Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yeri bulduğuna çok sevindim. ben şimdi yemeğe kaçıyorum gelince buralarda olursanız devam ederiz sohbete....

halidem selam.....iyim canım .....bi bakayım dedim.......biraz sonra dışarı çıkıam.........sen nasılsın....nasıl gidiyor.........

canım iyi olmana sevindim.....ay bak günler ne çabuk geçiyor.....11.hafta bitiyor......maşallah.......benim adet 10 gün önce geldi ve hala bitmedi.....bende şimdi perşembe gününe şahin beyden ve osman beyden randevu alıcam......test sonuçlarım çıktı....onları osman beye götürücem......şahin beyede bu erken gelen adet için muayene olucam.........işte böyle doktordan doktora koşturmaca.........kendine iyi bak.....

slm kızlar... bugün gittim şahin beye ..kanım alındı ..sonuçlarda bi prob lem olmazsa puregona bu akşam başlıyorum.ama lucrinde kullanıcam.ama yarıya indi dozum.cuma tekrar gidicez kontrole.o zamanda kan alınıp tahlil yapılıcakmıkiii....

bu arada duygu81 le beraberdik orda. herşeyimiz aynı anda gidiyo.ayşegül hanm belkide transferinizde aynı güne denk gelebilir dedi...

momim iyiyim canım....önümüzdeki hafta ayın 18 inde gidiyorum..sen ne zaman gideceksin?Büyük ihtimalle Şahin bey 2 li test isteyecek..O hafta da ikili testi yaptırırım herhalde...

sağol bluesuum...Kafama takmamaya çalışıyorum ama yaş ileri olunca gayri ihtiyari düşünüyorum...Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin..Olan evlatlarımıza da uzun ömür versin inşallah...

selam kızlar nasılsınız?şimdi geldim şahin beyden bende...kan alındı akşam sonuca göre puregona başlıcakmışım...ama canımı sıkan bişey var rahim duvarım kalınlaşmış...belki iptal edebiliriz dedi şahin bey...benim içim dua edin nolur sorun çıkmasın bu seferde allahım nolur ya((

justing canım hadi hayırlı olsun inşallah tedavin bol bol kaliteli yumoşların embriyoların olsun sonrada güzel bebekler gelsin inşallah....

bulantılar iyi tabi ama artık yavaş yavaş geçmeye başlar diyorlar. biraz yoruldum sanırım. bebeğim iyi olsa da bulantılarda hafiflese artık bir iki haftaya kadar rahatlayacağım herhalde.

ama olsun dediğin gibi her midem bulandığında eşim bak ne güzel işte bebeğimiz duruyor demek ki hala diyor. kaydirigubbakcemile

dilkalmancım ben randevumu almadım daha. haftaya salı-cuma arası bir gün giderim herhalde.

test yapacağımızı söylemişti bana da geçen gittiğimizde birkaç test yapacağız 3 hafta sonra geldiğinde demişti. hayırlısı ile sağlıklı çıksın testler de içimiz biraz daha rahatlasın inşallah...

halidem üzülme güzelcim yaaa. bakarsın iptal edilmez devam edersin. daha belli olmamış ki..

ayrıca şöyle düşün lütfen sen herşeyi Allah'a emanet et ona havale et o en hayırlısını kararlasın de. sonrasında iptal bile edilse için rahat olsun demek ki vardır bir hayır dersin. sonrasında sıkıntı olacağına bir ay geç olsun canımcım

iyi hadi bakalım iki doktora da git kontrollerini yaptır bakalım güzelce. osman hocanın yorumu ne olacak merak ediyorum. farklı birşey söyler mi ki?

10 gün önce gelmesini de çok dert etme bence inşallah önemli birşey çıkmaz. arada düzen değişiyor öyle. benimde birkez 10 gün önce gelmişti kontrollerde birşey çıkmayınca doktor yılda bir kez bu şekilde düzensizlik olmasını önemsemeyiz arada olur demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…