Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ewet cnm aslında bu söylediklerinin hepsini biliyorumda işte nasıldır bilemiyorum insan farklı bir ruh halinde oluyo...Allah biliyo artık orasını ama sende anlıyosundur beni...

Ah anlamaz mıyım..
şimdi senin transferi de büyük ihtimal bayram öncesi yapsa, bayrama denk gelecek bekleme süreci. hiç olmazsa 4 gün oyalanırsın.kalır 8 gün...
eş dost biliyor mu tedavi olduğunu?

çok az kişi biliyo..annemde yatıcaktım güya bayramda annemin ev doluyo taşıyo.kalksan bir türlü yatsan bir türlü..evde yatıcam bayramda mecbur eşim ben bakarım sana dedi.bakalım görücez....

2 gün yat, sonra sürekli yatma bence.ınsan o zaman daha çok kuruyor.
ben çok pişman olmuştum anneme söylediğime, her gün arayıp nasılsın diye soruyordu :)
gerçi ikincisinde atlattım onu ama bu sefer de kızdıııııı

yaa ne diyosun cnm yaa ben dün şahinbeyin muyenehanesinde bir güzel ağladım.nasıl olucak bakalım bu.ama bugün iyiyim.pozitif düşünce benim eşime mahsus.allahtan o benim gibi değil.kendi kızı olmadığı halde bana niye üzülüyosun bizim zaten bir kızımız var diyoo....

yatmak derken, öyle hareketsiz yatmadım hiç. evden de pek çıkmadım, dikkatli hareket ettim ama yemek falan yaptım yani.
ilkinde daha fazla kapatmıştım kendimi eve , ikincisinde daha rahat hareket ettim.
benim önceki dr um demişti ki bir dr tanıdığı varmış bilmemkaç sene çocuğu olmamış. en sonunda tamamen kapattım bu olayı deyip uzun bir tatile çıkmış
yamaç paraşütü yapmış, denize atlayıp zıplamış ve döndüğünde hamileymiş.
duracak olan bebek zaten tutunur demişti.
ben o zaman her ay acaba hamilemiyimdir diye rahat hareket edemiyorum diye sızlanıyordum dr a.

ağlamak iyidir ki abartmadığın sürece. rahatlıyor insan, içine atmak daha beter ya.
bak işte ne kadar şanslısın ki anlayışlı bir eşin var
benimki de pek gamsızdır, zaten o da stres yapsaydı yanmıştım ben.

cnm sen yat istersen rahat yazabiliyomusun deryacım...derya dedim çünkü nobranı bende sevmiyorumkaydirigubbakcemile3

kafadan atınca kalınıyomuş hamile :jeyyar:ama benim kalın kafamdan zor çıkarırım ben onu

ya öyle diyenler kolaysa atsın kafadan di mi :)
benim için mümkündeğildi ama sen atabilirsin aslında.
kafadan atmak değil de Allah korusun diyelim ki olmadı. nasıl olsa bir kzım var deyip, tamamen vazgeçersen, umudu kesersen olabilir ancak.
yoksa ben kafamdan attım demekle olmuyor. Ben hala annemle kavga ediyorum, ona kalsa tüp için acele etmişim, olurmuşmuş. 2 senede olmamış, yaş gelmiş 30 a daha ne bekliyeyim, zaten tek tüpüm tıkalı

ya valla nasıl değiştireyim o nobranı bilmem ki :)

yatmaya çalışayım ben de önce uzun oturma pozisyonu alırım, Allah kerim :)
sen de uyumaya çalış, daha 12 gün bekleme süresi var :)
hadi iyi geceler.

ya boşver iyi olmuş senin için bir taşla iki kuş....bence doğru karar vermişsin çünkü dediğin gibi 30 dan sonra şansında gittikçe azalıcaktı...

iyi geceler bende yatmayı uyumayı deneyeyim.en azından ben yüzükoyun yatabiliyorum dimikaydirigubbakcemile3iyi gecelerrr....

kızlar hayırlı günler...........ah ah.....hepimiz farklılı farklı düşüncelerdeyiz...........ALLAH hepimiz için hayırlısı neyse onu göstersin bizlere........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…