Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

nobran bugun gidiyorsun dimi kontrole gelince yaz valla ne dedi şahin bey ne zaman geliyor güzeller.... merak ederiz teyzeleri olarak.... doğum yapınca gelip hastaneye sevsek mi acabaaa... sositososito

la tarte demek uzaklardan geliyorsun.... aslen istanbulluyum yazmışsın... ama istanbulda oturmuyorsun herhalde. nerede yaşadığını anlayamadım... hayırlısı olsun inşallah senin içinde...

dilkalmancım senin sonuç bugün çıkıyor inşallah hayırlısı ile düşük çıkacak riskininz belli olunca haber ver bize de merak ederiz.

camasd sen nasılsın???

emiragam sen neler yapıyorsun... dinlendin mi biraz.....

Kütahyadan geleceğim canım..

çok saolun kızlar..yanlız bişey sorucam..ben yumurtlama günümü az çok biliyorum...dünle bugünde akıntım değişti ...yumurtlama günümdeki gibi şuan...yumurtalar kendiliğinden çatlamıyodur dimi...sonra ziyan olmasın...bilginiz varsa nolur cevablayın...

justin.........canım çok sevindim........hayırlısıyla herşey güzel olucak inşallah.......yumurtalarını komtrol altına almak için şu anda sana bir iğne vermiştir herhalde........şu anda iki iğne olmuyormusun......senin protokol uzun olduğu için yinede bilemde,ben son 5 günde yumurtaların çatlamaması için orgalutran diye bir ilaç kullanıyordum.........ama senin dediğim gibi tedavin benimkinden farklı.........birde sen hiç korkma şahin bey senin yumurtaları kontrol altına almıştır canımın içi........

nobran bugun gidiyorsun dimi kontrole gelince yaz valla ne dedi şahin bey ne zaman geliyor güzeller.... merak ederiz teyzeleri olarak.... doğum yapınca gelip hastaneye sevsek mi acabaaa... sositososito

evettt, inşallah bir tarih kararlaştırabiliriz.
yazıcam tabi :)
bekleriz efenim bütün teyzelerini :)

blue benden çok yaşıycak :)

çook sevindim canım ya boşuna dert etmişsin hayırlısıyla geçsin bu dönemde inşş cm demişsin evet heyecandan:roflol:

kızlar eğer burdan elimde bebekle çıkmasam bile sizin gibi arkadaşları dostları kazandığım için çok mutluyum....kaydirigubbakcemile3

ben deeeee :)
insan bazen en yakınıyla bile paylaşamıyor bazı hislerini , onların suçu yok, herkes anlayamaz ki ancak biz yaşayanlar anlayabiliriz.
ama bence senin bebişin olucak, bir gün mutlaka :)

inşallah deryacım hepimizin olsun inşallah....sen bugün kontrole gitmicekmiydin yoksa benmi yanlış okudum...şahin bey bayramdada burdayım dedi sana ne zamana gün vericek bakalım...belki aynı zamanda hastanede oluruz...opuyorumnanaktan

sağol canım teşekkür ediyorum dinlendim şimdi daha iyiyim burayı takip ediyorum senin bebek de iyi anladığıma göre hayırlısıyla eline alırsın cinsiyet belli değildir sanırım ama hayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla darısı bizim başımıza inşallah

iyi olduguna sevindim. bebegin cinsiyeti belli degil daha 3 ay yeni bitti belki erken belli olursa 3 hafta sonraki kontrolde anlasilir. ama pek acelem yok kiz olsun erkek olsun ne fark eder. oldu ya bir de sagilikli olsun yeterde artar cok sukur....

darisi seninde basina insallah canım...

ben lucrin ile merional vuruluyorum..sanırım lucrin kontrol altına alıyo yumurtalarıfisfisfis

justing canim benimde uzun protokoldü. lucrin baskılayıcı igne senin hormonlarını baskıladığı için sadece diger ignelerin yonetiminde oluyor yumurtalar.

icin rahat olsun birsey olmaz canım

justing canim benimde uzun protokoldü. lucrin baskılayıcı igne senin hormonlarını baskıladığı için sadece diger ignelerin yonetiminde oluyor yumurtalar.

icin rahat olsun birsey olmaz canım

eet cnm..ben yinede dayanamayıp ayşgl hemşireyi aradım.oda bana öyle dedi...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bugün kontrolüm vardı. gece 1.30 da çatlatma iğnemi vurulacağım.pazar 1.30 da da aşılama gerçekleşecek...bugün bayağı sıra vardı...sıra beklemek sorun değil de, bizden sonraki randevular önce girince eşim biraz sinirlendi.bir türlü sakinleştiremedim kendisini...hemşirelere bir hayli söylendi.bende kendimi kötü hissettim

nobran merhaba sen nasılsın? sanırım adın deryaydı. bugün sanırım aynı anda oradaydık.siz üç kişiydiniz, bizde yanınıza oturduk..saat 14.30 civarı falandı.yanılmıyorum değil mi?

Aaaa evet bendim :)
eşim ve teyzemle gelmiştik. Senin randevun kaçtaydı? ben 14: 00 randevusuna 14:15 de geldim, sonra galiba 15:00 oldu dimi biz girene kadar?
biz makara yapmaktan fazla sıkılmadık tabi ama eşini anlıyorum, işten falan kısıtlı zamanda geldiyse sinir olmuştur.Biz çıktıktan sonra mı söylendi? ben farketmedim çünkü.
aşılama ilk defa mı oluyor sana bilmem ama eğer ilk defaysa çok basit bir işlem, heyecan yapma sakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…