Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

pinkrose bluesuu susamuru allah razı olsun hepinizden. bugun rahat rahat gidecegim transfere sonra daaa bebisleri alip eve dinlenmeyeee... rabbim izin verdiyse insallah 20 temmuz gibi de guzel haberler veririm size.
desteginiz gibisi yok. Şeniz
evdeykende başınızı ağrıtmaya devam ederim herhalde kurtulduk sanmayın. lülülülülülü

gidip geliyorum canım eşim sağolsun arabayla taşıyor 3 saat sürüyor çok değil

Pinkcim benim yol yorsada biraz yoldaki yeşillik seni dinlendiriyordur dimi?
Hiç kalamaz mısınız Bursada?peki
Güzeldir Bursamız gezmiş de olursunuz hem...

Hadi Şahin Bey misafirleri(hasta demiyelim şimdilik misafiyiz dimi)
Bugün Mominin günü
HEP DESTEK TAM DESTEK:lepi:

kaptıgım gibi bebisleri donecegim evime... ama tutunsunlar, bırakıp gitmesinler diye uzun uzun nasihata simdiden baslamayı dusunuyorum... bol bol sohbet edecegiz minislerimde evde dinlenirken yaniii

momiii canim nihayet ulastim sana....kaydirigubbakcemilenasil gidiyor?hangi asamadasin merak ettim cnm benim..opuyorumnanaktan

kızlar naber momicim kalbimiz dualarımız senle...hayırlı haber alasınız....
ben de redkitime bugün kavuştum...iyi bi dr...
muayene etti rahmim annelik modunda imiş....ama bebiş beni terketme yolunda...
değerim 22 ye düşmüş...regli olup ona tekrar gideceğim...kontrol için...üzülme dedi bana...ama çok üzüldüm dedim....

adamcım sagol canım allah razı olsun sizlerden dualarınız ve desteginiz cok degerli.

uzulme canım benim rabbim en kısa zamanda yine bebis verecek sana... sonra cok cok aglayınca geceleri aaamaaaan ne rahatmısım nereden çıktı bu böyle demeyesin bak..

he yaaa
bazen derim ama sonra nası zor bulduğumu hatırlayınca kucama alıp koklayıp öperim....opuyorumnanaktan

ağrıt canım ağrıt bu dünya sıraylananiknanik yeterki böyle güzel heyecanlarla başımız ağrısın dimi tatlıma.s
nasıl geçti transferin fırsat buldukça yaz bize canımopuyorumnanaktan

gunaydın kızlaaar,
keyfim cok yerinde aldım bebeklerimizi geldim eve. akşam eve geldiğimizde ssat 23.30du zaten. malum sahin bey 2 gun olmayınca cok sarktı bizim tranferler. cok rahat gecti tranfer ekip zeaten cok iyi ve guleryuzlu benimde sebekligim tuttu kakarakikiri yaptık trasferi kaydirigubbakcemile3
haberlerim guzel....4 yumurtamdan 1i grade 1 diger 3u grade 2ymis yani biri cok iyi diger ucu iyi kalitede.. :lepi: cok sevindim ve rahatladim oyle oldugunu ogrenince.
3 tane koyduk iceri. bakalım kacı tutacak.... en azından biri saglıkla gelsn 9 ay sonra da baska birsey istemiyorum rabbimden...
tranferi de yaptık rahatladık oooohhhhh. simdi bundan sonra guzel rabbimin ol demesine kalıyor. bende bebislerimi sevip oturuyorum. gelirlerse beraber ne yaramazlıklar yapacagiz onlari anlatacagim birazdan.

canlarım insallah darısı sizin basınıza en kısa zamanda hepinizin tedavisi en guzel en kalite bebislerin transferiyle, 9 ay sonrada kucaginizda mis kokukulularinizla tamamlanır. :Saruboceq:

Son düzenleme:
momicim çok sevindim...ne güzel her şey yolunda....kafanı rahat tut...bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…