- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.681
justinim doğru diyorsun biz ne acılar çektik Allahın izniyle bende başlasaydım tedavime bayram sonrası bende ilk rendavumu alacağım
justingcim benim kısa protokolde orgalutran kullanmıştım karından..o da kutuda beş taneydi....kontrole gittiğimde yumurtalara bakılmış ve test yapılmıştı ondan sonra kutudaki son iğneyi olmayıp o akşam yumurta çatlatma iğnesi olmuştum.36 saat sonra da yumurtalarım toplanmıştı...belki senin de öyle olabilir,kontrole gittiğinde söylerler.
la tarte hayırlısıyla git bakalım.neler görücez sendede...inşallah hayırlı olurr...
Ben Aylin hanım için tedirgin oldum kızlar yaa... Şahin Bey'e çok güvendiğim için tedavimi ona olmaya karar vermiştim... Başkasına emanet edilmek hoşuma gitmedi... Umarım yumurta toplama ve transfer işlemlerinde Şahin Bey olur... Yoksa gerçekten kötü hissedicem... Zaten Pazartesi günü son kontrolde o yoğunluk içinde kendimi aceleye getirilip gönderilmiş gibi hissettim... Justing'de aynını hissetmiş benimle... Alıngan mıyız bu ara ne? :S
Hadi ya :) Ama ben sağıma soluma hiç bakamadım işte, bitek yanımda oturanın bir bankanın müşteri ilişkileri ile konuştuğunu farkettim, telefondan ses geliyordu :) Ama eşarp yoktu sanki?,sen benim hemen yanımda mıydın?
tedavin ile ilgili de e2 denen değer mi yüksek çıkan? Eğer o ise sakın canını sıkma, çünkü devam etmemek bu durumda en hayırlısı, benim bir arkadaşım başka bir merkezde tüp bebek yaptırmıştı, onun değeri biraz yüksek olsa da devam edip transferini yaptılar, kız ohss oldu, balon gibi şişti karnı, bebekler de tuttu ama çok çekti garibim.
başka problem olmasın, bu halledilir bişey nasıl olsa.
evet nobran e2 yüksek çıktıinş önümüzdeki ay sorun çıkmaz...yanındakinin yanında oturuyodum bende en baştaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?