- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.281
selam herkese evet öyle olacakmış dilkalmancım... biraz tadım kaçtı hala kesin değil... lale hanım deli etti bugün beni... yarın transferim olabilir ona göre kendimi ayarlıycam, program yapıcam... hala beni arayıp saat vermemişler ama bana 6 ya kadar bizim mesaimiz bekleyin saat daha kaç diyor... neden bu kadar anlayışsız bazen insanlar... çok stresliyim bugün çok moralim bozuk((
bu arada şimdi justin ile konuştum gayet iyi geçmiş operasyon... birazdan gelir herhalde kendisi de...
meraba kızlar geldim..5 yumurtam varmış..ve doluymuş..gayet iyi dedi şahin bey..yarın arıyacaklarmış ya çarşamba ya perşembe günü transferim olabilirmiş tabii herşey yolunda giderse..şansım ne kadar bilmiyorum ama A llaha bıraktım artık gerisini....
momi dikalman çok sevindim tarama sonuçlarına hadi gözünüz aydın....
merhaba arkadaşlar, hepinizin güzel dilekleri ve duaları için çok ama çok teşekkür ederim...yanımda olduğunuzu bilmek inanın huzur veriyor..
pazar günü aşılamam yapıldı..şahin bey ve bizim beklediğimizden düşük sayıda sperm enjekte edildi..sanırım 5 milyonun altında aşılama şansı oldukça düşüyormuş.bizimde 4.5 milyondu.herşeyinn hayırlısı...şahin bey sınıra çok yakın diye aşılamayı yaptık,şnsımızı denemek için dedi...hamile olma şansınız var tabii, ama olmazsa bundan sonra tüp bebek daha mantıklı olur sizin için dedi..
açıkçası eşimle pek ümidimiz yok bizim...eşim eğer olmazsa bir kere daha aşılama deneyelim diyor..ancak ben henüz bu konuda düşünmek istemiyorum... şimdilik 30 kasımda progesteron testi , 8 aralıkta ise gebelik testi için beklemedeyim..burdan sonrası kısmet....
moralimiz biraz bozuldu ancak yeni toparlayabildim...bundan sonra yapacak bişeyimiz yok beklemekten başka...
justingciğim senin içinde çok sevindim...artık sende tarnsfer gününü bekliyorsun..hakkında hayırlısı olsun. dualarım seninle...
duygucuğum sende moralini yüksek tutmaya çalış, biliyorum çok zor ama..herşeyin hayırlısı diyebiliyoruz sadece...insanlar bazen anlayışsız olabiliyor, kendileri yaşamadığı için ne yaşadığımızı bilemiyorlar..sen yine de gönlünü ferah tut
deryacım senin yaramas oglanlar 38. haftayı bekleyecekler galiba...
bizim ofiste yeni bir arkadas var istanbullu esi ikiz bekliyor onunda ama onukiler kız ikisi de... kaydirigubbakcemile3 onlarda 36yı bitirdiler. 12 aralık vermiş doktor sezeryan için o zamana kadar sancı falan olmazsa diye. sana gün verdi mi şahin bey bayram sonrası için???
meraba kızlar geldim..5 yumurtam varmış..ve doluymuş..gayet iyi dedi şahin bey..yarın arıyacaklarmış ya çarşamba ya perşembe günü transferim olabilirmiş tabii herşey yolunda giderse..şansım ne kadar bilmiyorum ama A llaha bıraktım artık gerisini....
merhaba arkadaşlar, hepinizin güzel dilekleri ve duaları için çok ama çok teşekkür ederim...yanımda olduğunuzu bilmek inanın huzur veriyor..
pazar günü aşılamam yapıldı..şahin bey ve bizim beklediğimizden düşük sayıda sperm enjekte edildi..sanırım 5 milyonun altında aşılama şansı oldukça düşüyormuş.bizimde 4.5 milyondu.herşeyinn hayırlısı...şahin bey sınıra çok yakın diye aşılamayı yaptık,şnsımızı denemek için dedi...hamile olma şansınız var tabii, ama olmazsa bundan sonra tüp bebek daha mantıklı olur sizin için dedi..
açıkçası eşimle pek ümidimiz yok bizim...eşim eğer olmazsa bir kere daha aşılama deneyelim diyor..ancak ben henüz bu konuda düşünmek istemiyorum... şimdilik 30 kasımda progesteron testi , 8 aralıkta ise gebelik testi için beklemedeyim..burdan sonrası kısmet....
moralimiz biraz bozuldu ancak yeni toparlayabildim...bundan sonra yapacak bişeyimiz yok beklemekten başka...
justingciğim senin içinde çok sevindim...artık sende tarnsfer gününü bekliyorsun..hakkında hayırlısı olsun. dualarım seninle...
duygucuğum sende moralini yüksek tutmaya çalış, biliyorum çok zor ama..herşeyin hayırlısı diyebiliyoruz sadece...insanlar bazen anlayışsız olabiliyor, kendileri yaşamadığı için ne yaşadığımızı bilemiyorlar..sen yine de gönlünü ferah tut
İşte bu kadar :) rahatladın umarım birazcık. Bayramda bebişlerin seninle olacak süperrrr :)
canım hayırlısı olsun, tabi isteriz tüple uğraşmadan hallolsun ama biliyorsun aşılamanın normal ilişkiden fazla olarak şansı %10 muş zaten. Aşılama ile ümit edebiliyor olmak bile şanstır bence :)
moral bozmayın ama tamam mı :)
camasd bozma canım moralini..hiç belli olmaz cnm..önemli olan bir sperm belkide o da yolunu bulup gelmiştir yumurtana yerimseniben
Canım benim çok sevindim yaa 5 yumurtadan bildiğim kadaryla en fazla 3 tane koyuyorlar o yüzden kaliteli 5 yumurta çok iyi tabii deneyimli arkadaşlarım daha iyi bilirler hadi bakalım hayırlısı narkoz nasıl verdiler akannehirmeraba kızlar geldim..5 yumurtam varmış..ve doluymuş..gayet iyi dedi şahin bey..yarın arıyacaklarmış ya çarşamba ya perşembe günü transferim olabilirmiş tabii herşey yolunda giderse..şansım ne kadar bilmiyorum ama A llaha bıraktım artık gerisini....
teşekkürler justing, senin içinde hayırlısı olsun...bayramda büyük ihtimalle karnında olacaklar...
boşuna strese girmişsin bak sende...
teşekkür ederim deryacığım,
evet aşılamanın normal ilişkiden pek farkı yok sadece yolu kısaltıyor :)
moralimiz bozuktu ama geçti...herşeyin hayırlısı artık...
senin oğlanların rahatı iyi, sevdiler annelerinin karnını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?