- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.641
tahlillerde bir sorun yokmuş puregona başlıyoruz bu gece.....
nobran hala duruyor dimi oğlanlar... bak boşuna telaş ettin. kaç kilo olmuş yaramazlar... acele etme dursunlar durdukları kadar içinde büyüsünler iyice....
sertifikan da hayırlı olsun bu arada benim haftalar biraz daha ilerlesin soracağım şahin beye şu doğuma hazırlık kursunu merak ettim valla....
Bu arada kızlar Şahin Bey bu hafta çarşamba dan haftaya pazartesiye kadar yokmuş, aklınızda olsun.
Halidem sen bugün 2 de randevum vardı demişsin, benim de vardı. Hatta moralim çok bozuldu ya bir kız vardı ağlıyordu hani, o zaman oradamıydın sen?
Ne olduğunu tam anlayamadım ama düşük yapmış diye tahmin ettim. Dr un da morali bozuktu. Üzüldüm çok.
Evet duruyorlar :)
Bugün ben de Şahin Bey deydim. 2500 olmuş ikisi de çok şükür. Artık doğursan da korkma dedi. İnanılmaz rahatladım. Ama 2 hafta daha dursan süper olacak dedi :)
Sanırım ayın 20 si ile 25 i arası bir zamanda eğer kendileri gelmeye uğraşmazsa alacak dr bey. Bayramda gider heralde adamcağız da memleketine.
Katıl bence de o kursa, özellikle başımıza neler geleceğini biliyor olmak doğum stresini biraz azaltıyor.
inş canım hayırlısıyla inşş :Saruboceq:dua et bana olurmu tatlımŞenizpinkiiiim canııım çok sevindim ne güzel haber. :lepi: hiç başından kötü şeyler düşünmece yok tamam mı. allahın izniyle iptal falan olmaz.
büyür güzelce yumoşlar sonrada gelsin bebişler.... :sm_cool: :sm_cool:
canım dualarım seninle hayırlısıyla normal gelişsin herşey inşş:Saruboceq::Saruboceq:selam kızlar nasılsınız?şimdi geldim şahin beyden bende...kan alındı akşam sonuca göre puregona başlıcakmışım...ama canımı sıkan bişey var rahim duvarım kalınlaşmış...belki iptal edebiliriz dedi şahin bey...benim içim dua edin nolur sorun çıkmasın bu seferde allahım nolur ya((
çok zor ALLAHIM sabırlar versin inşşş:Saruboceq:Bu arada kızlar Şahin Bey bu hafta çarşamba dan haftaya pazartesiye kadar yokmuş, aklınızda olsun.
Halidem sen bugün 2 de randevum vardı demişsin, benim de vardı. Hatta moralim çok bozuldu ya bir kız vardı ağlıyordu hani, o zaman oradamıydın sen?
Ne olduğunu tam anlayamadım ama düşük yapmış diye tahmin ettim. Dr un da morali bozuktu. Üzüldüm çok.
bir anda bu yazdıklarını okuyunca benimde orda yaşadığım o kötü anlar aklıma geldi........malesefki insan ........bebeğinizin gelişimi yavaşlamış,muhtemelen düşük yapacaksınız ..........cümlesini duyunca dünyası başına yıkılıyor.....ben iki kez yaşadım o anı orda.......orda hiç ağlamadım.....ama arabaya bindiğim an hıçkırıklara boğuluyordum.......offffff..... kötü oldum ........evet şahin bey çarşambadan sonra ,pazartesiye kadar yokmuş......perşembe günü için ondan randevu alamadım.......o gün tek osman beye gidicem.....
Bu arada kızlar Şahin Bey bu hafta çarşamba dan haftaya pazartesiye kadar yokmuş, aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?