- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.041
ahh dery acım.....yakında anne olucak ve anne olmanın ne olduğunu ve benim ne hissettiklerimi sende anlayacaksın.........evet dediğin gibi biz zaten son denemeden sonra uygun bir dille bu durumu kendisine anlattık ve kendiside o zaman çok anlayışlı bir şekilde durumu kabullenmişti..........bu sıralar okulda sürekli kardeş sohbetleri ediliyormuş........okul servisinede arkadaşlarının çoğu kardeşleriyle biniyorlarmış............dün sosyal öğretmeniyle görüştüm......oda bu kardeş durumunu sordu..........geçen gün oğlunuz bir arkadaşıyla konuşuyordu,arkadaşı sohbetinin arasında,ben kardeşimi çok seviyorum,onun için ölürüm bile dediği zaman oğlunuzun gözleri doldu,dedi.........dün yine bir kez daha üzüldüm............ama dediğin gibi pedegoga götürmeyi düşünüyorum................deryacım...sen nasılsın.......oğlanlar iyiler heralde.......daha gelmeye niyetleri yok.........aman biraz daha yerleride dursunlar yaramazlar.........:1hug:
evet çok ihtiyacım var kafa dinlemeye bayramdan sonra adet olunca soğan kürü ondan sonra incir kürü devam edicem meryem suresinede başlıycam ALLAHIN izniyle durum ne göstericek bakalım hayırlısı:Saruboceq:pinkim biraz ara ver cnmm.şöyle bir kafanı dinle..bugün iptal olursa tedavim bende öyle yapıcam..sonra dinlenmiş kafayla tekrar düşünürsün cnm..
evet canım aynen öle yapıcam inşş:Saruboceq:pinkim evet evlatlık almakta çok güzel birşey bence....Ben imkanım olursa evlatlık alamasam koruyucu aile olabileceğim bir evlat istiyorum..ama sana şunu diyeceğim...Biraz daha denesen,ama yumurta problemimiz var değil mi?ilk önce yumurtaları çoğaltmanın bir yolunu bulsak...belki kürlerle belki kullandığın haplarla,biraz araştırma yapsak ne dersin canım?
maşallah canım ne güzelŞenizben dün yaptırdım ya testi sonucu cumartesi çıkacakmış öyle söylediler. cumartesi bir ihtimal şahin bey burada olmayacakmış o yüzden ancak pazartesi konuşurum telefonda diye öyle söyledim....
ense kalınlığını kaç ölçtü sizinkinin?
tamam o zaman...ense kalınlığı 2,1 mm.ölçtü..burun kemiği de oluşmuş çok güzel dedi...Boyu da 72,5 mm.olmuş..senin kaç ense kalınlığı?bir de benim yaşım olduğu için korkuyorum açıkçası momim...
justing canım nasıl geçti kontrolün iyidir inş yumoşlar güzel gelişiyodur hayırlısıyla tatlım.
kızlar dün minübüste yanımda bi kız vardı 13 yaşlarında yada 14 .elişnden telefonu düşürmedi annesiyle konuşmuş erkek arkadaşına annesiyle olan görüşmesini aktarıyodu.sen beni evden atmadınmı ne arıyosun beni demiş annesi özür dilemiş kavga etmişler konuşmaya eve gidiyodu sonra çocuk ne dediyse indi minübüsten çok asi bi kızdı ALLAHIM dedim ya böyle çocuklar ömür boyu dert yanımda utanmadan çekinmeden konuştu sert olarak çocuklaALLAHIM herkesin evlatlarını hayırlı evlatlar eylesin inşş
benim salı günü 12+4 tü canım..bilmiyorum erkek mi,kız mı..Okulda da arkadaşlar soruyor,hatta hızlarını alamayıp iddiaya girdiler,Şahin bey de birşey demedi..benim istediğim tek şey sağlıklı olması....Allahım hepimizin(tanıdığım,tanımadığım herkesin)evlatlarını korusun..İsteyen herkese de sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...
valla bizim yaramaz yan gelip yattı sadece bir kez ölçüm alabildi. 2 mm çıktı o da bizimkininde burun kemiği oluşmuş. 6.5cm olmuş boyu. 12+1 gündü dün. seninki bu sefer daha hızlı uzamış sanırım. erkek mi olacak nedir.... :) :) :)
benimde yaşım 33 ama inşallah birşey çıkmaz ikimizin bebeğinde de... 3 mm sonrasında endişe ediliyormuş bizim o sınıra çok var sonuçta. hormon sonuçlarımızda iyi çıkar inşallah.
bence korkma hiç sağlıklı olmasaydı kromozom sorunu olsaydı daha erken düşük olurdu herhalde diyorum. sağlıklılardır inşallah allaha emanet ikisi de...
arkadaşlar merhaba....Dün siteye giremedim,sizleri merak ettim..Bluesuum canım benim fikrimi sorarsan bayram sonrasını biraz geçir,bu işi 2 ay kadar unutmaya çalış,bir rahatla,şu grip mevsimi de bir geçsin.....Sonra derin bir nefes al,bundan sonra ne yapmak istiyorum,ne yapabilirim,nerde yapabilirim diye düşün....Rahatladığın için beynin ve kalbin seni içine en çok sinen yöne yönlendirecektir canım,Ondan sonrası da hakkında hayırlısı olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?