- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.621
Bluueemmm, mumucuuum, emiragam, xergen, camasd, la tarte..... kızlar sizler nasılsınız... atladıklarım olduysa kusura bakmayın....
bluem bu arada geçmiş olsun dayına da annene de. sende iyisindir inşallah biraz erken gelmiş galiba adetin.
ben yazamadım geçen hafta hiç biraz işler fazla yoğundu. bakamadım pek birşeye....
iiyim bende bluee bgn yine 2de randevum var gidicem tekrar..puregona bi başlasam ahatlıcam lucrinle devam ediorum hala
momim iyiyim canım....önümüzdeki hafta ayın 18 inde gidiyorum..sen ne zaman gideceksin?Büyük ihtimalle Şahin bey 2 li test isteyecek..O hafta da ikili testi yaptırırım herhalde...Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
dilkalmancım senin nasıl gidiyor. hamilelik sıkıntılarından uzak ve rahat olmanı hiç takma kafana benim küçük ablam iki hamileliğinde de hiç sıkıntısızdı. midesi bulanmayı bırak kokulardan rahatsız bile olmazdı 2 tane eşek kadar sıpası var şimdi. iki kuzenim bir arkadaşım hep aynı şeyi söylüyor. hiç belirti olmadı diye. keyfine bak hamişliğin tadını çıkart işte.... haftaya gidiyor musun yine kontrole. 3 hafta olacak ikimizinde seni de çağırmıştır herhalde şahin bey...
--------------------------------------------------------------------------------
sağol bluesuum...Kafama takmamaya çalışıyorum ama yaş ileri olunca gayri ihtiyari düşünüyorum...Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin..Olan evlatlarımıza da uzun ömür versin inşallah...canım tabiiki iyi gidiyor......benim iki arkadaşım aynı anda hamile kaldılar.........birinin senin gibi hiç belirtisi olmadı.....hatta hep özendi ....benimde aşermelerim,mide bulantılarım olsun diye..........diğeri mide bulantılarından hastanede kaç kez yattı....sayısını bile hatırlamıyor........ama ikiside sağlıklı doğum yaptı.......sen bunları hiç kafana takma........ALLAHA emanet ol....
canım iyi olmana sevindim.....ay bak günler ne çabuk geçiyor.....11.hafta bitiyor......maşallah.......benim adet 10 gün önce geldi ve hala bitmedi.....bende şimdi perşembe gününe şahin beyden ve osman beyden randevu alıcam......test sonuçlarım çıktı....onları osman beye götürücem......şahin beyede bu erken gelen adet için muayene olucam.........işte böyle doktordan doktora koşturmaca.........kendine iyi bak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?