Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam kızlar ben geldim çok kalmıycam hepiniz iyisiniz ne güzel bende iyiyim ALLAHIN hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşş hepinizi öpüyorum iyi geceler

ezine....şu an yaşadığın duyguların aynını yaşıyorum.......benimde 1 aşılama ve 3 tüp denemem var...... benimkiler tutuyor ve düşüyor.........benim durumumada bir sebep bulunamıyor.........4.cü denemeden öncede bir kaç operasyon geçirmem gerekiyor.....yine sebep araştırılacak.........açıkçası içimdende hemen başlamak gelmiyor tedaviye.......eşimde son kez bunlarıda bir deniyelim o zaman bırakırız diyor........benimde kafam çok karışık ve kararsızım.........hepsinide 1 yıl içinde yaptırdım....anlıyacağın ruhende,bedenende yoruldum..........hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.......

kromozom analizi yaptırdınız mı bluesuu?

ezine 77 tüp bebeklerde nerde yaptırdın peki doktordan neden tutmadığını nerden kaynaklandığını sölüyormu ben de yaptırmayı düşünüyorum merak ediyorum sonuçta merkezin başarısı da etkiliymiş hayırlısı olsın inşallah bidahakine tutar canım

sebep bilinmiyomuş,açıklanamayan infertilite arkadaşım..dokuz eylülde devlet hakkımı kullanarak yaptırdım..sebep bilinmiyor tedavi yeniden tüp bebek tedavisi dedi doçent...nereye kadarsa artık..

kızlar geçmişi pek okuyamadım
hepinize çok teşekkür ederiz
biz çok iyiyiz teyzeleri :) 2500- 2600 civarı doğdular.
şimdilik biri biraz daha mızmız yavaş kilo alıyor ama başka problem yok çok şükür
pazar sabahı ödüm koptu bütün suyum boşaldı nerdeyse normal doğuruyordum ama şimdi çok iyiyim
gerçi sezeryan ne de olsa ameliyat yani çocuklara pek bakamıyorum ben, annemle teyzem bakıyor ağırlıklı olarak
bütün tüp bebek ekibi ziyarete geldi bizi, hatta pazar sabah 9 da işlemi varmış şahin bey in 10 da da beni aldı, nezahat bile girdi doğuma, eşim de girdi
Allahım bize nasip etti, darısı hepinizin başına inşallah

deryacım allah analı babalı büyütsün tekrar canım darısı başımıza artık bende 30 aralıkta başlıorum tekrar lucrinle hayırlısı artık

deryacım iyi olmanıza sevindim.......maşallah kilolarıda güzel yaramazların...........canım benim doğumumda öyle olmuştu......günüme 15 gün varken suyum gelmişti ve doğum yapmıştım.........ALLAH burda isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın............kendine iyi bak........tabiiki yaramazlarada...........sahi isimleri ne ikizlerin........

halidem tedavin hayırlı olsun arkadaşım...ınşallah bu tedavinde bebeğini kucağına alacaksın...Allahım hayırlısını nasip etsin...

momim sen nasılsın?Bebek nasılmış?Cinsiyeti belli oldu mu?Benim küçük sıpam göstermedi...Bu arada 3lü testi konuştunuz mu Şahin beyle?

dilkalman.....canım bende şimdi momiyle ikinizi düşünerek girmiştim sayfaya.........perşembe kontrolleriniz vardı.........senin sıpa iyi demekki.....MAAŞALLAH.........ama niye cinsiyetini göstermedi bak yaramaza..........acaba momininki gösterdimi.........

sağol bluesuum..Sen nasılsın canım?adeti bekliyorsun değil mi?histereskopiyi Şahin bey mi yapacak?Bu arada hamile kalırsam 9 ay boyunca iğne olacağım demiştin...Bir akrabamda da öyle bir durum oldu..3-4 kere hamile kaldı ve bebekler yaklaşık 10 haftalık olunca karnında ölüyordu..ığne ile bir oğlu oldu..Maaşallah çok akıllı bir çocuk...ınşallah seninde öyle akıllı bir evladın olur(kız yada erkek diyemem,Allahım hayırlı,sağlıklı versin inşallah)

evet canım.....histereskopiyi şahin bey yapacak........inşallah o iğneler işe yararda bu kez hayırlısıyla hamileliğim devam eder.............evet canım......kız yada erkek hiç farketmez........hayırlı, sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah.........

nobran' cım gözünaydın bebişlerini kucağına aldmışsın.ALLAH anne ve babalarıyla sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin..:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…