- Konu Sahibi handan1976
-
adam canım var mı gelisme ne oldu ne dedi sahin bey???
ben geldim kizlar yumosları biraktik hastanede geldik. cok rahat gecti. narkozdan uyanirken de hic sikinti yasamadim. sanki biraz derin uykudan uyaniyormus gibiydi. sohbet ede ede ciktik yukari odaya....
13 tane toplanmis yarin belli olacak durumlari bakalim yarisi gitse 7 tane falan kalir herhalde.
bugun evde pazar keyfi yapacagim ooohhh uzattim ayaklarimi yatiyorum valla. zemuszemus
ben geldim kizlar yumosları biraktik hastanede geldik. cok rahat gecti. narkozdan uyanirken de hic sikinti yasamadim. sanki biraz derin uykudan uyaniyormus gibiydi. sohbet ede ede ciktik yukari odaya....
13 tane toplanmis yarin belli olacak durumlari bakalim yarisi gitse 7 tane falan kalir herhalde.
bugun evde pazar keyfi yapacagim ooohhh uzattim ayaklarimi yatiyorum valla. zemuszemus
canım günaydın sana da
buradayız işte ne kaçırmış olabilirsin ki senin desteğin yeter güzelcim... seninde az kaldı 2 gün sonra lucrinlere başlıyorsun değil mi... hadi bakalım hayırlısııııı
adam nerelerde? bugun randevusu vardı şahin beyle. ne dedi acaba hcg sonuçları ile ilgili????
adaaaaam neredesiiin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?