Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yarencim hayırlı akşamlar.........aaaaaa ne ameliyatı canım........tabiiki dualarımız senle olucak.........
slm bluesu ... canım benim belki hamiş kalrım diye 3 aydır sancılara dayanmaya çalıştım ama malesef beceremedik..
bu ay beni perişan ettiler ..haftada bir acildeydim ...çok hızlı büyüdüler ve artık laporoskopi şansımıda kaybettim açık ameliyat olucak....iznikte olmaktansa bursa ya fakülteye sevk yaptırdık ..yine hiç bi bilgimiz yok ama prof.dr.şakir küçükkömürcü yapıcak inş iyileşince güzel haberlerle dönerim.umarım hakkımda hayırlı olur.
geçmişe bakamadım canım ...senin hitereskopin yapıldımı??

third.....selam.........inşallah bu 6.cı denemen son denemen olur ve bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın......... sendede kan pıhtılaşmasımı çıktı........sana aspirini şahin beymi kullandırdı.?

yarencim.....hakkında hayırlısı olsun.....inşallah ameliyattan sonra dediğin gibi bizlere güzel haberlerle dönersin..........benim histereskopiyi sormuşsun........hayır yapılmadı........dualarım senle.......

momicim........sen nasılsın......sanırım senin keyiflerde yerinde.....oh oh.....maşallah.......çıkarın eşinle birlikte bu güzel günlerin tadını.......

tabiiki kızmam canım...ama zaten istanbuldaymışş..ben çok dr değiştirdimde acaba onlardan birimi diye merak etmiştim..
ama dediğin gibi o günler geride kalmış..tedavinde şimdiden hayırlı olsun cnm..

geldim valla..bugünkü yorgunluğumdan sonra aldım kahvemi geçtim tv başına...atv de yeni bir dizi başlamış..adını bilemedim...sonrada dediğin gibi samanyolunu seyrettim...

yok cnm yaa..ne bitmesi...dün koltuk halı yıkadım..bugün mtfak dolaplarına giriştim..yarın da camlar süpürge yer silme falan filan...iş bitermi hiç...

nankör iş...:))yanlız artık bahsettiğimiz konulara bak..şahin beyin sayfasını merak edenler girse baksa temizlik muhabbetlerini okuycaklar:)))

ne yapalım........girsiler şahin bey sayfasınada görsünler......zaten çoğu kişi işi olunca giriyor,soruyor soracağını,çekip gidiyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…