- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.021
Ahh anne işte kıyamam sana :)
Bluecum anladığım kadarıyla ortada yapılması gereken ciddi bir tedavi yok, şeker ve pıhtılaşma ile ilgili.
oğlun kaç yaşında (13 falan mıydı)?
eğer tahmin ettiğim yaştaysa bence kendisine durumu açıklamaya çalışın, gerekirse pedagog eşliğinde falan olabilir. Bence anlayacaktır.
Hem dr da demiş senin hamile kalma problemin yok , bu arada salarsınız işte :) eğer kendiliğinden hamile kalırsan o zaman aşındırırsın bütün dr ların kapısını.
Riskli gebelik uzmanı, endokrin dr vs...
justin kahvaltı yaptınmı........gel beraber yapalım.......
inş canım sağol:Saruboceq:sanada kolaylıklar hayırlı tedaviler diliyorum cnm:1hug:herkese selam arkadaşlar beni hatırlarsanız 2.tüp bebek tedavisine başlamadım bekliyorum ama sizleri de takip ediyorum sevgili pink okudum allah yardımcın olsun üzülme aslında kimse üzülmesin eğer olmaz ise zorlamamak lazım gerçi bunu söylemek te çok zor demekki allah biliyor o bizim üzülmemizi istemez evladımız olmuyorsa engel koymuştur hayırlısı değilmiş diyeceğiz ona tefekkür edeceğiz Rabbim başka mükafatlar verecektir
ben iyiyim bu bebek işini kafamdan silip evlatlık almayımı düşünsem yoksa kotrollere gidip yumurtanın iyi olduğu zaman tekrarmı denesem bilmiyorum iğnelerin bi kısamı duruyor kullanmadık hepsini bilmiyorum şimdi karışığım biraz hayırlısını allahım göstersin inş bir kaç ay silicem kafamdan:sm_confused:pinkim........canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ..........sen nasılsın......
bende bugün kontrole gidicem.bakalım yumurtalar yine ağır büyüyorsa şahin beye tedaviyi iptal etmesini söylicemmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?