Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

günaydın kızlar...Ben iyiyim....Justing moralini bozdun değil mi ama ben de 10.günüm de idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı...Şu anda 16 haftanın içindeyim sen de biliyorsun...Lütfen moralini bozma ..Allahtan hep hayırlısını isteyelim canım...

camasd üzülme demesi kolay bizim için ama Allahtan hayırlısı arkadaşım...Bundan sonra vereceğin karar umarım senin için en iyisi olacaktır..

yok ya moralim bozulmadı çünkü ümidim yoktu..sadece kesinleşti..napayım yaa.Allah istemiyorsa zorlada olamam hamile..hayırlısı böyleymiş demekki..

deryacım hadi hayırlısı arkadaşım az kaldı...Seninle beraber hamile olan arkadaşım arife günü doğum yaptı,iki kızları oldu..Kızlar erken doğar,oğlanlar 9 ay 10 gün beklermiş...senin oğlanlar bu tezi destekliyorlar...ınşallah Allahım hayırlısı ile eline ayağına kavuştursun seni...

ümidini kaybetme...bak bana yaş 41...tüp bebekle bile hamile kalma şansım %40 civarıydı ama oldu..12.gün değerim bir de 33,6 çıkmıştı..Şahin bey bile ümitsizdi...Düşün hangi yollardan geçtiğimi....sonuçta Allaha çok şükür,şimdilik herşey yolunda...Senin niye olmasın?????

saol cnm benim..relax olmayı öğrenmem gerek başarılı olmak için...ilk denemem diye sanırım ben baya kastım kendimi...artık ikincide daha rahat olurum herhalde..nasip cnm...

evet ya kızlar acele ediyormuş :)
bugün yine nst ye grmem lazım, valla öyle üşeniyorum ki sokağa çıkmaya, iyice uyuşuk oldum :)
2 gün kaldı, bende heyecan ufaktan başladı...

saol cnm benim..relax olmayı öğrenmem gerek başarılı olmak için...ilk denemem diye sanırım ben baya kastım kendimi...artık ikincide daha rahat olurum herhalde..nasip cnm...

e yani şimdiden 2. deneme moduna girmişsin, ama ben de öyle yaparım normalde kötü olana alıştırırım kendimi, iyi olursa sürpriz olur :)
ama bu durumda moral önemli biliyorsun, pazartesiyi beklemeden hiçbişey belli olmaz, bugünü de saymazsak 1 güncük daha sabretttt

justin............kız o ne umutsuzluk öyle......daha test yaptırmadın bile.......ALLAH nasip ettiyse zaten olcak ........bekliyelim bakalım pazartesiyi.....

iyi olmana sevindim :))
ne güzel ya veli toplantısına gidiyorsun genç anne :)
ben de o günleri görürürm inşallah

inşallah canım sende görüceksin o günleri..........ben bugün toplantıda ne öğrendim biliyormusun......6.cı sınıflardan benim oğluşumun sevgiliside varmış.........ayyyy.......kayınvalidede oldum...........gelinimin adınıda öğrendim...........seninde 2 tane gelinin olucak...........aman 2 gelinlede başetmek zor olur yahu.........:1hug:

dilkalman........maşallah canım ya....zaman ne çabuk akıp gidiyor......16.cı hafta.........12.ci haftada progestan kullanmayı bıraktın demi .........birde hep pronexy iğnelermi devam ettin 12.ci haftaya kadar..........kendine iyi bak.....

e olmaz olur mu sevgilisi vardır tabi :)
öğretmeni mi söyledi yoksa yahu, utandırmasınlar delikanlıyı.
Şahin bey bana cinsiyetlerini ilk söylediğinde takılmıştı zaten, yaktık 2 tane kızın başını, cadı kaynana olursun sen diye :)
aslında ben tam tersini düşünüyorum, kızım olmayınca mecbur yağ çekicem ben gelinlere, onların eline düşmek var dimi ? :)

heyecan başladı bugün biraz, ama soğukkanlıyımdır ben, öyle panik olmam.
annem feci durumda, bitkisel bir sakinleştirici aldk ona bugün:) uyuyan anane olmaz ogün inşallah :))

bluesuum,genç kaynanam merhaba canım..ben iğneleri 16 gün kadar kullandım,sonra crinone jel e başladım...12.haftaya kadar kullandım.(Açıkçası onu da çok düzenli kullanamadım,akşamları genelde pas geçtim ama Şahin beye bunu söylemedim)

deryacım........oğlum bana söylemişti ama ben pek üzeride durmadım.......bugün öğretmenleri de söyleyince bir tuhaf oldum..........eşimde benim için sen cadı kaynana olursun...gelini parmağında oynatırsın diyor.......bende senin gibi,cadı olmam,gelinime yağ çekerim diyorum.........birtanecik oğlumuz var zaten onuda geline kaptırısak yandık demektir.....o yüzden çok bolca yağ çekerim gelinime............annenin senden fazla heycan yapması normal canım......annelik işte böyle bir duygu işte....inşallah sende bu duyguyu 2 gün sonra tadacaksın.......ALLAH evladı olmayan herkese evlat nasip etsin...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…