Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım teşekkürler....şimdi yaptım kahvaltımı.....ama uyuyamadığımız geceler biryerlerde buluşalımda hep beraber sabahlarız........

şimdide dışarı çıkıp alışveriş yapma zamanı..........benim canım sıkıldığı zaman hep bu işi yaparım......bana iyi geliyor..........canım görüşürüz........

bende bugün arkadaşlara takılıp bursaya gezmeğe gelicem.kafamdan bazı şeyleri atmam gerek...görüşürüz cnm....

bluecuuum selam canım iyiyim bugün cok şükür.

geçen haftadan beri 3-4 gün kötü 2-3 gün iyi olmaya başladım. mola veriyor arada. kaydirigubbakcemile3 dün bugün moladayım mesela...

sabahtan 2 toplantım vardı. öğlen ancak yetiştim kontrole. baktık iyiymiş bebiş. büyümüş biraz daha teyzesi. ellerini kollarını kıpırdatıp oynuyordu yaramaz. 2li tarama testini yaptık pazartesi belli olacak inşallah riski yüksek çıkmaz...

sen nasılsın? kafam karışık yazmışsın hep ??? başka tedavi falan demişsin... ne dedi şahin bey test sonuçlarına? merak ettim seni çok

momicim........iyi olmana sevindim.....demek yaramaz elleri ,kolları oynatmaya başlamış..........inşallah ikili test sonucunda güzel çıkacak............benimde canım çok kafam karıştı........böyle ortada kalakaldım......şahin bey sonuçlara baktı ve yanlızca kan pıhtılaşmasında osman beyle hem fikir oldu......zaten o testide kendide yaptırmıştı........ama sınırı çok az açmış sebep bundan dolayıda olmaya bilir demişti ve yine aynını söyledi.......osman beyde bu kan pıhtılaşmasının azı falan olmaz ve düşüğe sebeptir diyor..........osman bey bende gizli şeker olduğunu söyledi ve onun için bana ilaç tedavisi verdi ve hemen başla dedi.....onun 3 ay kullanacakmışım.........kesinlikle buda düşüğe bir sebeptir dedi.........şahin bey ise o sonuçlara göre bende şeker olmadığını ve onun için bir ilaç tedavisi vermiyeceğini söyledi..........her iki dr.da bu şeker için endokrin dr.una çıkmamı söyledi........bende şahin beyin yanından çıktığım gibi acıbademde endokrin dr.una gittim.......oda test sonuçlarına bakarak bende gizli şeker olmadığını söyledi....benden troid testi istedi.....sonucumda 1 saat sonra çıkacak...dr.u arayp sorucam,sonrada şahin beye bildiricem......endokrin sonuçlarını bana bildirmemi söylemişti........ve dahası osman bey bu tetkiklerden ve histereskopiden sonra yapılacak hiç birşey olmadığını,şahin bey ise bu tetkiklerden ve histereskopiden sonra yapılacak çok şey olduğunu,ama yanlız maddi durumdan dolayı eşinize ALLAH sabır versin dedi.......... biz maddiyatıda geçtikte artık sonucun güzel olmasını istediğimizi söyledik şahin beye,oda bizim için gereken neyse onu düşüneceğini söyledi........canım durum bu...........sence ne yapmam gerek........fikrini söylermisin .........btün bu olanları annemlede paylaşamıyorum artık....çünkü bu denemeyi kimseye söylemicem..........eşimde kararı tamamen bana bıraktı......dünden beri düşünmekten beynim ağardı...............lütfen arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum...........

canım osman hocanın tavrı daha kesindir. bana kesinlikle kendiliğinden hamile kalamazsın hafif yapışıklık olan tüpten emb. geçmeye çalışsa bile takılır dış gebelik yaşarsın demişti. şahin bey de bu işlere belli bir yere kadar müdahale edebiliyoruz. evet teki tamamen kapalı diğeri de tam işlev görmüyor gibi görünüyor ama ben sana hiçbir zaman kendi başına hamile kalamazsın demem daha önce başıma geldi demişti.
ama biliyorsun benim bebiş doğal yoldan geldi ve şahin bey haklı çıktı.
osman hoca sıkıntıları çok daha iyi bir şekilde ve net görüyor diye düşünüyorum. ama sonuçta bebek sahibi olmak bilimsel olduğundan çok belki de bir küçük kapı varsa Yaradanın hükmünde.

