- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.001
kafadan atınca kalınıyomuş hamile :jeyyar:ama benim kalın kafamdan zor çıkarırım ben onu
momicim.....evet bir konuda tamamen haklısın......herşey ALLAHIN hükmünde.......bazende herşeyi fazla zorluyormuşuz gibi geliyor eşimle.. .......yani ALLAHIM bize ikinci çocuğu nasip etseydi yine kendiliğimden hamile kalırdım yada bu tüp bebekler düşmeyip sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirdi..........dün şahin bey bana dediki.....benim gibi bir hastası olmamış bugüne kadar......3 denemenin biri tutmaz,diğeri tutar,yada tutar düşer diğer denemede başarılı olur,yada 3 üde tutmaz,onların sebeplerini araştırırız dedi.......sizin durum farklı bir durum,hatta amerikaya giderken sizin bu durumunuzu konseye götürecektim ama unutmuşum dedi........ama bu durumu diğer arkadaşlarla tartışıcam ve öyle karar vericem dedi..........şeker içinde gürcan bey bende şeker olmadığını ve tedavi vermeyeceğini söyledi.........kan pıhtılaşması içinde zaten şahin bey diğer denemede 3 ay önceden hap kullandırmıştı........yaaaaa...işte böyle canım........ tüp bebekten vazgeçmek için bir karar verebilsem çok daha rahat olucam...........ama oğlumun anne ben kardeş istiyorum,lütfen bir kez daha dr.a gidin demesi beni mahfediyor..........dün kan vermiştim....kolumdaki bantı çıkarmaya unutmuşum......oğlum onu farketti.....anne sen kardeşim olsun diye bugün dr.a gittin dedi hemen.....beni tek üzen konu bu ........biz ikinci çocuğu kendimiz için değil.oğlumuz için istiyoruz..........böyle oluncada yaşım geçmeden elimizde daha şans varken deniyelim diyoruz........
blue canım kolay gelsin sana işin zor ama başarıcaksın ALLAHIN izniyle oğlunada şipşirin birkardeş vericeksin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?