Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

saol blue..herşey Allahtan...biz yapmamız gerekenleri yaptık ama ben baştan beri nedense inanmadım..başta bana kısa protokol uygulanması gerekiyordu vede ilaçlarımın dozu az geldi..ama bundada hayır vardır dicem..ikinciye Allah kerim....

justing ve duygu rabbim hayırlısını versin lütfen üzülmeyin allahım çok büyük olacak inşallah

justing,duygu kızlar yakın zamanda bu duyguyu yaşamış biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum .. moralinizi yüksek tutmaya çalışın.. ikinciye beraber start verip güzel heberlerimizide hep beraber paylaşırız inşallah..

momim,dikalman güzel anneler sizlerin nasıl gidiyo ? bebişler yaramazlığa başladımı?
nobrancım senin vakit gelmiş rabbim hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsinn..
bluesu,emiragam ,pinkim sizler nasılsınız ?

kızlar bu arada ben bir hafta yokum.yarın eşimle karadenize gidiyoruz..o iş için gidiyordu banada gel dedi..bende kaçırırmıyım..hem moral olmuş olur bana..çok öpüyorum sizleri...

kızlar ben başaramadım
olmadı..sağlık olsun..
duyguyu merak ediyorum çok ama telefonuna cevap vermiyo..inşallah onun pozitiftir...

az önce duyguyla görüştüm..onunda olmamış..ama biz çok iyiyiz..ikincide olucak inşallah...

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar yaaaaa:gitme:
çok üzüldüm :gitme:bu aralar hep üzücü haberler alıyoruz ALLAHIM hayırlısını versin inşş:Saruboceq:

kızlar selam
pazar sabahı aniden suyum geldi
acilen geldi bizimkiler :)
şu anda çıkış için bekliyorum, ayrıntılar az sonra
dün gülinleri sorup durdum kızlara henüz çıkmadı dediler, bugün şahin beyle pansumana geldiğinde konuştuk, maalesef olmadı dedi
ne hastalar var olma ihtimali düşük, oluyor, bu hastalarda ihtimal yüksekti olmadı işte dedi
boşverin bakın benimde 2. bunlar biliyorsunuz kısmetttt
Allah hepinize nasip etsin
şimdilik bu kadar çok karışık burasıı

hadi bakalım allah analı babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürlü hayırlı evlatlar olsunlar....

nasıl ufaklıklar kaç kilo doğdular? senin sağlığın nasıl?

deryacığım gözün aydın...Allahım analı,babalı büyütsün,uzun ömür versin...Nasılsın canım?Oğlanlar nasıl?Senin bugün doğurmanı beklerken sen hastaneden çıkıyorsun..Kısmet böyle birşey işte...Sana ve eşine küçük oğullarınızla birlikte huzur,mutluluk ve sağlık dolu günler dilerim...

justingcim sana da hayırlı yolculuklar..Karadeniz çok güzeldir,gitmen senin için bir değişiklik olacaktır,yolunuz açık olsun canım...

yarencim iyiyim canım...Ufaklık daha yaramazlığa başlamadı galiba...galiba diyorum çünkü arada bir karnımda tuhaflıklar hissediyorum,daha erken diye biliyorum ama kontrole gittiğimde Şahin beye soracağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…