Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justinim doğru diyorsun biz ne acılar çektik Allahın izniyle bende başlasaydım tedavime bayram sonrası bende ilk rendavumu alacağım

slm pink.bende cuma günü gidicem kontrole ..şahin bey yurtdışında olacağı için aylin hanm bakıcakmış.açıkçası bende pek bilmiyorum içimede hiç sinmiyo bu durum.ama bizim yumurtalara bakacağı için o kadar önemli değil.ama senin durumunu şahin bey görsün derim.bence onu bekle cnm..

dikalman saol cnm.soru soralı baya oldu ama bir tek sen cvbladın.çok teşekkür ederim cnm.benim 5 kutu vardı .bu akşam ikincisini vurulucam
cuma kontrole gidiyorum ve bir iğnem kalıyo geriye.... bu durumda biraz çabuk bitmicekmi bu tedavi ben daha uzun sürüyo sanıyordum...

şirin hn la tel de konuştuk ben yarın şahin beye görünim dedim oda ilaç dozumun yumurtalıklara yaptığı etki cevap için perşembe günü ultrasona girmem daha iyi olurmuş öyle dedi aylin hn a güvenin sadece ultrasonunuzu yapacak şahin bey uzaktada olsa durumunuzu değerlendirecektir iletişimimiz sürecek dr unuzla dedi
yani perşembenin iyi olucağına karar verdik 2 de orda olucam kızlar bana dua edin olurmu

iyi akşamlar arkadaşlar,
geçmişe fazla bakamadım ama umarım herkes iyidir....
halidem anladığım kadarıyla tedavin iptal edilmiş her şeyin hayırlısı canım inş önümüzdeki ay her şey gönlünce olur.

kızlar mehaba....ben 1.tüpün ilk gününde(yani adetimin 2.gününde)Aylin hanıma muayene olmuştum..sonra yanımda Şahin beyi aramıştı,durumumu söylemişti ve tedaviye başlamıştık...Anladığım kadarıyla Şahin beyin olmadığı zamanlarda hep Aylin hanım bakıyor..Lütfen aklınıza olumsuzluklar getirmeyin,biliyorsunuz bizim tedavi de moral çok önemli...

Ben de hiç muayene olmadım Aylin Hanım a ama hep görüyorum, şeker birine benziyor. Çok alçakgönüllü en azından. Sıkıntı çekilmez gibi geliyor. Zaten Şahin Bey in yanındaki oda yakın zamana kadar boştu, Aylin hanım da yukarıda diğer kadın doğumcuların oradaydı. Şahin Bey in yanına ıvf ye onu aldıklarına göre iyi bir dr dur sanrım.
Yanlız yine aklınızda olsun yeni doğum yaptı o da, 10 :00-14:00 arası çalışıyormuş.

Ben Aylin hanım için tedirgin oldum kızlar yaa... Şahin Bey'e çok güvendiğim için tedavimi ona olmaya karar vermiştim... Başkasına emanet edilmek hoşuma gitmedi... Umarım yumurta toplama ve transfer işlemlerinde Şahin Bey olur... Yoksa gerçekten kötü hissedicem... Zaten Pazartesi günü son kontrolde o yoğunluk içinde kendimi aceleye getirilip gönderilmiş gibi hissettim... Justing'de aynını hissetmiş benimle... Alıngan mıyız bu ara ne? :S

iyi geceler arkadaşlar ben de fikrimi söylemek istiyorum şahin bey benim transferimde yoktu ama ben baştan olacak sanmıştım transfer günü yokmuş aylin hanım yaptı malesef ki tutmadı ona bağlamakta doğru değil belki ama şahin bey olsaydı acaba diye düşünüyorum üzgün girmiştim transfere nekadarda anlatsalar ikna olamıyorum napim elimde diil

ben buna şaşırdım işte.tedavinin en önemli kısmında kendi dr umun olmasını isterim tabiiki.ben aylin hnma gitmek isteseydim zaten ona giderdim.moralmen yıkılırım valla....tutcaada varsa tutmaz.bunu konuşmak gerek şahin beyle...

evet nobran e2 yüksek çıktı inş önümüzdeki ay sorun çıkmaz...yanındakinin yanında oturuyodum bende en baştaydım...

kızlar nasılsınız?ben bugün dönüyorum evime desteğiniz içinde hepinize çok teşekkür ederim sizinle yazışmk iyi gelio bana dilkalman,momi,pinkrose,justing,blueerose,duygu,nobran ve tüm arkadaşlarım iyiki varsınız...

evet nobran e2 yüksek çıktı inş önümüzdeki ay sorun çıkmaz...yanındakinin yanında oturuyodum bende en baştaydım...

olsun canım dediğim gibi çözülmeyecek bişey değil bu, inşallah önümüzdeki ay başlarsın yine.

o saattlerde buradan birinin de olacağını bilseydim bakınırdım dikkatli ama en başta kim oturuyordu valla bilemedim :))

e artık sen gebelik takibindeyken ben de kontrole gelirim doğum sonrası o zaman karşılaşırız inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…