Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

duygucum.......malesefki bu işler sabır işi canım....... moralini yüksek tut.....zaten bütün bu aşamaları yaşarken son derece stresli oluyoruz.........birde böyle moralimiz bozuluyor.........ne yapalım.......sonucun güzel olur inşallah......:CüvCüv:

justincim......yumoşları bırak tın ha.......bak içleride doluymuş........kendine boşu boşuna eziyet ettin kaç gündür......3 tanesi döllense sana yeterli zaten.......hadi bakalım iyi döllenmeler yumoşlarına........kendin iyisin dimi.....kaydirigubbakcemile5

camasd.....hayırlısı olsun canım......herşeyin hayırlısı ALLAHTAN.........

camasd hayırlı sı olsun cnm..dediğin gibi hayırlısıyla bir sonucunu görelim ondan sonra iyice düşünür doğru bir karar verirsiniz cnm..
blue dikalman momi hepiniz saolun...iyi dileklerinize çok teşekkürler...
duygunun yarın sabah transferi var...bana göre şansı çok ..inşallah içime doğduğu gibi olur...:lepi:

evet sanırım öyle olacak :))
bugün yine girdim nst ye, yine tık yok :)

ben de bir randevu koparabilseydim pek iyi olacaktı ama :) öyle bir adeti yok Şahin bey in galiba. daha hala bana bayram sonrasına kontrol randevusu veriyor. ama bugün nst yi gösterirken bayram öncesi görüşelim seninle dedi.Perşembe yine nst ye gelicem, bakalım ne diycek?

İşte bu kadar :) rahatladın umarım birazcık. Bayramda bebişlerin seninle olacak süperrrr :)

canım hayırlısı olsun, tabi isteriz tüple uğraşmadan hallolsun ama biliyorsun aşılamanın normal ilişkiden fazla olarak şansı %10 muş zaten. Aşılama ile ümit edebiliyor olmak bile şanstır bence :)
moral bozmayın ama tamam mı :)

deryacım..birde bişey sorucam.belkide bahsettin ama ben hatırlamıyorum..senin kaç yumurtan vardı ???kaçı kondu???..kaç gün sonra kondu???

teşekkürler justing, senin içinde hayırlısı olsun...bayramda büyük ihtimalle karnında olacaklar...
boşuna strese girmişsin bak sende...

teşekkür ederim deryacığım,
evet aşılamanın normal ilişkiden pek farkı yok sadece yolu kısaltıyor :)
moralimiz bozuktu ama geçti...herşeyin hayırlısı artık...
senin oğlanların rahatı iyi, sevdiler annelerinin karnını :))

camasd bozma canım moralini..hiç belli olmaz cnm..önemli olan bir sperm belkide o da yolunu bulup gelmiştir yumurtana yerimseniben

Canım benim çok sevindim yaa 5 yumurtadan bildiğim kadaryla en fazla 3 tane koyuyorlar o yüzden kaliteli 5 yumurta çok iyi tabii deneyimli arkadaşlarım daha iyi bilirler hadi bakalım hayırlısı narkoz nasıl verdiler akannehir

Canımmm Bana da dr.um çatlamayan yumurtalarım için aşılamayı deneme dedi boşuna ve tüp bebeğe böylelikle karar verdik ki inşallah senin gerek kalmadan tutacak ...

latarte çok sağol cnm..
az önce aradı lale hanm..5 yumurtadan 4 ü olgunmuş...3ü döllenmiş..anlıyacağınız yarın transferim var...saati bildireceklermiş...
bu arada duygununda transferi oldu...gayet iyi...2 embriyo transfer edilmiş...Allahım bu uğraşlarımızı boşa çıkarmasın...:Saruboceq:

aman da maşallah :) yarın büyük gün, herşey yolunda gidiyor şimdilik, inşallah böyle devam eder.
duyguya da hayırlısı olsun inşallah, şimdi kaldı 12 güncük :)

benim yumoşları sormuşsun; galiba 20 civarıydı, 6 tane embriyo olmuştu 1. kaliteydi galiba . 2 tane transfer edildi, 4 tane dondurulmuşum var benim.
oncağızlarımı da sanki terketmişim gibi tuhaf oluyorum bazen

ya sorma şaşırtıyorlar beni :)
inşallah bayramı da atlatalım da sonrası Allah kerim.

nobrancım.........2 sene sonrada dondurulmuşlarınla denersin canım........haaaa.....onları ordamı bırakacaksın............nobran sana doğumdan sonra bir tavsiye...........korun canım.........bizim gelinimizin ablası tüp bebek doğumundan sonra nasılsa olmuyor diye korunmadı,kendiliğinden hamile kaldı........ama onun tekti.......dondurulmuşlarıda vardı.....onları imha ettiler ikinci çocuğu doğunca......

duygucum ......transferin inşallah iyi geçmiştir........seninde dondurulmuşların olmuştur büyük ihtimalle.........justinin dediği gibi bende senden çok umutluyum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…