Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

halide cnm nolur üzülme.bir dahaki aya ne var şurda zaman geçip gidiyo.herşeyde vardır bir hayır..ama seni çok iyi anlıyorum bunuda bil cnm....

yok canım hiç korkma ... iki iğne vuruldum akşam hiç acımadı..hemen derialtına batırılıyo göbeğine saplanmıyo merak etme... biz ne acılar çekmişiz bu neki yaaaa:teselli:

xergen cnm yukarıda birinci okunmamış msjı göster yazıyo. topiğe girdiğinde ona tıklarsan kaldığın yerden devam edebilirsin.o zaman kimsenin dediğini kaçırmıyosun cnm....

kızlar bişey kafama takıldı.bugün salı ve ikinci puregonu vurulucam.zaten toplam 5 kutu puregonum var.4 taneyide vurulduktan sonra tedavi bitmişmi olucak yani yumurta toplama işleminemi geçicez hemen.ben bayramı bulur sanıyordum öyle olmıcakmı.?

Hadi ya :) Ama ben sağıma soluma hiç bakamadım işte, bitek yanımda oturanın bir bankanın müşteri ilişkileri ile konuştuğunu farkettim, telefondan ses geliyordu :) Ama eşarp yoktu sanki?,sen benim hemen yanımda mıydın?

tedavin ile ilgili de e2 denen değer mi yüksek çıkan? Eğer o ise sakın canını sıkma, çünkü devam etmemek bu durumda en hayırlısı, benim bir arkadaşım başka bir merkezde tüp bebek yaptırmıştı, onun değeri biraz yüksek olsa da devam edip transferini yaptılar, kız ohss oldu, balon gibi şişti karnı, bebekler de tuttu ama çok çekti garibim.
başka problem olmasın, bu halledilir bişey nasıl olsa.

xergencim testleri yaptırmanın en iyi yolu öncelikle nerede yaptırmak istediğine karar vermek. sonra orada uygun bir kadın doğumcu bulup sıkıntılarını anlatıp bu testler istenmişti yaptırabilir miyiz demek olur herhalde. aslında bu iş için biraz tanıdık bir doktor bulsan daha iyi olur.

bildiğim kadarıyla testleri doktor yazmadan yaptıramıyorsun..

Bence de momi haklı, gerçi ben beceremedim ama birçok kişi doğumevinden bir dr vasıtası ile tahlillerini orada yaptırıyor.
yada özel bir lab da fiyat sor, çok pahalı değildir belki. (Acıbadem biraz tuzlu biliyorsunuz bu konuda)

evet doktorun yazması gerekiyor sen doktora bu testleri yaptırmak istiyorum desem bile yazmazlar gibi geliyor bana

halidem canım...senin için hayırlısı buymuş...lütfen üzülme,her işte bir hayır vardır....Allahım en hayırlı zamanda sana bebeğini versin canım...

nobran hadi hayırlısı olsun...şu sıralar beklemek çok zordur herhalde ama ne güzel oğlanlar kilo almışlar..senden güzel haberlerini bekliyorum...

justing hadi puregona başlamışsın,yavaş yavaş sonlara yaklaşıyorsun....en son iğneni ne zaman olacaksın?kontrole ne zaman gideceksin?

Tedavileri başlayacak arkadaşlar.... sizler nasılsınız?.....Allahım hepinize hayırlısını nasip etsin inşallah.

justingcim benim kısa protokolde orgalutran kullanmıştım karından..o da kutuda beş taneydi....kontrole gittiğimde yumurtalara bakılmış ve test yapılmıştı ondan sonra kutudaki son iğneyi olmayıp o akşam yumurta çatlatma iğnesi olmuştum.36 saat sonra da yumurtalarım toplanmıştı...belki senin de öyle olabilir,kontrole gittiğinde söylerler.

canım hakkında en hayırlısı olsun inşşş bidahaki aya yüzün gülecek inşşş:Saruboceq:
allahım hayırlısıyla tedavilerimiz hayırlı sonuçlansın inşş:Saruboceq:

aylin hanıma muayene olan varmı nasıl acab iyi bir dr mu beni ist acıbademden aradılar perşembe randevunuzu yarına alalım dediler şaşırdım valla
çünkü ctesi şirin hemşire perşembe size bakıcak demişti aradım az önce perşembe aylin hn size bakıcak dediler merak ettim çünkü benim tedavim devammı edicek iptalmi olucak o gün belli olucakşahin bey gibi iyi anlarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…