsi tekniği nedir kızlar..Ayy evet ocak gelmeden ben heyecan beni bastı Hiçbişey bilmeden dr.un karşısına çıkmak istemiyorum 1.5 sene önce düştüğüm hatalara düşmek istemiyorum eğer adamakıllı dr.seçiminde bulunabilseydim..Belki daha önceden Tüp bebeğe geçebilirdi boşuna ilaçlarla bünyemi iyicene zayıflattım..

kızlar slam nasılsınız özledim sizleri ben hala bursadayım tedavi sonuna kadarda burdayım sanırım...dün muayne oldum kan aldılar puregona başlıcaktım akşam ayşegül hemşire aaradı değerim 50 olması gerekirken benim 68miş pazartesiye kadar lucrine devam dedi pazartesi tekrar 12de kontrolüm var.değerim düşmezse?bi sorun yoktur dimi?

Hayırlısı olsun halıdecım.aynı ılaÇları vermıŞ Şahın bey.ben daha lucrın deyım.6. ıĞnemı olucam ama yarın bÜyÜk ıhtımalle adet olucam.

slm cnm imci sanırım özel bir mikroskopla en iyi durumdaki spermlerin embriyoların seçilmesini sağlayan bir alet diye kalmış aklımda acıbademde varmı acab bilen soran varmıacaba iyi merkezlerde var biliyorum çünkü.
bende adet oldum dün gece ve yarın öğlen şahinbeyden randevu aldım ALLAHIM hepimize hayırlısını versin inş justing sende başlamışsın halidemle ikiniz birlikte gibisiniz hayırlısıyla tedavilerimizin hepsi başarılı sonuçlansın inşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

justin.....bak sana birşey söylicem..... ben şöyle bir araştırma yaptım.....daha önceden bir hamilelik geçirip doğum yapmış kişilerin ilk tüp denemesi tutuyor.........benimde tutmuştu........ve değerimde 141 le başlamıştı......ama benim şansım yokmuşki hep düştüler........neyse ben senden çok umutluyum..........kendine gereğinden fazla stres yapma.....stres tabiiki oluyor,ama fazlası zarar.......lmaz:

La Tarte.......sen nasılsın.......senin daha stres yapmaya zamanın var.......şimdiden kendini yıpratma...........senin ilk dr.un kimdi.......zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…