Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

camasd......bende üzüldüm ya........ama sen işin başındasın canım.........önünde daha uzun yol var.....belkide ilk tüp denemende hamile kalırsın......ama tabiikide insanın canı sıkılıyor.....

teşekkürler gülünciğim...
ben zaten aşılama istememiştim, şahn bey ısrar edince deneyelim dedim.ama artık tüp bebek denemek istiyorum...ama en azından bu ay geçsin de...kafamı toparlayıp kendim moralmen hazırlayayım da..pazartesi yada salı şahin beyle görüşmeye gideceğiz bakalım..
adet erken gelince dedik yerleşme kanaması falan mı dedik ama bildiğin adet gibi oldu...
canım seninde pazartesi belli olacakmış, hadi hayırlısı...içinnde sana dair güzel hisler var, inşallah mutlu sona ulaşacaksın canım arkadaşım..
bu arada duygu ne yaptı?

deryacığım canım iyi geceler...yat dinlen tabii :))
üzüldüm ama zaten şansın düşük olduğunu biliyordum,şimdi iiyim.kısmet değilmiş diyorum artık..,
bluesu çok tşekkür ederim..evet çok haklısın daha yolun çok başındayım...bakalım...sen ne yaptın takip edemedim tedavilere başladın mı?

blusuu..nobran.. iyi geceler sizlere..
duygu da annesinde dinleniyo..onun 12. gün pazara denk geldiği için oda pazartesi test yaptırıcak..ben ondan çok umutluyum..tabii yinede nasip herşey..Allah hiçbirimizi bu yollarda bekletmesin..sende toparlan biran önce diğer tedaviye geç cnm...

bende öyle yapacağım gülin,bu ay çıksın yeni yılla brlikte tedaviye başlarız kısmetse..tabii şahin beylede konuşmak gerek..o ne düşünüyor...
ben hem senden hem duygudan üümtliyim..sadece endişem senin moralinin çabul bozulması...

bozuldu bir kere..birkaç gün önce hüngür hüngür ağladım..birde öksürüğüm hiç geçmedi..hep öksürdüm..şahin bey şurup verdi..o bile fayda etmedi..tutuncaksada tutunamamıştır öksürdükçe fırlamıştır yaa...

deryacııım demek sezeryan tarihi belli oldu. hadi bakalım allah kurtasın diyelim artık. gerçi memnundunuz oğluşlarında sende ama olsun artık dediğin gibi çatlayabilirsin diye korkarım valla iki tosuncukla karnında.
38 haftayı doldurman ise ayrı bir güzellik. şükür rabbime kolay büyüyecek seninkiler bu durumda. zemuszemus

hayırlısı ile kucağına al inşallah güzel bebeklerini... darısı hepimizin başına inşallah.

camasd canım üzülme hiç 3 kez aşılama yaptırıp tutmayan ilk tüp bebekte hamile kalanları çok duydum.
aşılamanın şansı normal ilişkiden çok az birşey fazla.

sen kendini toparla inşallah tüp bebek tedavisinde hemencecik gelir inşallah meleğin

gülin miş demek adın ne güzel adın var kendin gibi...

şu pazartesi olsun inşallah hayırlısı ile alacaksın sonucunu ama düşük kaliteli emb.ların tuttuğunu da çok duydum. ayrıca bir bebeğin yiyecek rızkı varsa bu dünyada sen istersen öksür istersen (allah korusun herkesi) trafik kazası geçir o bebeğin tutunacağı varsa tutunuyor canım benim.

benim heleki yaşadığım tecrübelerden sonra düşüncem çok net. elimizden gelen aklımızın mantığımızın kabul ettiği herşeyi yapıp gerisini allaha havale etmek. o zaman en azından elimden gelen herşeyi yaptım hepsine dikkat ettim böyle nasip olduysa vardır bir hayır demek kolay oluyor.

ama yine de içimde duygununda seninde sonuclariniz guzel gelecek gibi bir his var. kaydirigubbakcemile2

momicim.....iyim canım.....oğlumda iyi....yarın veli toplantısı var.....oraya gidicem........oğluşumun durumunu öğrenmeye.........sen nasılsın............diğer kızlarrrrrrr.....sizler nasılsınız.........gülinde moralini bozmuş artık..........canım çıkmadık candan ümit kesilmez.....hayırlısı ALLAHTAN...........camasd....özlemdi galiba adın.......bugün iyisindir inşallah.......... derya seni sormaya gerek bile yok....sen zaten çok iyisin maşaallah.........dilkalman ....sen ne yapıyosun...........duyguda iyi sanırım..........kendinize iyi bakın kızlar........

çok teşekkür ederim canım, sağol.
inşallah herkese Allah bebiş ve benim gibi sorunsuz bir hamilelik nasip eder.
Şükürler olsun valla zor hamile kaldım ama sonrası kolay oldu :)

iyi olmana sevindim :))
ne güzel ya veli toplantısına gidiyorsun genç anne :)
ben de o günleri görürürm inşallah

momi cnm benimkisi düşük kalite değilmiş aslında..şu fragmantasyon yok birinde..yani cansız hücre artıkları...esas o önemliymiş..iki hücreli diye kafama takıldı benim..biri çok iyi kalite diğeride bir alt kalitede dedi şahin bey...amaaan ne olursa olsun artık..ayy ikincide bu kadar öğrenmicem ya herşeyi...ama artık öğrendim bile...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…