- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.501
bluesuum sen nasılsın canım?bayram geçti..Bazı şeyleri düşündün mü?Karar verdin mi?
kızlar mrb herkese.az önce şahin hocayla görüştüm bana çok güven verdi.adet olunca gidip görüşücez inşallah..3. tüp denemem olucak.biraz moralsizim ve de kararsızım ama Allah yardımcımız olsun bakalım...
kızlar mrb herkese.az önce şahin hocayla görüştüm bana çok güven verdi.adet olunca gidip görüşücez inşallah..3. tüp denemem olucak.biraz moralsizim ve de kararsızım ama Allah yardımcımız olsun bakalım...
merhaba ezine.......tedavin hayırlı olsun....
merhaba arkadaşlar,
hepiniz iyisiniz okduğum kadarıyla...bende iyiyim,toparladım,, tüp bebek için adet dönemini bekleyeceğim.önümde neredeyse 25 gün falan var. tabii biraz kafam karışık bazı konularda, bu süürede bunu netleştireceğim...bakalım bazı şeylerde değişiklik olur düşünceler sonucunda...
deryacım gözün aydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..sağlıklı,huzurlu ve mutlu büyüümelerini göstersin...darısı bizlerin başına :))
ezine seninde tedavin hayırlı olsun...en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle....
ezine hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavi kararın umarım 3üncü denemende keramet vardır şahin hocanın aracılığıyla kavuşursun meleğine... :Saruboceq:
kıızlar selam nasılsınız baaklım görüşmeyeli?gülincim üzüldüm cnm ama bozma moralini ikincide olucak hayırlısıyla...deryacım hadi gözün aydın almışsın oğlanları kucağına allah analı babalı büyütsün canım...dilkalman,camasd,bluee,pinkrose,momi sizler nasılsınız?ezine hg aramıza sende...benden hbrlere gelince tedavim iptal olmuştu biliosunuz hala adet olmayı bekliorum gelen giden yok henüz 7 gün gecikti haftasonuna kadar beklicem olmazsa şahin beyi rahatsız edicem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?