- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.081
justing canım nasıl geçti kontrolün iyidir inş yumoşlar güzel gelişiyodur hayırlısıyla tatlım.
kızlar dün minübüste yanımda bi kız vardı 13 yaşlarında yada 14 .elişnden telefonu düşürmedi annesiyle konuşmuş erkek arkadaşına annesiyle olan görüşmesini aktarıyodu.sen beni evden atmadınmı ne arıyosun beni demiş annesi özür dilemiş kavga etmişler konuşmaya eve gidiyodu sonra çocuk ne dediyse indi minübüsten çok asi bi kızdı ALLAHIM dedim ya böyle çocuklar ömür boyu dert yanımda utanmadan çekinmeden konuştu sert olarak çocuklaALLAHIM herkesin evlatlarını hayırlı evlatlar eylesin inşş
Canım benim ya, aslında var ya bazı çocuklar çok acımasız olabiliyor. Allah bilir oğlunun kardeşi olmasını istediğini biliyordur , bile bile üstüne gidiyor bile olabilir.
Aslında ben de tek çocuğum ve inanırmısın hiç böyle sıkıntılarım olmadı, senin oğluş pek merhametli paylaşımcı biri olacak belli :) İnsan bu rahatı bırakmak ister mi yahu :)
sen getir onu bana ben ikna edeyim :)
şaka bir yana ben gerçekten çocukken tek olmaktan çok memnundum çünkü bütün ilgi, bütün imkanlar benimdi.
ama şu aralar bir kardeşim olsa mıydı diye düşündüğüm zamanlar oluyor, hayata karşı bir destek arıyor bazen insanlar.
bence sen götür yine de oğluşu, takılmasın iyice kafasına
ben iyiyim, yarın kontrole gidicem, bakalım ne diycek dr.
bugün temizlik var, artık tamamen hazırım (zaten artık gelsinler, uykusuzluğum bir işe yarasın bari)
evet yaaa......derya ablası......ben oğlumu sana en kısa zamanda yolluyorum........anlat bütün yaşantını........ah canım........ben bunları bana nezaman kardeş konusunu açsa hemen başlıyorum anlatmaya........ama bizimki fazla imkandan ve herşeyin onun olmasından dolayı şu anda çok sıkılmış durumda.........bizde galiba tek çocuk diye fazla abartıyoruz her imkanı ..........işte bir ortasını bulamıyoruz.......ama ne yapalım kardeşi... olmazsa mecburen bu durumu kabullenecek......demekki temizlikte oldu.....yaramazlar gelebilirler artık..........
nobran canım,sabırsızlıkla senden güzel haberlerini bekliyorum...İnşallah Allahım sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin...
slm kızlar...bugün şahin bey yine yoğundu..o yüzden baya bekledik...benim tedavime devam ediyoruz..şahin bey çünkü 20 tanede yumurtan olsa 3 tane transfer edicem...3 tanede olsa aynı dedi...benim senin yumurtalarını az görme nedenim senden çok yumurta çıkar diye ümit ettiğimdendi...burda biraz ben mızıkçılık yapmış oldum galiba dedi...3 yu8murtan var ama bunlar 5 e de çıkabilir dedi.biri 15 cm biri 14.5 cm diğeride 13 cm miş.rahimin iyi durumda dedi.e2 imde gayet iyiymiş..artık yine ağlıcam diyemi çekindi bilmiyorum ama bana gayet iyi haberler verdi..devammı yani tedaviye dedim..devam dedi...iki gün daha kullanıcakmışım iğneyi....cumartesi tekrar kontrol var ama kendisi antakyaya gidiyormuş o yüzden maalesef yine aylin hnm edicek beni muayene...ama cumartesi akşamı dönücekmiş...büyük ihtimalle ya pazartesi yada salı toplarız yumurtalarını dedi..o zaman bayramm dedimm..baktı yüzümüze...programınızmı vardı dedi..bizim için yok problemde sizin dedimm...benim içinde yok dedi..burdayım dedi...işte böyle kızlar... bu arada duygunun yumurtaları gayet iyi.. pazar transferi olabilirmiş...onun içinde hayırlısı olsun....
slm kızlar...bugün şahin bey yine yoğundu..o yüzden baya bekledik...benim tedavime devam ediyoruz..şahin bey çünkü 20 tanede yumurtan olsa 3 tane transfer edicem...3 tanede olsa aynı dedi...benim senin yumurtalarını az görme nedenim senden çok yumurta çıkar diye ümit ettiğimdendi...burda biraz ben mızıkçılık yapmış oldum galiba dedi...3 yu8murtan var ama bunlar 5 e de çıkabilir dedi.biri 15 cm biri 14.5 cm diğeride 13 cm miş.rahimin iyi durumda dedi.e2 imde gayet iyiymiş..artık yine ağlıcam diyemi çekindi bilmiyorum ama bana gayet iyi haberler verdi..devammı yani tedaviye dedim..devam dedi...iki gün daha kullanıcakmışım iğneyi....cumartesi tekrar kontrol var ama kendisi antakyaya gidiyormuş o yüzden maalesef yine aylin hnm edicek beni muayene...ama cumartesi akşamı dönücekmiş...büyük ihtimalle ya pazartesi yada salı toplarız yumurtalarını dedi..o zaman bayramm dedimm..baktı yüzümüze...programınızmı vardı dedi..bizim için yok problemde sizin dedimm...benim içinde yok dedi..burdayım dedi...işte böyle kızlar... bu arada duygunun yumurtaları gayet iyi.. pazar transferi olabilirmiş...onun içinde hayırlısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?