Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ya zaten ilk aylarda belkide iki dr a birden gitmek gerek..çünkü benim rahim kalp şeklinde olduğu için düşük riskim olabilirmiş..gerçi kızıma hamileyken nelr yaşadığım halde hiç bir kanamam olmamıştı ama..ikincidede öyle olucak diye birşey yokmuş...

zaten bizde şaşırıyoruz,oğlumda nasıl hiç sorun olmadı diye.........gerçi şahin beyde yaşın çok önemli olduğunu söylüyorda.........

bizde bir sene korunmuştuk..şimdi gülceem geliyo neyden korunmuşsak..sonra birde benim eşim askere gitti..15 ayda zaten uzak olduğu için garanti koruma oldu...

boşuna demiyolar en verimli yaş 20 30 yaş arası diye..ben eşimle 29 da evlenmiştim..ama askere gitmediği için korunmuştuk..istememiştim..birde ben ne geçirmiştim içimden biliyomusun...kızımla eşimin arası çok iyi diye keşke eşimin çocuğu hiç olmasa hep kızımı kendi kızı gibi sevse diye düşünmüştüm..çok bencilce biliyorum ama o an o geçtiydi aklımdan..şimdi Allahım bana cezamı veriyo diye aklımdan geçmiyo değil..

bende bu tüp bebeğe başladığımdan beri yaşımın ne kadar çok ilerlediğini,yani yaşlandığımı hissettim...dr.lar arada bir 35 yaş üstü riskler grubuna giriyorsunuz....işte yaşınızdan dolayı bu kadar yumurta olması normal,yaşınızdan dolayı şöyle olur,böyle olur,diye diye kendimi 36 yaşında yaşlı hissetmeye başladım.......2 yıl önce kendimi çok genç hissediyordum.......

aynen yaa..şu bir senedir kendimi bende yaşlı hissttim..önceden hiç öyle düşünmüyordum..fsh ım sınırda çıkınca çocuğumun olmama ihtimalinden çok erken menepoz korkusu sardıydı içimi..tamam gülin artık yaşlılar sınıfına giriyosun demeye başlamıştım kendi kendime...

yaaa insanlar işte böyle...sonunu düşünmeden bir laf atıyoruz ortaya......bende olumun doğumu çok zor olmuştu ve asla başka çocuk yapmam demiştim....annemde senin gibi düşünüyor....çok büyük konuştun.....bak şimdi olsun diye ne acılar çektin diyor......

benim yan komşum 40 yaşında ve hamile..sırf doğum menepozu 10 yıl ileriye atyıomuş diye hamile kaldı...apartmanda herkes benden bebek beklerken o çıktı hamile:)))

olsun be canım..sevip büyüteceğimiz en azından birer çocuğumuz var..bir düşün..ya onlarda olmasalardı...

ett ..benimde en yakın yan komşum hamile..en yakın arkadaşlarımdan biride hamile..görümcemin kızı 6 aylık hamileymiş ben daha geçen gün duydum..benden saklıyolarmı ne..anlayamadım...

ah ne diyorsun sen ya....ALLAH evlatlarımızı bize bağışlasın.......bir öksürüğüne bile içim parçalanıyor........kıyamam ben hiç yavruma ........ALLAH yavrularımıza uzun ömürler versin....hiç olayanlarada evlat versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…