- Konu Sahibi handan1976
-
momi....transferin saat kaçta canım....
sağol guzum....inşallah....hepberaber....
sen tedavide misin canım
senin hakkında bilgim yok da samurum...:1hug:
pinkrose bluesuu susamuru allah razı olsun hepinizden. bugun rahat rahat gidecegim transfere sonra daaa bebisleri alip eve dinlenmeyeee... rabbim izin verdiyse insallah 20 temmuz gibi de guzel haberler veririm size.
desteginiz gibisi yok. Şeniz
evdeykende başınızı ağrıtmaya devam ederim herhalde kurtulduk sanmayın. lülülülülülü
kaptıgım gibi bebisleri donecegim evime... ama tutunsunlar, bırakıp gitmesinler diye uzun uzun nasihata simdiden baslamayı dusunuyorum... bol bol sohbet edecegiz minislerimde evde dinlenirken yaniii
momiii canim nihayet ulastim sana....kaydirigubbakcemilenasil gidiyor?hangi asamadasin merak ettim cnm benim..opuyorumnanaktan
adamcım sagol canım allah razı olsun sizlerden dualarınız ve desteginiz cok degerli.
uzulme canım benim rabbim en kısa zamanda yine bebis verecek sana... sonra cok cok aglayınca geceleri aaamaaaan ne rahatmısım nereden çıktı bu böyle demeyesin bak..
pinkrose bluesuu susamuru allah razı olsun hepinizden. bugun rahat rahat gidecegim transfere sonra daaa bebisleri alip eve dinlenmeyeee... rabbim izin verdiyse insallah 20 temmuz gibi de guzel haberler veririm size.
desteginiz gibisi yok. Şeniz
evdeykende başınızı ağrıtmaya devam ederim herhalde kurtulduk sanmayın. lülülülülülü
adam...sen şimdi düşükmü yapacaksın....yoksa kimyasal gebelikmymiş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?