Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yok canım ya iyiyim ben çok şükür bulantılarda neredeyse bitiyor sanırım. son bir haftadır pek bulandı diyemem. atlattım herhalde.

sen yazmıştın bir ara benimkiler başladı diye nasılsın şimdi?

bu arada nasıl tuhaflıklar hissediyorsun karnında ??

ben de reflü vardı arada o sıkıştırıyor,maden suyu ile rahatlıyorum..karnımın sol tarafında gerilmemi diyeyim,içerden çekilmemi diyeyim adlandıramıyorum öyle tuhaflıklar var,hareketini hissetmem için daha erken diye düşünüyorum,belk rahimde genişleme oluyordur...Üstüne üstlük iki gündür belim ağrıyor..

deryacım.......gözünaydın.....ALLAH analı,babalı büyütsün inşallah...........aklımada gelmişti ama ....bu kız 2 gündür yok doğurmasın diye........

bluesuum sen nasılsın canım?bayram geçti..Bazı şeyleri düşündün mü?Karar verdin mi?

evet canım....bazı şeylere karar verdim.....şahin beyle yola devam etmeyi düşünüyorum......fakat bu seferki tedavim biraz uzun olucak.....bir ayki adetimde histereskopi olucam....diğer aydakinde tüp bebek tedavisi,eğer histereskopide birşey çıkmazsa co culture de olucam .....bu seferki tedavide 3 kez narkoz alıcam..........ve transfer günüyle birlikte kan pıhtılaşması içinde heparin iğne kullanmaya başlicam......ayrıcada hamilelik oluşursaALLAHIN izniyle bu iğneleri 9 ay boyunca hergün kullanıcam.........ama bütün bunları düşününce ve en son şahin beyle görüşmeye gittiğimdede psikolojik olarak daha kendimi bu tedavi için hazır hissetmediğimi anladım. ..........kendimi ne zaman hazır hissedirsem o zaman başlicam.........şahin beyde öyle söylüyor......bu tedavi sizin için biraz yorucu olucak.......kendinizi ne zaman hazır hissedirseniz o zaman başlıyalım diyor......... :sm_cool:

ayrıcada canım maddiyat yönü var.....bütün bu yapılacak olan şeyler 3 tedavinin toplam maliyetinden dahada fazla olucak.......bunada canım sıkılmaya başladı.....eşim ne yapalım bu kadar takma kafana diyor ama ......... yani tabiiki her şey yolunda gitse kafama takmicam ama maddiyatıda....artık olumsuz sonuç ala ala bundan sonrada hiç birşey yolunda gitmicek gibi geliyor......o zamanda parasal yönünü düşünmeye başlıyorum işte.........amannnnn......düşüncelerim karma karışık işte......hayırlısı artık............kısmetimizde ne varsa onu görücez zaten.........

kızlar mrb herkese.az önce şahin hocayla görüştüm bana çok güven verdi.adet olunca gidip görüşücez inşallah..3. tüp denemem olucak.biraz moralsizim ve de kararsızım ama Allah yardımcımız olsun bakalım...

merhaba arkadaşlar,

hepiniz iyisiniz okduğum kadarıyla...bende iyiyim,toparladım,, tüp bebek için adet dönemini bekleyeceğim.önümde neredeyse 25 gün falan var. tabii biraz kafam karışık bazı konularda, bu süürede bunu netleştireceğim...bakalım bazı şeylerde değişiklik olur düşünceler sonucunda...

deryacım gözün aydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..sağlıklı,huzurlu ve mutlu büyüümelerini göstersin...darısı bizlerin başına :))

ezine seninde tedavin hayırlı olsun...en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle....

ezine hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavi kararın umarım 3üncü denemende keramet vardır şahin hocanın aracılığıyla kavuşursun meleğine... :Saruboceq:

kıızlar selam nasılsınız baaklım görüşmeyeli?gülincim üzüldüm cnm ama bozma moralini ikincide olucak hayırlısıyla...deryacım hadi gözün aydın almışsın oğlanları kucağına allah analı babalı büyütsün canım...dilkalman,camasd,bluee,pinkrose,momi sizler nasılsınız?ezine hg aramıza sende...benden hbrlere gelince tedavim iptal olmuştu biliosunuz hala adet olmayı bekliorum gelen giden yok henüz 7 gün gecikti haftasonuna kadar beklicem olmazsa şahin beyi rahatsız edicem yine

Nihayet gelebildim kızlar...

Deryacım oğluşların gelmiş sonunda... çok sevindim; başlığımıza uğur ve bereket getirsin minik bebişlerin... Allah anne ve babasıyla sağlıklı ve upuzun ömürler versin onlara... öpmeye kıyamam ben bizim için bol bol kokla onları :)

Herkes iyidir umarım... hamişlerimiz nasıllar... bulantılar geçmeye başlamış sanırım... tadını çıkartın arkadaşlar :)

Bana gelince... Justin ile haber ve selam göndermiştim sizlere ama yine yazıyorum... Tedavim başından beri çok iyi gitmişti. Çok sayıda ve kaliteli yumurta toplanmıştı... Fazlaca kaliteli embriyom vardı. 2 blast embriyo 5. gün transfer edilmişti ancak olmadı, olamadı... Bunları anlatıyorum çünkü yumurta sayınıza, kalitelerine falan takılarak lütfen moralinizi bozmayın... Bu iş gerçekten birazda kısmet işiymiş... Olmayınca olmuyor işte... Üzülmedim diyemem çok üzüldüm... Kendimden çok eşim için üzüldüm... Ama elden birşey gelmiyor; Allah böyle istedi... Sanırım ikinci deneme yaza olacak.. Domuz gribinden korkuyorum ben :) Biraz da kendimi rahatlatmam gerek tabii.. ılaçlar ben de fazlaca yan etki yaptı... her birinden ayrı ayrı nefret ettim :)

Biz Justin ile sıramızı devrettik kızlar hadi sizden güzel haberler alalım artık...

Son düzenleme:
Bu arada 2 dondurma bebeğim var benim... :) ikinci bunlarla olacak inşaallah... Dondurulmuş embriyo ile hamile kalan var mı kızlar? İkinci deneme için ümitli olmalı mıyım sizce?

halidem.....selam......nerelerdesin canım ya......gecikme için test yaptınmı....ne olur ne olmaz........bakarsın momi gibi sana süpriz olur.......

duygucum....nasılsın..........şimdi bugünlerde daha iyi olmuşsundur.........deryanında ikinci tedavisi dondurulmuşlarla olmuş.......neden ümitli olmayasın............ama yinede herşey nasip kısmet........benimde tedavi sürecim çok iyi geçiyor.....ama kısmet değil demekki olmuyor........herşeyin hayırlısı ALLAHTAN........

merhaba ezine.......tedavin hayırlı olsun....

ezine hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavi kararın umarım 3üncü denemende keramet vardır şahin hocanın aracılığıyla kavuşursun meleğine... :Saruboceq:

hepinize teşekkür ederim ama henüz başlamadım ben tedaviye..aslına başlamak ta hiiiç istemiyorum..kaldıracak kadar güçlü ve hazır değilim yani.3 aşılama ve 2 tüp geçirdim.hiç birinde gebelik yok ve bulunabilmiş bi sebep ta yok...çok üzülüyorum..artık ne tedavi ne de dr görmek istemiyorum..tükenmişlik sendromu resmen am gitmesem napıcam böyle beklicekmiyim onu da bilmiyorum..çok çaresiz bi durum..Allah yardımcımız olsun..kafam çok karışık ve de çok mutsuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…