Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

günaydın blue...nasılsın cnm...yazdıklarını okudumcnm...ama yine sen bilirsin ama içinde kalmasın o pıhtılaşmanın tedavisini olsan belkide doğru söylüyordur osman hoca....tekrar 4. yü denesen ve yine olmazsa hep içinde kalıcak hep acaba diyeceksin...ama maddi yönünü bilemem cnm..hakkında hayırlısı olsun....

bende bugün kontrole gidicem.bakalım yumurtalar yine ağır büyüyorsa şahin beye tedaviyi iptal etmesini söylicemmafoldumben

ahh dery acım.....yakında anne olucak ve anne olmanın ne olduğunu ve benim ne hissettiklerimi sende anlayacaksın.........evet dediğin gibi biz zaten son denemeden sonra uygun bir dille bu durumu kendisine anlattık ve kendiside o zaman çok anlayışlı bir şekilde durumu kabullenmişti..........bu sıralar okulda sürekli kardeş sohbetleri ediliyormuş........okul servisinede arkadaşlarının çoğu kardeşleriyle biniyorlarmış............dün sosyal öğretmeniyle görüştüm......oda bu kardeş durumunu sordu..........geçen gün oğlunuz bir arkadaşıyla konuşuyordu,arkadaşı sohbetinin arasında,ben kardeşimi çok seviyorum,onun için ölürüm bile dediği zaman oğlunuzun gözleri doldu,dedi.........dün yine bir kez daha üzüldüm............ama dediğin gibi pedegoga götürmeyi düşünüyorum................deryacım...sen nasılsın.......oğlanlar iyiler heralde.......daha gelmeye niyetleri yok.........aman biraz daha yerleride dursunlar yaramazlar.........:1hug:

selam justin..........canım hakkında neyse hayırlısı o olsun..........tabiiki doğru kararı verecek olan sensin...........haberini bekliyor olucam....inşallah herşey yolundadır.....

cnm yyaaa..benim kızımda etrafından çok özeniyo kardeş...aynı şeyleri bende yaşıyorum..hayatım boyunca hep onu mutlu etmeye çalıştım ve şimdi bu isteğini karşılayamıyorum..birde benim eşiminde çocuğu yok ama o herzaman bana bizim zaten bir kızımız var diyoo..Allah ondan razı olsun....kızımda geçen gün göbeğimi mosmor görünce anne boşver uğraşma o kadar olmayıversin kardeşim dedi....çok zor bu işler çokkk...

justing canım hakkında hayırlısı olsun... eğer bir sonraki tedavide yumurta sayısının artabileceğini düşünüyorsanız iptal etmek mantıklı tabi
hem belki yumurtaların hepsi çatlar yine bu kadar yumoşla kendiliğinden hamile kalırsın...

ama tedaviye devam edersen de unutma kaliteli olsunda 3-4 tane olsunlar o da yeter sonuçta.

bluesuu canım oğlun için üzüldüm inşallah rabbim onun isteği dualarıyla sana bir evlat daha bağışlar...

bu arada kızlar duygunun bugün yumurtaları toplanıcaktı..telefonu kapalı acıbademide aradım hasta mahremiyetinden dolayı bilgi veremiyoruz dedi.halbuki sadece iyimi diye sormuştum.iyi demek bu kadar zormu?Allahım inşallah yolundadır herşey:Saruboceq:

justin pıhtılaşma tedavisinin tek ilacı coraspirin ve heparin......zaten şahin bey son tedavide bana 3 ay önceden aspirini kullandırdı ama ne yazık işe yaramadı .......osman beyde hem aspirin hemde heparin kullanacaksın,tek başına aspirin işe yaramaz dedi.........sonra şahin beyde hepa rine karar verdi.........vallahi bir bayram geçsin bu zaman içerisinde düşünücem canım.....eşimde tamamen kararı bana bırakıyor...........psikolojime göre karar vericem.........ALLAHTAN hayılısı......

ohoooo ben sabah 7.30da kalkıyorum 8.30da ofisteyim. küçük kahvaltımı yaptım. cokacimcoook saat 10.30 da minik ara atıştırmamı bile yaptım... ama açık çayınız varsa gelirim içmeyeee

afiyet olsun bende yapayım artık.sonra hazırlanayım.bursaya dr a kontrole gidicem..anca olur..öpüyorum sizlerii...

inş canım sağol:Saruboceq:sanada kolaylıklar hayırlı tedaviler diliyorum cnm:1hug:
pinkim........canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ..........sen nasılsın......
ben iyiyim bu bebek işini kafamdan silip evlatlık almayımı düşünsem yoksa kotrollere gidip yumurtanın iyi olduğu zaman tekrarmı denesem bilmiyorum iğnelerin bi kısamı duruyor kullanmadık hepsini bilmiyorum şimdi karışığım biraz hayırlısını allahım göstersin inş bir kaç ay silicem kafamdan:sm_confused:
bende bugün kontrole gidicem.bakalım yumurtalar yine ağır büyüyorsa şahin beye tedaviyi iptal etmesini söylicemmafoldumben

hayırlısıyla güzelce gelişiyodur yumoşların canım inş git gel hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…