o yüzden eğer için rahat edecekse bence her ikisi içinde tedavini yaptır. aklında kalmaz. bir daha tüp bebek tedavisi yaptırmak istediğinde için daha rahat olur. sorun yaratma olasılığı olan sıkıntıları çözdük dersin. aklın rahat olunca vücudunda rahat olur.

tavsiyem hemen yeni bir tedaviye başlamak yerine eğer senin için maddi manevi kültefli olmayacaksa ve daha önemlisi sağlığına bir zararı yoksa hem pıhtılaşma sorunu için hem de şeker için tedavi olabilirsin. gerçi şeker için gürkan hoca yok birşey demiş ama bilemiyorum. her ikisi de yoluna girdi dediklerinde yeni tedaviye hazır hissediyorsan o zaman dene tekrar.

Son düzenleme:
momicim.....evet bir konuda tamamen haklısın......herşey ALLAHIN hükmünde.......bazende herşeyi fazla zorluyormuşuz gibi geliyor eşimle.. .......yani ALLAHIM bize ikinci çocuğu nasip etseydi yine kendiliğimden hamile kalırdım yada bu tüp bebekler düşmeyip sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirdi..........dün şahin bey bana dediki.....benim gibi bir hastası olmamış bugüne kadar......3 denemenin biri tutmaz,diğeri tutar,yada tutar düşer diğer denemede başarılı olur,yada 3 üde tutmaz,onların sebeplerini araştırırız dedi.......sizin durum farklı bir durum,hatta amerikaya giderken sizin bu durumunuzu konseye götürecektim ama unutmuşum dedi........ama bu durumu diğer arkadaşlarla tartışıcam ve öyle karar vericem dedi..........şeker içinde gürcan bey bende şeker olmadığını ve tedavi vermeyeceğini söyledi.........kan pıhtılaşması içinde zaten şahin bey diğer denemede 3 ay önceden hap kullandırmıştı........yaaaaa...işte böyle canım........ tüp bebekten vazgeçmek için bir karar verebilsem çok daha rahat olucam...........ama oğlumun anne ben kardeş istiyorum,lütfen bir kez daha dr.a gidin demesi beni mahfediyor..........dün kan vermiştim....kolumdaki bantı çıkarmaya unutmuşum......oğlum onu farketti.....anne sen kardeşim olsun diye bugün dr.a gittin dedi hemen.....beni tek üzen konu bu ........biz ikinci çocuğu kendimiz için değil.oğlumuz için istiyoruz..........böyle oluncada yaşım geçmeden elimizde daha şans varken deniyelim diyoruz........

blue canım kolay gelsin sana işin zor ama başarıcaksın ALLAHIN izniyle oğlunada şipşirin birkardeş vericeksin inşşş

Ahh anne işte kıyamam sana :)
Bluecum anladığım kadarıyla ortada yapılması gereken ciddi bir tedavi yok, şeker ve pıhtılaşma ile ilgili.
oğlun kaç yaşında (13 falan mıydı)?
eğer tahmin ettiğim yaştaysa bence kendisine durumu açıklamaya çalışın, gerekirse pedagog eşliğinde falan olabilir. Bence anlayacaktır.
Hem dr da demiş senin hamile kalma problemin yok , bu arada salarsınız işte :) eğer kendiliğinden hamile kalırsan o zaman aşındırırsın bütün dr ların kapısını.
Riskli gebelik uzmanı, endokrin dr vs...

herkese selam arkadaşlar beni hatırlarsanız 2.tüp bebek tedavisine başlamadım bekliyorum ama sizleri de takip ediyorum sevgili pink okudum allah yardımcın olsun üzülme aslında kimse üzülmesin eğer olmaz ise zorlamamak lazım gerçi bunu söylemek te çok zor demekki allah biliyor o bizim üzülmemizi istemez evladımız olmuyorsa engel koymuştur hayırlısı değilmiş diyeceğiz ona tefekkür edeceğiz Rabbim başka mükafatlar verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…