Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

adam canım var mı gelisme ne oldu ne dedi sahin bey???

hayatım pazartesi kanda gebelik sonucunu al dedi ona göre yapacağımıza karar verelim ilaca devam dedimafoldumben
bana cep nosunu verdi acil durum için sanırsam...
pazartesi orda diilmiş
sana dönerler dedi gün verirler gelirsin dedi....taam dedim....
gidince üstüne atlayıp yalayacam red-kitim benim....alkisalkisalkis

hakkaten çok tatlı insan yaaa
allah ailesine bağışlasınopuyorumnanaktan
evlatlarının eşinin acısını göstermesin...
bayılırım pozitif elektrik vereninsanlaraopuyorumnanaktan

sevgili rintintin kardesim. doktorumuz iyidir sagolsun. demek pazartesi gunu yokmus hmmmm benim yumoslari demek ondan yarin topluyor bak seeeen....

senin yarın yumiler mi toplanacakkkk
ne heyecanlı
allah yardımcın olsun balımm
narkozlu mu olcek
demek yarın orda
yarın mı gitsem red kitimin yanına acep

ben geldim kizlar yumosları biraktik hastanede geldik. cok rahat gecti. narkozdan uyanirken de hic sikinti yasamadim. sanki biraz derin uykudan uyaniyormus gibiydi. sohbet ede ede ciktik yukari odaya....
13 tane toplanmis yarin belli olacak durumlari bakalim yarisi gitse 7 tane falan kalir herhalde.
bugun evde pazar keyfi yapacagim ooohhh uzattim ayaklarimi yatiyorum valla. zemuszemus

hadi gözün aydın canımmmm
çok sevindim
red kitim napıyo
ya sanırım yarın orda çünkü iptal için beni kimse aramadı

momicim...geçmiş olsun.....döllenmeleride iyi olur inşallah......

adam pazartesi orada olup olmadigini konusmadik hic bilmiyorum ama randevun iptal edilmediyse oradadir herhalde redkitin..

bluesuu sagol insallah iyi olur kaliteleri. bakalım yarından itibaren gidishati soylerler.

yalniz transfer gunune kadar gun nasil sayiliyor onu anlamadim. simdi bugun toplaninca sali mi 3 carsamba mi?

Yaaaa amma çok şey kaçırmışım bennnn.Kızdım kendime şimdi.
Demek güzel geçti toplanma işlemi.Canım benim bitti sayılır işte tedavin.13 yumurta toplanmış ne güzel en ideali demiştik zaten.
Çooook sevindim çoook sevindim.
Hadi bayanlar hep beraber momiye dua zamanı......

Bu arada herkese günaydın.....:enbuyukkk:

canım günaydın sana da
buradayız işte ne kaçırmış olabilirsin ki senin desteğin yeter güzelcim... seninde az kaldı 2 gün sonra lucrinlere başlıyorsun değil mi... hadi bakalım hayırlısııııı

Banane ben adım adım takip etmek istiyordum herşeyi banane bananelaelaelaelaelae
Ya sorma az kaldı gerçekten çok uzun geldi banada nerdeyse unutacağım iğne gününü
Tabi tuhaf bir heyecan basmıyor değil hani

Kaçırsamda gönlüm hepinizle.......

susamuru....senin transfer ayın kaçına denk gelecek........momi......canım aramadılarmı bugün.....gidişatla ilgili lale hanım bugün araması lazım......

aradılar canım aradılar ama canım sıkıldı biraz o yuzden yazmak istemedim pek... 13ten 6sı sadece olgun durumdaymış. onlardan da 4ü döllenmiş. neyse buna da şükür diyorum. en azından 1-2 tanesi iyi kaliteli olsa o da yetecek bakalım muhtemelen carsamba transfer dediler. yarın tekrar haber verecekler.

kac gunluk embriyo oldugu hangi gunden sayılıyor? benimki pazar toplandı. carsamba transfer olunca 3. gun mu 4. gun mu oluyor bilemedim.???

adam nerelerde? bugun randevusu vardı şahin beyle. ne dedi acaba hcg sonuçları ile ilgili????

adaaaaam neredesiiin?

momi....canını sıkma canım....benim ilkinde 3 tane transfer edildi,1 tanesi birinci kaliteydi......ikinci denemede 4 tane döllendi.....3 taneside birinci kaliteydi.....3 ünü transfer ettirmiştik....sonuçta benim ikiside tututu,ama malesef düşük yaşadım.....hem şahin bey kalitesi düşük embryolarında bazen.. tuttuğunu söylemişti bana.....

adam nerelerde? bugun randevusu vardı şahin beyle. ne dedi acaba hcg sonuçları ile ilgili????

adaaaaam neredesiiin?

hayatım merhaba...
gerçekten niye o kadar olgunlaşmamış anlamadım...dr ne açıklama yapacak bakalım...
ben de bunu anlamıyorum benimde olgunlaşmayan çok yumurtam vardı....ama benim dr e2 yükseldi diye kkesmişti ilacı ben ona bağlamıştım...benim randevuyu çarşambaya attılar hoca yokmuşkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…