- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.541
ezine aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
bluesu canım maşallah sen çabuk karar verdin hitereskopiye inş hayırlı olur ..ben hala düşünüyorum ..karar veremedik ..sancılarımda devam ediyor ama acı bademin fiyatı çok yüksek geldiğinden yaptıramadım..büyük ihtimalle fakülteyi düşünüyoruz ..benim içinde dualarınızı eksik etmeyin.opuyorumnanaktan
halidem senin tedavin de hayırlı olsun canım ..umarım bu defa herşey yolunda gider .opuyorumnanaktan
halidem tedavin hayırlı olsun arkadaşım...İnşallah bu tedavinde bebeğini kucağına alacaksın...Allahım hayırlısını nasip etsin...
halidem tedavin hayırlı olur inşallah.....ALLAH yardımcın olsun.......
ezine aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
bluesu canım maşallah sen çabuk karar verdin hitereskopiye inş hayırlı olur ..ben hala düşünüyorum ..karar veremedik ..sancılarımda devam ediyor ama acı bademin fiyatı çok yüksek geldiğinden yaptıramadım..büyük ihtimalle fakülteyi düşünüyoruz ..benim içinde dualarınızı eksik etmeyin.opuyorumnanaktan
deryacım allah analı babalı büyütsün tekrar canım darısı başımıza artıkbende 30 aralıkta başlıorum tekrar lucrinle hayırlısı artık
kızlar geçmişi pek okuyamadım
hepinize çok teşekkür ederiz
biz çok iyiyiz teyzeleri :) 2500- 2600 civarı doğdular.
şimdilik biri biraz daha mızmız yavaş kilo alıyor ama başka problem yok çok şükür
pazar sabahı ödüm koptu bütün suyum boşaldı nerdeyse normal doğuruyordum ama şimdi çok iyiyim
gerçi sezeryan ne de olsa ameliyat yani çocuklara pek bakamıyorum ben, annemle teyzem bakıyor ağırlıklı olarak
bütün tüp bebek ekibi ziyarete geldi bizi, hatta pazar sabah 9 da işlemi varmış şahin bey in 10 da da beni aldı, nezahat bile girdi doğuma, eşim de girdi
Allahım bize nasip etti, darısı hepinizin başına inşallah
momim sen nasılsın?Bebek nasılmış?Cinsiyeti belli oldu mu?Benim küçük sıpam göstermedi...Bu arada 3lü testi konuştunuz mu Şahin beyle?
dilkalman.....canım bende şimdi momiyle ikinizi düşünerek girmiştim sayfaya.........perşembe kontrolleriniz vardı.........senin sıpa iyi demekki.....MAAŞALLAH.........ama niye cinsiyetini göstermedi bak yaramaza..........acaba momininki gösterdimi.........
halidem hadi hayırlısı olsun bu sefer inşallah. rabbim kavuştursun yavru(ları)na...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?