Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

valla ben Allaha öyle dua ettim hep..at kafamdan şu düşünceyi dedim..çünkü ilk tedavide hiçç iyi değildim..hatta annem benden gizli şahin beyi aramış..kızım pisikolojik olarak hiç iyi değil diye...annesi olarak ben ne yapabilirim demiş.canım kıyamam yaaa..

birgün laf arasında seni anlattım......o arkadaşla görüşmeye gidicem dedim......oda sende her dr.dan bir arkadaş ediniyorsun ya......iyi vallahi dedi.....

ya biz duyguyla burdan tanıştık....daaha önce aynı dr a gidiyormuşuz..ordan özelden mesajlaştık..sonra msn..sonra ben bursaya gittim tanıştık..sonra şahin beye birlikte karar verdik..hergün msn de onunla yazışmazsam işim rast gitmiyo sanki..çok bağlandık birbirimize..çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz..başkalarının bizi anlamadığını düşünüyoruz...

bende şu anda osman develioğlunun bir hastasıyla tanıştım.....birbirimize cpe nolarımızı verdik,arada cepten görüşüyoruz....eşimde biliyor bu durumu.....onun için öyle dedi......

teyzecim kızınız hep bardağın boş tarafından bakıyor çok stresli demiş..ben kaç 40 küsür yaşındakileri bile tedaviyle hamile bıraktım ama o yaşını bile sorun ediyo demiş..sonra ben onu ararım demiş..gerçi aramadı ama yoğun adam bide pisikolokluğamı başlıcak..zaten ertesi günüde idrardan tahlil yaptığımı duyunca aramıştı..

bende bu saatlerde sen buraya gelmişsindir diye geliyorum.........bazen birkaç gün açmıyayım diyorum ama,justin geldimi acaba diye açıyorum....

bekleyip, bekleyip gidiyoruz şahin beye......o alışkın zaten.......ben osman develioğlunada gittiğimi söyledim,güzel bir dille......ben aramayınca bu ay,osman beye gittiğimi düşünmüştür......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…