Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar iyi geceler..ama kimse yok..bugün beni şahin bey aradı...bende annemde biraz uyuyordum..açtım gözümü baktın şahin bey arıyo..rüyamı yaa niye arıyorki şimdi beni dedim..açtım yine herzamanki tatlı diliyle hatır sordu falan..sonra gülin hanım şimdiden idrar testinde çıkmaz boşuna kafanızı takmayın..pazartesi kanda kesin sonuç belli olur dedi..oysa ben kendimi zaten alıştırmıştım..dedim iyide siz nerden biliyorsunuz..dedi benim içime doğdu..aradım dedi..meğer benim aklıllı kocam aramış..şahin beyde dur ben arayım eşini şimdi o gene takmıştır bişeylere demiş..ya neyse artık ne olucaksa olsun diyorum..hayırlıysa olsun ..hiç stresim kalmadı benim..gayet relaxım..
deryacım sezeryen hiç zor değil cnm..tatlı tatlı uyuyosun ..sadece uyandığında karnın boş oluyo ..bir bakmışsın bebeğini gösteriyolar..o anı hiç unutma..ömre bedel o görüntü...çok tatlı anlar seni bekliyo canım..şimdi birkaç saat sonrada ayağa kaldırıyolar..ne kadar çok kalkarsan gezersen senin için iyi..gazınıda atarsın..başkada birşey olmuyo..çook yerinde olmak isterdim çoook....

valla senin koca pek bir düşünceliymiş, takdir ettim kendisini. Dr a bile arattırmış seni baksana.(Gerçi Şahin bey i de takdir ettim, çünkü bugün yine nst göstereyim diye uğradım, işlemdeydi saat 3 tü ve birsürü bekleyen insan vardı.yani o yoğunlukta aramış seni)

sezeryanım epidural olacak, çünkü benim bünyeye narkoz biraz zor etki ediyor, çok vermek zorunda kalıyorlar, ayılamıyorum sonra :)
sarhoş gibi olmayayım istiyorum.
bide o bahsettiğim doğum kursunda epidurali pek methettiler, genel anesteziyi pek tercih etmeyiz dedi anestezi uzmanı, bende ona karar verdim.
amaaan nolcak zaten en kötü ihtimal tutmaz, o zaman da uyutuverirler diyorum, o konuda hiç korkum yok açıkçası.
kafama takılan tek şey kanama mevzuu, çok pinpirikimdir ben, aman orama burama çıkar diye stres olurum şimdi. derde bak dimi :)

epidural çok daha iyi..herkesten önce sen görüceksin bebeklerini..genel anestezide o iyi olmuyor işte..herkesten sonra görüyosun bebeğini..bence iyi karar vermişsin cnm..kanama derken anlamadım ..sezeryenden sonra adetin gelicek onumu diyorsun..amaaan sende..eet yani taktığın şeye bak...

arkadasim ben anlamiyorum zaten burda bebek dogar dogmaz anneye veriyolar!bizde giydirp öyle galba

evet cnm ama nobranın ikiz bebekler..birde tüp bebekle oldular..o yüzden normal doğumla riske atamazlar..o yüzden sezeryen olur...

justin........yarın saat kaçta testi yaptıracaksın........inşallah bizlere güzel haberler verirsin.......sen ümidini kaybettin ama bu işler hiç belli olmaz........benim içimde güzel hisler var ama....hadi hayırlısı.......

duygucum....senin test günün bugündü herhalde.....yaptırdınmı bilmiyorum ama ..........inşallah seninde güzel haberini bekliyorum canım........zaten senden çok ümitliyim........

benim yarın testim..sabahtan giderim herhalde...duygunun bugün ama pazar diye yarın yaptırıcak oda....kk ya giremiyomuş...çok selamı var hepinize...

ama duygunun adet olucakmış gibi 4-5 gündür ağrısı varmış..ama olmadı adet..sizlerdede oldumu diye soruyo....

merhaba arkadaşlar, hep aklımdasınız ama uzun süredir siteye giremiyorum.. justing, duygu inş yarın en mutlu gününüz olur...hepinizi öpüyorum.by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…