- Konu Sahibi handan1976
-
- #5.281
slm bluesu ... canım benim belki hamiş kalrım diye 3 aydır sancılara dayanmaya çalıştım ama malesef beceremedik..yarencim hayırlı akşamlar.........aaaaaa ne ameliyatı canım........tabiiki dualarımız senle olucak.........
slm bluesu ... canım benim belki hamiş kalrım diye 3 aydır sancılara dayanmaya çalıştım ama malesef beceremedik..
bu ay beni perişan ettiler ..haftada bir acildeydim ...çok hızlı büyüdüler ve artık laporoskopi şansımıda kaybettim açık ameliyat olucak....iznikte olmaktansa bursa ya fakülteye sevk yaptırdık ..yine hiç bi bilgimiz yok ama prof.dr.şakir küçükkömürcü yapıcak inş iyileşince güzel haberlerle dönerim.umarım hakkımda hayırlı olur.
geçmişe bakamadım canım ...senin hitereskopin yapıldımı??
Sevgili justing,eski doktorumun adini soylemezsem kizmazsin degil mi?Cunku o beni ayni zamanda ameliyat da etmisti.Kist ve rahimden .Ameliyatindan cok memnun kalmistim.O yuzden her konuda kotu doktor diyemem.Ama ne yazik ki tup bebek icin ayni seyi soyleyemeyecegim.Cunku cok yogunlardi ve ilgi alaka sifira yakindi.Ama merak etme Bursada degildi eski doktorum.Istanbuldaydi.Ben hep oralara gitmistim tedavi icin.
Neyse o gunlar geride kaldi.insallah artik yeni umutlar ve guzel bebisler bizle olur.....
aaa nerden bildin ne seyrettiğimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?