Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Adam kendini devamlı yetiştiriyo..bu çok güzel..kimi dr lar hemen diğerinin fikrini çürütmeye çalışyıo..

Sevgili Bluesuu
Bu benim 6. denemem olacak inşallah.
Daha önceki konuşmaları okudum da Şahin bey'in iyi bir doktor olduğundan bahsetmişsiniz öbür arkadaşlarla.Bence de gerçekten iyi bir doktor.İnsanı bayağı bir rahatlatıyor. Bir de sizin de dediğiniz gibi Şahin bey benim de önceki doktorumu hiç kötülememişti.O da çok iyidir konusunda demişti.Bu huyunu da takdir etmiştim.

Benim önceki doktorla biz neredeyse konuşamıyorduk bile. O kadar yoğundu ki.Bu bahsettiğim daha önce gittiğim doktor 4. tüp bebek denememde bana biz sende hiç hamilelik elde etmişmiydik diye sormuştu kontrolde.Şok olmuştum.Düşün bir kere hatırlamıyormuş bile daha önce hamile kalıp kalmadığımı.CADIARZU

Bir de az önceki forumlarda okuduğum yazılarda aspirin ve kan sulandırıcı kullanmaktan bahsedilmiş.Aklıma gelmişken söyleyeyim. Ben de tadaviden yaklaşık 1 hafta öncesinden başlayarak her gün 1 tane çocuk aspirini kullanmıştım doktorumun tavsiyesiyle.Ve ayrıca bende hashimoto tiroidide vardı.Bununla ilgili olarakta tedavi süresinde hergün kan sulandırıcı iğne olmuştum doktor tavsiyesi ile.

Bir de momi isimli kullanıcının tedavisini okudum forumdan.İleriki sayfalarda da gördüm geçmiş olsun üzüldüm filan yazmışlar. Şimdi hamile ama geçmiş olsun yazmışlar tedavi sonucu negatif diye. Nasıl oluyor bu diyorum kendi kendime.Bir ara aklıma geldi tedavide olmadı da acaba hemen sonra kendiliğinden tedavisiz mi hamile kaldı diye.1 saat aradım forum sayfaları arasında.Bir baktım ki o müjdeli sayfaya geldim. Çok sevindim.Daha önce de böyle tedaviden sonra doğal yolla hamile kalanları okumuştum. İnan ki Momi adına da çok sevindim.:lepi:İnşallah hayırlısı ile hamileliğini tamamlayıp,bebeğini kucağına alır.
Kendinize iyi bakın.
Hoşçakalın….

selam kızlar

uzun zamandır ugrayamadım. nasıl bakalım herkes?

bluesuu ve justing maasallah dun aksam yine koyultmussunuz sohbeti. aman nazar degmesin. keyfiniz yerinde okudugum kadarıyla.

la tarteyi merak ettim bende bugun ama dun gelmemis haber yok herhalde. umarım iyidir.

camasd hayırlı olsun tedavin canım.

halidem senin nasıl gidiyor? ne asamadasın?

dilkalman demek sana da kız geliyor. amaaan ne çok sevindim. gerci kız erkek fark etmez ama kız bebek yine de daha bir tatlı oluyor giydikleri konuştukları ile vs. hadi bakalım bizimde kız oldugu kesinlesti. insallah ikisi de saglıkla gelirler kucağımıza.

third selam canım evet benimki tedaviden sonra mucize olarak doğal yolla geldi. hiç beklemiyorduk 2 ay sonra tekrar tedavi deneriz diye hiç aklımda bile yoktu bebek düşünceleri bir de baktım hamileymişim. hala düşündükçe ne güzel mucizeydi diyorum.

inşallah rabbim tedavilere gerek kalmadan böyle mucizeler gonderir size de.

başladı canım başladı. kaydirigubbakcemile3

ben 3 haftadır hissediyorum zaten ama son haftada güçlendi vuruşları. geçtiğimiz haftasonu babamızı da tekmeledi birkaç kez. karnımın üzerine elini koyunca artık o da hissediyor.

süperr ya..ileride kazağının üstünden bile karşıdaki anlıycak kıpırdadığını...ben de latarteyi merak etiim bakayım dedim..ama sanırım güzel haber yok((

hayırlısı be canım. inşallah kendisi iyidir. tedavi olumsuz sonuçlandıysa bile kendini harap etmez umarım.

hayırlı akşamlar arkadaşlar,
ben acilen bu hafta ameliyat olucam hepinizin dualarını bekliyorum.
geçmişe fazla bakamıycam.. momim, dikalman ..bebişlerimiz tıpırtılara başlamış çok sevindim inş. sorunsuz bi şekilde kucağınıza alırsınız bizde koklamaya sevmeye geliriz-))

Sevgili justing,eski doktorumun adini soylemezsem kizmazsin degil mi?Cunku o beni ayni zamanda ameliyat da etmisti.Kist ve rahimden .Ameliyatindan cok memnun kalmistim.O yuzden her konuda kotu doktor diyemem.Ama ne yazik ki tup bebek icin ayni seyi soyleyemeyecegim.Cunku cok yogunlardi ve ilgi alaka sifira yakindi.Ama merak etme Bursada degildi eski doktorum.Istanbuldaydi.Ben hep oralara gitmistim tedavi icin.
Neyse o gunlar geride kaldi.insallah artik yeni umutlar ve guzel bebisler bizle olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…