- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.661
xergen seçenelklerden eğer konuya abone ol dersen maille derhal bildir işaretlersen sana hemen bildirilir
evet canım ordaydım bende o hamiş senmiydin yoksaD sizin yanınıza oturdum bende gri eşarp siyah mont vardı üzerimde bu arada kızlar tedavim iptal edildi benim ( değerim 108e çıkmış bu sferde...önümüzdeki ay başlıcaz yine 21. günde... justingim hayırlı olsun canım sende başlıomuşsun ilaçlarına...inş herşey gönlünce olur...yarın evime dönüyorum bende yapıcak işim kalmadı burda
bu testlerin de adetin hangi günlari yapılacağınına doktor bey yanlarına yazmamış
bana sadece zayıflamam gerektiğini ve zayıfladığım zaman kendiliğimden adet olabileceğimi bir süre yumurta takibi yapılacağını ve o zaman hamile kalabileceğimi eğer ki kalamaz isem iğne ve aşılama en son olarak tüp tedavisi dedi
ama ben geçen ay adetin 12 gün çok düzensiz ve işlerim çok yoğun olduğu için doktor beyin istediği tahlili de yaptıramadık ve zaten nereye ve nasıl yaptıracağımı da bilemediğim için siz arkadaşlarıma bir kaç kez yazdım ama nereye ve ne zaman yazdığımı hatırlamadıım için takibini de kaçırdım
bu şekil de soruların takipi çok ama çok sor
başka bir sitede ne güzel bir yer var dı yazdıklarına cevabı oradan hemen görebiliyordum
evet canım ordaydım bende o hamiş senmiydin yoksaD sizin yanınıza oturdum bende gri eşarp siyah mont vardı üzerimde bu arada kızlar tedavim iptal edildi benim ( değerim 108e çıkmış bu sferde...önümüzdeki ay başlıcaz yine 21. günde... justingim hayırlı olsun canım sende başlıomuşsun ilaçlarına...inş herşey gönlünce olur...yarın evime dönüyorum bende yapıcak işim kalmadı burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?