- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.521
hepinize teşekkür ederim ama henüz başlamadım ben tedaviye..aslına başlamak ta hiiiç istemiyorum..kaldıracak kadar güçlü ve hazır değilim yani.3 aşılama ve 2 tüp geçirdim.hiç birinde gebelik yok ve bulunabilmiş bi sebep ta yok...çok üzülüyorum..artık ne tedavi ne de dr görmek istemiyorum..tükenmişlik sendromu resmen am gitmesem napıcam böyle beklicekmiyim onu da bilmiyorum..çok çaresiz bi durum..Allah yardımcımız olsun..kafam çok karışık ve de çok mutsuzum..
ezine....şu an yaşadığın duyguların aynını yaşıyorum.......benimde 1 aşılama ve 3 tüp denemem var...... benimkiler tutuyor ve düşüyor.........benim durumumada bir sebep bulunamıyor.........4.cü denemeden öncede bir kaç operasyon geçirmem gerekiyor.....yine sebep araştırılacak.........açıkçası içimdende hemen başlamak gelmiyor tedaviye.......eşimde son kez bunlarıda bir deniyelim o zaman bırakırız diyor........benimde kafam çok karışık ve kararsızım.........hepsinide 1 yıl içinde yaptırdım....anlıyacağın ruhende,bedenende yoruldum..........hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.......
kızlar mrb herkese.az önce şahin hocayla görüştüm bana çok güven verdi.adet olunca gidip görüşücez inşallah..3. tüp denemem olucak.biraz moralsizim ve de kararsızım ama Allah yardımcımız olsun bakalım...
ezine 77 tüp bebeklerde nerde yaptırdın peki doktordan neden tutmadığını nerden kaynaklandığını sölüyormu ben de yaptırmayı düşünüyorum merak ediyorum sonuçta merkezin başarısı da etkiliymiş hayırlısı olsın inşallah bidahakine tutar canım
kromozom analizi yaptırdınız mı bluesuu?
kızlar geçmişi pek okuyamadım
hepinize çok teşekkür ederiz
biz çok iyiyiz teyzeleri :) 2500- 2600 civarı doğdular.
şimdilik biri biraz daha mızmız yavaş kilo alıyor ama başka problem yok çok şükür
pazar sabahı ödüm koptu bütün suyum boşaldı nerdeyse normal doğuruyordum ama şimdi çok iyiyim
gerçi sezeryan ne de olsa ameliyat yani çocuklara pek bakamıyorum ben, annemle teyzem bakıyor ağırlıklı olarak
bütün tüp bebek ekibi ziyarete geldi bizi, hatta pazar sabah 9 da işlemi varmış şahin bey in 10 da da beni aldı, nezahat bile girdi doğuma, eşim de girdi
Allahım bize nasip etti, darısı hepinizin başına inşallah
deryacım allah analı babalı büyütsün tekrar canım darısı başımıza artıkbende 30 aralıkta başlıorum tekrar lucrinle hayırlısı artık
nobran' cım gözünaydın bebişlerini kucağına aldmışsın.ALLAH anne ve babalarıyla sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin..:1hug::1hug:kızlar geçmişi pek okuyamadım
hepinize çok teşekkür ederiz
biz çok iyiyiz teyzeleri :) 2500- 2600 civarı doğdular.
şimdilik biri biraz daha mızmız yavaş kilo alıyor ama başka problem yok çok şükür
pazar sabahı ödüm koptu bütün suyum boşaldı nerdeyse normal doğuruyordum ama şimdi çok iyiyim
gerçi sezeryan ne de olsa ameliyat yani çocuklara pek bakamıyorum ben, annemle teyzem bakıyor ağırlıklı olarak
bütün tüp bebek ekibi ziyarete geldi bizi, hatta pazar sabah 9 da işlemi varmış şahin bey in 10 da da beni aldı, nezahat bile girdi doğuma, eşim de girdi
Allahım bize nasip etti, darısı hepinizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?