Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

dikalman momi saolun ...valla şirin hnm aramazsak tarif ettiğimiz gibi puregona bu akşam başlayın demişti.daha aramadılar...eğer değerlerde problem varsa ararız durumu bildiririz demişti...

Evet duruyorlar :)

Bugün ben de Şahin Bey deydim. 2500 olmuş ikisi de çok şükür. Artık doğursan da korkma dedi. İnanılmaz rahatladım. Ama 2 hafta daha dursan süper olacak dedi :)

Sanırım ayın 20 si ile 25 i arası bir zamanda eğer kendileri gelmeye uğraşmazsa alacak dr bey. Bayramda gider heralde adamcağız da memleketine.

Katıl bence de o kursa, özellikle başımıza neler geleceğini biliyor olmak doğum stresini biraz azaltıyor.

Bu arada kızlar Şahin Bey bu hafta çarşamba dan haftaya pazartesiye kadar yokmuş, aklınızda olsun.

Halidem sen bugün 2 de randevum vardı demişsin, benim de vardı. Hatta moralim çok bozuldu ya bir kız vardı ağlıyordu hani, o zaman oradamıydın sen?
Ne olduğunu tam anlayamadım ama düşük yapmış diye tahmin ettim. Dr un da morali bozuktu. Üzüldüm çok.

bir anda bu yazdıklarını okuyunca benimde orda yaşadığım o kötü anlar aklıma geldi........malesefki insan ........bebeğinizin gelişimi yavaşlamış,muhtemelen düşük yapacaksınız ..........cümlesini duyunca dünyası başına yıkılıyor.....ben iki kez yaşadım o anı orda.......orda hiç ağlamadım.....ama arabaya bindiğim an hıçkırıklara boğuluyordum.......offffff..... kötü oldum ........evet şahin bey çarşambadan sonra ,pazartesiye kadar yokmuş......perşembe günü için ondan randevu alamadım.......o gün tek osman beye gidicem.....

nobrancım.....senin adınada çok sevindim......hani derler ya.....paçayı kurtardın........hayırlısıla al kucağına bebişlerini.....

oh oh maşallah hadi bakalım dursunlar birazcık daha büyüsünler. 2500i geçmişler ya gözün aydın canım. bundan sonra hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah..

inş canım hayırlısıyla inşş :Saruboceq:dua et bana olurmu tatlımŞeniz
canım dualarım seninle hayırlısıyla normal gelişsin herşey inşş:Saruboceq::Saruboceq:
çok zor ALLAHIM sabırlar versin inşşş:Saruboceq:

Amannn Allahım birdaha yaşatmasın inşallah.
Benim zaten kanamam başladığı için evde deliler gibi ağlayıp, sakinleşip gitmiştim yine de tahlil yapalım diye.
Hiç tanımadığım biri işte ama hala aklımdan çıkmıyor kızcağızın yüzü.Allahım sabır versin.Tam da karşımda karı koca ağlıyorlar, o an ben de biran önce alsınlar beni diye bakıyorum, sanki kız beni görünce daha beter üzülüyor gibi geliyor, inanın kaybolayım istedim o an. Yatışını yapıyorlardı benden sonra, sanırım durumlar biraz karmaşık.
Ay offfff hamilelik duygusallığı işte , Allahım bize birazcık zor verdi evlatlarımızı ki kıymetini bilelim diye di mi :)
İnşallah hepiniz buradan hamile haberi vereceksiniz, bizim dualar tutarmış bu ara. Benim son günlerim, bol bol dua edeyim :)

Bluesuu, momi dualarınız için teşekkürler.
ınşallah darısı başınıza.
Bebişler doğunca resim de eklerim tabi fırsat bulursam, bilmem daha önceden var mıydı ama sanırım ilk bebekleri olurlar bu topic in.

evet canım ordaydım bende o hamiş senmiydin yoksaD sizin yanınıza oturdum bende gri eşarp siyah mont vardı üzerimde bu arada kızlar tedavim iptal edildi benim( değerim 108e çıkmış bu sferde...önümüzdeki ay başlıcaz yine 21. günde... justingim hayırlı olsun canım sende başlıomuşsun ilaçlarına...inş herşey gönlünce olur...yarın evime dönüyorum bende yapıcak işim kalmadı burda

arkadaşlar ben bir iki defa burada sordum ama bana cevap geldi mi bilmiyorum
halen daha siteyi anlayamadım
bana cevap yazdığınızı nereden görücem
bir ikinciside ben de doktor şahin beyi o kadar görüşmelerden sonra secenlerdenim. Doktor bey tahliller istediğinde nereye ve nasıl yaptırıyorsunuz-fiyatları nasıl

xergencim sana yazdığımızı ancak tüm yazılanları okuyarak ve takip ederek anlayabilirsin. senin yazdığından alıntı yapabiliriz yada şu anda yaptığım gibi sana itafen yazdığımı hemen anlarsın zaten.

acıbademde tüp bebek yaptırmaya karar verirsen ilk görüşmen ücretsiz yanlız muayene yapılmaz sadece görüşüp sorularını sorarsın. tahlil genelde karar verdikten sonra isteniyor. benden herhangi bir ek tahlil istememişti. zaten başka yerde sorunun ne olduğunu bulup kesin tüp bebek tedavisi yaptırmak istiyoruz diye gitmiştik biz.

tedaviye acıbademde karar verirsen zaten tedavi için gerekli kan testleri vs. tüm muayeneler son olarak 1 kez hamilelik testi dahil olmak üzere ek ücret ödemiyorsun hepsi toplam rakamın içinde.

en güzeli ön görüşmeye gidip durumuna özel olarak şahin beyle konuşman. hayırlısı olsun hakkında.

momicim ben bundan 1 ay önce şahin beyle ve ayrıca 4 doktorlada ön görüşme yaptım hele 2 doktorls hiç yapmamış sayıyorum kendimi
bana şahin bey zayıfla dedi
ve bir ka test istedi ve bu testleri istediğin yerde yaptırabilirsin ancak eşinin sperm testini burada yaptırmalısın dedi
işte ben kendi testlerimi nerede yaptırabilirim ki hangi doktara bana bu testleri yapın derim ki

bu testlerin de adetin hangi günlari yapılacağınına doktor bey yanlarına yazmamış
bana sadece zayıflamam gerektiğini ve zayıfladığım zaman kendiliğimden adet olabileceğimi bir süre yumurta takibi yapılacağını ve o zaman hamile kalabileceğimi eğer ki kalamaz isem iğne ve aşılama en son olarak tüp tedavisi dedi
ama ben geçen ay adetin 12 gün çok düzensiz ve işlerim çok yoğun olduğu için doktor beyin istediği tahlili de yaptıramadık ve zaten nereye ve nasıl yaptıracağımı da bilemediğim için siz arkadaşlarıma bir kaç kez yazdım ama nereye ve ne zaman yazdığımı hatırlamadıım için takibini de kaçırdım
bu şekil de soruların takipi çok ama çok sor
başka bir sitede ne güzel bir yer var dı yazdıklarına cevabı oradan hemen görebiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…