Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canııım uzuldum yaaa demek tutunmaya çalıştı ama yeterli olmadı. hayırlısı diyelim napalım canım benim. üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değil biliyorum. böyle durumlarda tek düşündüğüm hep hayırlı sağlıklı evlat istediğimiz belki bu kısmetimizde olan o sağlıklı evlat değildi diye düşünmek lazım. doğal seleksiyon belki... sağlıklı kusursuz bebekleri bulana kadar uğraşacağız...

sen güçlü bir kadınsın ama en kısa zamanda toparlanıp yeniden deneyeceksin biliyorum... o zamana kadar desteğimiz hep birbirimiz için....

sağol canım iyi dileklerin için....dediklerine katılıyorum guzum....hayırlısı bu imiş....

sağol canım iyi dileklerin için....dediklerine katılıyorum guzum....hayırlısı bu imiş....

Ne denirki
Ama herşeyin hayırlısı
Elbet Rabbimin bir bildiği vardır.Bugün bize zor gelsede belki yarın anlarız sebebini
Geçmiş olsun tekrar bitanem benim

adam....canım seni çok iyi anlabiliyorum....bu duyguyu iki kez yaşadım...allah sabır versin.....ama zaman herşeyin ilacı......bak kendimi toparladım ve kısmetse 3.cüye başlicam.....sende kendini toparlican ve yola devam ediceksin....

sagol canım yaaa. insallah guzel olacak hersey allahın izniyle. yarın transfer kesinlesti. ama etrafımdaki birkac onemli kisiye soz verdim (biri de susamuru zaten) stress yapmayacagim insallah. rahat rahat gecirmem gerekiyor bu donemi. 12 gun sonrada hayırlı haberleri vermek nasip olur insallah

Bugün içim içime sığmıyor nedense
Allahım herkese gönlündekini versin.
Mutlu yaşayalım haberlerimiz mutlu olsun inşallah:sm_cool:

Ne denirki
Ama herşeyin hayırlısı
Elbet Rabbimin bir bildiği vardır.Bugün bize zor gelsede belki yarın anlarız sebebini
Geçmiş olsun tekrar bitanem benim

haklısın canım
ben de öyle diyerek rahatlamaya çalışıyorum
ama çok zor allah kimseye vermesin....

beni daha iyi anlarsın o zaman....
geçen temmuzda bi yıkıldım....
bu temmuz gene yıkıldım....
3. ye allah yardım etsin.....

beni daha iyi anlarsın o zaman....
geçen temmuzda bi yıkıldım....
bu temmuz gene yıkıldım....
3. ye allah yardım etsin.....

Güzel başlayalım güzel devam etsin dimi canım benim.
Artık bence doğru doktoru buldun bu bir
Biz burdayız bu iki
Yılmak yok bu üç
Evet zor hepimize çok zor hemde biliyoruz yaşıyoruz
Belkide en büyük destek bize kk :enbuyukkk:
Çünkü öyle herşey herkesle paylaşılamıyor
Şimdi al cebine umutlarını bir görüş hocamla
Sonra sende bize cebindeki umutları dağıt
olur mu tatlım

sağol guzum....inşallah....hepberaber....
sen tedavide misin canım
senin hakkında bilgim yok da samurum...:1hug:

hepimizi inşallah balım...
pinkciğim sen nası şahin beye gidip geliyon
çanakkaleden
gidip geliyorum canım eşim sağolsun arabayla taşıyor 3 saat sürüyor çok değil
:Saruboceq: inş canım hayırlısıyla güzel haberlerini vericeksinkaydirigubbakcemile5
Bugün içim içime sığmıyor nedense
Allahım herkese gönlündekini versin.
Mutlu yaşayalım haberlerimiz mutlu olsun inşallah:sm_cool:
alkisalkisalkis ne güzel RABBİM herzaman sevindirsin inş:Saruboceq:
Şimdi destek zamanı
Güzel günler bizim bi teyze olmaya başlayalım yavaş yavaş daha da güzel günlerimiz olsun

:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…