Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ezine aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
bluesu canım maşallah sen çabuk karar verdin hitereskopiye inş hayırlı olur ..ben hala düşünüyorum ..karar veremedik ..sancılarımda devam ediyor ama acı bademin fiyatı çok yüksek geldiğinden yaptıramadım..büyük ihtimalle fakülteyi düşünüyoruz ..benim içinde dualarınızı eksik etmeyin.opuyorumnanaktan

selam yaren......nasılsın....sancıların hep devam ediyor değilmi yaaaaaa......inşallah o sancılardan en kısa zamanda kurtulursun........sonrada bebişine kavuşursun........evet canım histereskopi fiyatı nerdeyse tüpbebek fiyatı.......eğer benim histereskopide temiz çıkarsa co culter diye bir operasyon daha geçiricem........rahimimden parça alınacak.......bunların hepsi toplam 3 tüp bebeğe harcadığımız parayı geçicek canım........artık bu giden paralarada acımaya başladım ya.....eşimde bunlarıda deniyelimde aklımızda kalmasın diyor......bakalım hayırlısı..........hepimiz için ALLAHTAN hayırlısı........vereliniortakopuyorumnanaktan

hoşbulduk arkadaşım..ben bi şey sorucam kimseyi tanımadığım ve 454 sayfayı okuyamadığım için size sormak zorundayım..şahin beye gidenler mutlaka bilir ..hastanenin başarı oranı nasıl ?bu kafamı çok kurcalıyo..hastane ,fiyatlar,şahin bey,bursanın bize en yakın yer olması hepsine ikna oldum..fakat benim çevremde sadece 1 kişi var dı şahin beyin hastası olan onunda tutmadı..tabii ki garantisi yok,şartlar mükemmel olsa bile tutmama ihtimali yine elbette ki var..ama 3.tüp bebek olacağı için ve hatta 3 de aşılama var öncesinde..bu sefer doğru ve başarı oranı yüksek bi hastane olsun istiyorum..istanbulda (belki de kalabalık olduğundan) daha başarılı bir hastane bizim için daha mı iyi olur?anlıyacağınız neye göre en iyiyi bulacağımı da şaşırdım..hastaneye sordum eve bebek götürme yönünden başarı oranınız nedir diye?sağlık bakanlığı bunun açıklanmasına yasaklama getirdi diye cevap aldım..buradaki anketlere vs bakıyorum..en çok memnun kalınan hastaneler umut tüp bebek vs gibi istanbuldaki hastaneler çıkmış..insanlar yakınlık vs hiç gözönünde bulundurmadan direkt istanbul u mu tercih ediyor?..artık ben de aklım bu kadar karışmış ve kendimi bu kadar hazır hissetmezken hiç bu işe kalkışmayayım diyorum..

deryacım hadi gözün aydın tekrar. bebeklerine kavuştun sağlıkla. maaşallah kiloları da pek güzel alırlar yavaş yavaş merak etme sen... iyi bak kendine de bebişere de...

momim sen nasılsın?Bebek nasılmış?Cinsiyeti belli oldu mu?Benim küçük sıpam göstermedi...Bu arada 3lü testi konuştunuz mu Şahin beyle?

canım benim iyiyim çok şükür. bebek de iyiymiş. cinsiyeti belli olmadı bizimkininde. sanırım şahin bey biraz garantici. tam emin olmadan söylemek istemiyor gibi geldi sanki biraz bana. çünkü çok hareketliydi bu sefer. hani bacak arasını göstermedi diyemem ama şahin bey birşey söyleyemem dedi. :uhm:

3lü testi konuştuk. bu sefer 2 hafta sonra gel 3 haftayı bekleme dedi. sadece alfafetoprotein testi yapılacakmış. 3lü testi olduğu gibi yaptırmayacak anladığım...
senin nasıl durum?

yok canım yaa bizde bilmiyoruz dilkalmaya yazdığım gibi biraz daha bekleyeceğiz anladığım kadarıyla.

seninde hayırlı olsun kararın. dediğin gibi mali açıdan biraz yorucu olacaktır ama eğer imkan varsa aklınız kalmaz en azından. umarım bu sefer tedavin vesile olur miniğe kavuşman için.

selam kızlar iyi akşamlar nobran güle güle sağlıkla büyütün bebişleri inş darısı başımıza hayırlısıyla inşş..halidem canım hayırlısıyla başlıyormuşsun 30 unda olumlu sonuçlanıcak inş dualarım sizlerle okuyamadım fazla inş herkes iyidir çok öpüyorum:))

deryacım çok sevindim cnm..kurtulmuşsun..benimde aklımdan geçmedi değil yani..pazar ve pazartesi günü nete girmeyince içime doğdu inanki..bu kız erkenmi yapıyo doğumu diye...Allah bir ömür boyu analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...kilolarıda iyiymiş maşallah...
bana gelince evet olmadı bu sefer...bir dahakine inşallah..ilk gün çok kafamı takmamıştım ama ertesi günler kafama biri balyozla vurdu sanki..iyiki eşimle karadenize gitmişim en azından kafamı dağattım..

bluecum cnm..doğru kararı vermişsin bence..maddi konu hepimizin kafasını kurcalıyo fakat ileride denemezsen pişman olabilirsin cnm...kolay değil tabii.ama sakın ümidini kaybetme...belkide bu operasyonlar bebeğinin sana gelmesini sağlıcak..birde öyle düşün...

momi...dikalman...sağlıklı ya bebişleriniz..cinsiyetlerini varsın göstermesinler...eninde sonunda göreceksiniz ya onları...

Nobrancım sağlıkla büyüt meleklerini Uzun zamandır gelemiyorum kızlar nasıl gidiyor .. kızlar Pazar günü şahin bey hastanede değil dimi ??

slm letarte nasılsın cnm..pazar günü olmuyo genelde biliyorum ama belki işlemleri varsa olabilir..bence hastaneyi bir ara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…