Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ewet cnm belki doğru söylüyorsun ama şuan çok rahatım..dediğin gibi pazartesi herşey kesinleşicek..kimi tuvalete gitmeye korkuyormuş..benim habire bişey geliyo aşağıdan tedirgin olmuyorum bile..zaten onlarda fitilin parçalarıymış..beklicez bakalım..yinede hayırlısı...

bu arada azalmış bulantıların ..işte bu kadar...bundan sonraki dönemin daha zevkli ....canın bişeyler istemeye başlar artık..ama yazık dikalmanın başlamış şimdide..inşallah hemen geçer onunkide...

daha rahat olduguna sevindim. kendini bosuna sıkıp uzmenin geregi yok. insallah pazartesi sonucun guzel olur.
icin ve kafan rahat olursa vucudunda rahat olur... isleri kolaylastırmak lazım.

dilkalmana bende uzuldum umarım yakında kendini daha iyi hisseder. sanırım benimkiler oldukça azaldı. bundan sonrası dedigin gibi daha zevkli gececek gibi

Sonunda siteye girebildimmmm !!!
Kızlar kaç gündür giremiyordum, açılmıyordu site.
Sezaryen tarihimi aldım sonunda, inşallah bir terslik olmazsa 8 Aralık ta geliyor bizimkiler :)
camasd nin test günüyle aynı tesadüf :)
justing inkine bakabilirim belki pazartesi ama salı günü bakamam tabi.
kimin sonucu diye sorcam kızlar bana isimlerinizi yazınnnn

çok sevindim deryacım..nihayet sabırla beklediğin bebeklerini görebileceksin..ama çok şanslısınki erken doğum olmadı..ne kadar şükretsek az...bu arada benim ismim gülin...

ay evet ya kafayı yedim, okuyorum yazılanları, cevap yazamadım
gülincim çok teşekkür ederim, gerçekten çok şanslı olduğumu düşünüyorum, 38 hafta dolmuş olacak, inşallah hiçbir problemleri olmadan evimize gelicez :)
darısı hepinizin başına inşallah
lohusayım diye kafalarım belki söylerler sonuçları, Nezahat hanımı bulursam kıyamaz o bana :))

acıbadem sigortam var benim. Doğumu kapsıyor. o yüzden hiç fiyat konuşmadık. ama doğum katında sadece 2 tane olan suit oda meselesi var, mümkünse o odada kalmak istiyorum, onun farkı varmış tabi 210 muş gecelik.
bebekleri kapsamıyor tabi bakalım ne extralar çıkacak :)

justin........yani gülincim.......sonucun pazartesiymiş....hadi hayırlısı canım......seninkiler 2 hücreliymiş tutmaz diyorsun........benimkiler 8 hücreli,grade 1.....tutma olasılığı en yüksek embriyo........olduda ne oldu.........canım onu sana ALLAH kısmet ettiyse olur..........

derya cım.......tarih belli olmuş ha......hadi hayırlısıyla gelsin afacanlar.........bende suit odayı tavsiye ederim canım.....orda kal...

ewet blue..bu işler de belli olmuyormuş hiç..ama benim baştan ters gitti yaa.iyi başlamadık tedaviye..dozlar düşük kaldı bir kere..birde diyorum kendi kendime pazartesi toplandı çarşamba transferim oldu..perşembeye kadar bekletilseydi en azından 4 hücreli olurlarmıydı diye düşünüyorum..

sağol canım, ya sosyetiklik yapmak istemiyorum ama iki bebek ve bol ziyaretçi olacağından istiyorum o odayı. ama kesin rezerve etme şansı da yok zaten, o gün boş olursa ancak olabilecek, inşallah bakalım.

iyi geceler arkadaşlar,
derycığım sezeryan tarihin belli olmuş hadi hayırısı bakalım :))
bana gelecek olursa benim test yapmama gerek kalmadı..
adetime e daha vardı ama bugün regl oldum..hemde regl olurken hiç ağrı hissetmezdim, bugün ise kıvrınmaktan öldüm...biraz moralim bozuldu ama yapacak bişeyyok

özlemcim çok üzüldüm cnm..ama sana tavsiyem şu...aşılamada zaman kaybetme cnm..biraz zaman geçsin kendini toparla tüp bebek yöntemine geç..çünkü eşinin sperm sayısından emin olamıyorsunuz..üstelik aşılamada şans zaten düşük..sen tüp bebek yöntemiyle kalırsın hamile..sıkma canını arkadaşım..

opps! olmadı demek.
olsun canım, zaten aşılama şansını biliyordun, kısmet...
moralin birazcık bozulduysa iyi, sakın fazla takma
bu arada sancı şundan olabiliyormuş; hani spermleri yıkıyorlar da veriyorlar ya, birazcık o ilaçtan da gidiyor galiba içeriye, ondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…