Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

tedaviden sonra kontrole gittiğimde saağda kist var ama gider demişti..sonra benim kasığım batmaya başladıydı...aradım..gelin uygun zamanda bi kontrol edelim demişti...ama bizim araya birsürü şeyler girdi işte..gidemedik.onada gitmedim diye kesin onu bıraktığımı düşünüyodur..

bende en son gittiğimde muayene edecekti,ama nedense oraya gidince kendimi iyi hissetmedim........sanırım o ortamda çok olumsuzluklar yaşadığım için.........şahin bey buyurun muayeneye deyinece olmak istemediğimi,gerildiğimi söyledim...oda tamam dedi....

ya ben bir dişçi koltuğundan birde doğum masasından korkardım..ama artık onca yaşananlardan sonra doğum masası beni korkutmuyo...ama hala dişçiye gitmem gerek ve ben korkumdan gidemiyorum...

ay evet ya....internetten ne var ,ne yok öğreniyor insan.....ben ilk denemede hiç bir fikrim yoktu tüp bebek konusunda....hiç te araştırmamıştım ve olacak diye çok ümitliydim....hiç olumsuz düşünmedim......ama hamile kaldım......12.güm değerimde 141 di.........hamileliğimde güzel ilerliyordu.......ama nasip olmadı doğurmaya.........3.cüde herşeyi biliyordum ve çok stres yaptım......olmadı...kimyasalda kaldı.......

bende şimdi bwlkide AHM testini beni üzecek bişey çıkıcak diye yaptırmaya hevesli değilim sanırım..

eet doğru...ama ikinciyi yaptırmaya niyetlenirsem hiç bir soru sormamaya kararlıyım.ne yumurta sayısı ne hücre sayısı ...ne hücre yapısı....????gerçi yapabilirmiyimki...???bu seferde şahin beyin suratına bakıp yorum yapıcam ...olmaz...

1,5 ay önce gitmiştim.......ben dişçiden hiç korkmam....sanırım oda dr.umdan kaynaklanıyor.....çünkü çocukluğumdan beri gittiğim bir dr. ,,,beni hiç korkutmadı......çok sempatik dr.........ben artık kadın doğum koltuğundanda korkmuyorum oda şahin bey yüzünden......oda çok sempatik bir insan ve eli çok hafif.......

gerçekten ...bende şahin beyden hiç çekinmiyorumm..normalde çok gerilirim..ama muhabbet açıp rahatlatıyo..çok pozitif biri...hele benim takık biri olduğumu anlayınca herşeyi pozitif yönden anlatıyo...

bence testi yaptırda için rahat olsun.....bence bir şey çıkmaz.......o ilk tedavide ilaçlarda tam ayarlanamıyor gibi geliyor bana.....benim ilk denemed 7 yumurta oldu....3 ü dllendi.....biri 4 hücreli,diğer ikisi 2 hücreliydi.........3.cü deneme 8 yumurta oluştu ve hepsi döllendi......transfer edilen 3 embriyoda 8 hücreli,grade 1,fragmantasyon 0.......tutunma olasılığı çok yüksek embriyolar........gerçi ondada kimyasalı gördüm............ama şahin bey tedavi sürecinin süper olduğunu ve çok olumlu sonuç olacağını söyledi,ama olmadı işte.....

yaa sanırım bu testte senin yumurta yaşın çıkıyomuş..şimdi bana derlerse senin yaşın 33 ama yumurta yaşın 43...küt bayılırım valla...

ay var ya.......ben osman beyin muayene tarzını hiç beyenmedim......ama çok işini iyi yapan bir dr.......onun önerilerini şahin beyede söyledim,oda not aldı.......bu yüzden şahin bey gözüme bir kez daha girdi.......

ama ben olsam yaptırırım ve sonuç neyse öğrenirim..... ....ben biraz aceleci insanımdır da........(dr. teşhisli bir panik atağım...)

aslında bende öyleyimdirde ...eşim nedense ağır aldı bu işi bu sefer...daha öncede demiştim ya..aslında o benim kadar hevesli değil..üstünden zaman geçincede bendede bir soğuma oldu işte..yoksa ben daha o gün yaptırmak istemiştim..biran önce öğreneyim diye...

kullanacağım ilaçlar hakkında....şahin bey mesela 3.cü denememde bendeki kan pıhtılaşmasını bulmuştu,ama yanlızca coraspirin kullandırdı...yeterli dedi.........ama osman bey kesinlikle yeterli olmaz,heparin iğnede lullanman lazım coraspirinin yanında dedi.....bunu söyledim........şahin beyde biryeri aradı sordu ve o kişide aynını syledi ve şahin beyde onayladı........osman bey bir kaç ilaç daha söyledi,onlarıda söylicem şahin beye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…