Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

pinkim biraz ara ver cnmm.şöyle bir kafanı dinle..bugün iptal olursa tedavim bende öyle yapıcam..sonra dinlenmiş kafayla tekrar düşünürsün cnm..

Canım benim ya, aslında var ya bazı çocuklar çok acımasız olabiliyor. Allah bilir oğlunun kardeşi olmasını istediğini biliyordur , bile bile üstüne gidiyor bile olabilir.
Aslında ben de tek çocuğum ve inanırmısın hiç böyle sıkıntılarım olmadı, senin oğluş pek merhametli paylaşımcı biri olacak belli :) İnsan bu rahatı bırakmak ister mi yahu :)
sen getir onu bana ben ikna edeyim :)
şaka bir yana ben gerçekten çocukken tek olmaktan çok memnundum çünkü bütün ilgi, bütün imkanlar benimdi.
ama şu aralar bir kardeşim olsa mıydı diye düşündüğüm zamanlar oluyor, hayata karşı bir destek arıyor bazen insanlar.
bence sen götür yine de oğluşu, takılmasın iyice kafasına
ben iyiyim, yarın kontrole gidicem, bakalım ne diycek dr.
bugün temizlik var, artık tamamen hazırım (zaten artık gelsinler, uykusuzluğum bir işe yarasın bari)

arkadaşlar merhaba....Dün siteye giremedim,sizleri merak ettim..Bluesuum canım benim fikrimi sorarsan bayram sonrasını biraz geçir,bu işi 2 ay kadar unutmaya çalış,bir rahatla,şu grip mevsimi de bir geçsin.....Sonra derin bir nefes al,bundan sonra ne yapmak istiyorum,ne yapabilirim,nerde yapabilirim diye düşün....Rahatladığın için beynin ve kalbin seni içine en çok sinen yöne yönlendirecektir canım,Ondan sonrası da hakkında hayırlısı olsun inşallah....

pinkim evet evlatlık almakta çok güzel birşey bence....Ben imkanım olursa evlatlık alamasam koruyucu aile olabileceğim bir evlat istiyorum..ama sana şunu diyeceğim...Biraz daha denesen,ama yumurta problemimiz var değil mi?ilk önce yumurtaları çoğaltmanın bir yolunu bulsak...belki kürlerle belki kullandığın haplarla,biraz araştırma yapsak ne dersin canım?

nobran canım,sabırsızlıkla senden güzel haberlerini bekliyorum...İnşallah Allahım sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin...

momim canım,benim nasıl olduğumu sormuşsun,iyiyim canım,bebişte iyi,dediğin gibi ellerini,ayaklarını oynatıyor.Hatta us.de sol ayağı ile fren yaar gibi hareket ediyordu.Şahin Bey"sizin çocuk fren yapıyor"dedi...eşim de çocuk senin yavaş hareket etmeni istiyor diye takıldı..bu arada benim randevu çarşamba değil salıymış.salı günü ikili testini de yaptırdım,benim sonucum(lab.kağıdına göre)bugün belli olacak..senin ki neden pazartesi acaba diye düşündüm bu arada...

ben dün yaptırdım ya testi sonucu cumartesi çıkacakmış öyle söylediler. cumartesi bir ihtimal şahin bey burada olmayacakmış o yüzden ancak pazartesi konuşurum telefonda diye öyle söyledim....

ense kalınlığını kaç ölçtü sizinkinin?

tamam o zaman...ense kalınlığı 2,1 mm.ölçtü..burun kemiği de oluşmuş çok güzel dedi...Boyu da 72,5 mm.olmuş..senin kaç ense kalınlığı?bir de benim yaşım olduğu için korkuyorum açıkçası momim...

valla bizim yaramaz yan gelip yattı sadece bir kez ölçüm alabildi. 2 mm çıktı o da bizimkininde burun kemiği oluşmuş. 6.5cm olmuş boyu. 12+1 gündü dün. seninki bu sefer daha hızlı uzamış sanırım. erkek mi olacak nedir.... :) :) :)

benimde yaşım 33 ama inşallah birşey çıkmaz ikimizin bebeğinde de... 3 mm sonrasında endişe ediliyormuş bizim o sınıra çok var sonuçta. hormon sonuçlarımızda iyi çıkar inşallah.

bence korkma hiç sağlıklı olmasaydı kromozom sorunu olsaydı daha erken düşük olurdu herhalde diyorum. sağlıklılardır inşallah allaha emanet ikisi de...

benim salı günü 12+4 tü canım..bilmiyorum erkek mi,kız mı..Okulda da arkadaşlar soruyor,hatta hızlarını alamayıp iddiaya girdiler,Şahin bey de birşey demedi..benim istediğim tek şey sağlıklı olması....Allahım hepimizin(tanıdığım,tanımadığım herkesin)evlatlarını korusun..ısteyen herkese de sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

pinkim biraz ara ver cnmm.şöyle bir kafanı dinle..bugün iptal olursa tedavim bende öyle yapıcam..sonra dinlenmiş kafayla tekrar düşünürsün cnm..
evet çok ihtiyacım var kafa dinlemeye bayramdan sonra adet olunca soğan kürü ondan sonra incir kürü devam edicem meryem suresinede başlıycam ALLAHIN izniyle durum ne göstericek bakalım hayırlısı:Saruboceq:
evet canım aynen öle yapıcam inşş:Saruboceq:
maşallah canım ne güzelŞeniz

ohoh maşallah ta sana canımŞeniz

justing canım nasıl geçti kontrolün iyidir inş yumoşlar güzel gelişiyodur hayırlısıyla tatlım.
kızlar dün minübüste yanımda bi kız vardı 13 yaşlarında yada 14 .elişnden telefonu düşürmedi annesiyle konuşmuş erkek arkadaşına annesiyle olan görüşmesini aktarıyodu.sen beni evden atmadınmı ne arıyosun beni demiş annesi özür dilemiş kavga etmişler konuşmaya eve gidiyodu sonra çocuk ne dediyse indi minübüsten çok asi bi kızdı ALLAHIM dedim ya böyle çocuklar ömür boyu dert yanımda utanmadan çekinmeden konuştu sert olarak çocuklaALLAHIM herkesin evlatlarını hayırlı evlatlar eylesin inşş

Canım çok doğru diyorsun hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..Valla bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor..Düşünün bizler hasretle yanarken o annenin yüreğini :gitme:

Maşallah Maşallah güzel annelerimiz tatlı meleklerine
Sağlıklı büyüsünler inşallah

merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir...annelerimiz iyi okuduğum kadarıyla...bluesuu'nun kafası karışık biraz...
justing canım sen nasılsın? bugün ne oldu sanırım randevun vardı?
duygu sen ne yaptın yumurtaların toplanacaktı, umarım bir sorun yoktur canım...

dilkalman.....canım ya.....senin ve mominin adına okadar çok seviniyorum ki .........inşallah ikinizde sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alacaksınız.........evet canım....bir bayram geçsin,kafamı dinleyeceğim.....ondan sonra karar vereceğim........HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAHATAN.........kendine iyi bak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…