Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ikinci düşüğümü yapacağımı öğrendiğim gün yanımda eşim yoktu.......o gün çok kötü olmuştum....eşim benden o gün güzel haberler beklerken adam mahfoldu....bana randevu saatine kadar yetişmeye çalışırım,hastanede buluşalım demişti....ama o geldiğinde ben şahin beyin yanından çıkmıştım ve lobideydim..........eşim hastaneye koşturarak ve büyük bir heycanla giriyordu gördüm ve yanıma da gülerek geliyor,benim yüzümü görünce durumu anladı.............ayyyyyyyyyyy.........ben şimdi bunları niye yazdım yahu....baktım kendimden geçmişim geçmişi yazarken......

canım yaa bende kötü oldum şimdi..hatırlama o günleri..zor tabii biliyorum ama...hiç kolay değil...

bugünlerde bir yakınım hamile kaldı....ısrarla diyorki acıbademe senin dr.una gideceğim.........ilk kontrolede senle gideriz......artık seni çok iyi tanıyor nasılsa diyor.....

yooo..neden..gecikme olabiliyomuş öyle duymuştum...bir daha o tek çizgiyi görmek istemiyorum..beklerim gelir nasıl olsa...

şahin beyin normal hamilelerdense tüp bebek tedavisindeki hastalarına daha vakit ayırdığını duydum biliyormusun..sanırım aynı ilgiyi göstermiyormuşş...daha doğrusu zaman ayırma konusunda yani...

ben yaptım o tek çizgiyi göreyim diye........hiç umudum yoktuda zaten,benim hamile kalırsam hemen kan sulandırıcı iğneler kullanmam gerekiyorye...ne olur,ne olmaz diye........senin kaçıncı gün....

dediğin doğru olabilir....ben zaten götürmek istemiyorum....beni artık ordaki hemşiresinden tut,nezahat hanıma,narkozcusundan tut,lale hanıma kadar herkes tanıyor.....olurda orda tüp bebek yaptırdığımı ağızlarından kaçırırlar..........çünkü o kişi bilmiyor...

ben geçen ayın 10 unda olmuştum..normalde 6 gün önce gelir ...geçen ay 31 çekti..bu ay hadi 9 unda en geç gelmesi gerekiyordu...

dediğim kişi randevu için tel nosunu almıştı,ama şahin bey şehir dışındaymış,cemile hanıma randevu almış.......sonra ona gitti....bende rahatladım.....

cemile hanıma arkadaşım gittiydi..ama o kadarda memnun kalmamıştı..değiştirdi sonra dr unu..sanırım hep dekolte giyermiş cemile hanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…