Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benim dediğim kişide memnun değil...daha iki kere gitti.......kalp atışını dinletmemiş....benim odamda onun aleti yok demiş........bana dün souryor senin dr.unun odasında varmı o alet.........

bende o kişiye diyorum......aman bebeğin sağlıklıymışya boşver...kalp sesini yanlızca dr.un duysun yeter diyorum......benim dr.a taktı.....diyemiyorum tüp bebek dr.u diye.....

ya ben şahin beye tedavi için gidiyorum fakat olduda bir şekilde hamile kalırsam ona devam edemem..acıbademde doğum çok pahalı..hiç istemiyorumda başka dr lara gitmek..hazır bir doktorumu benimsemiştim..sinir oluyorum...acıbadem sigortada baya tuzlu sanırım..

bende o kişiye diyorum......aman bebeğin sağlıklıymışya boşver...kalp sesini yanlızca dr.un duysun yeter diyorum......benim dr.a taktı.....diyemiyorum tüp bebek dr.u diye.....

aman çok istiyosa gitsin şahin beye..niye diyemiyorsun tüp bebek dr u diye...

ayyyy çok fazla herşeyi soran inceleyen bir kişi....bana sen neden tüp bebekçiye gittin,falan filan sorularla çok sıkar......

hamile dediğim kişi,hastaneden çıkınca direk bana geliyor....ultrason resimlerini göstermeye...kaç mm.olmuş bebişi diye........

yok canım...bilmiyor.......benim tüp işini,annem,kızkardeşim,kayınvalidem ve görümcem biliyor.... diğer aile fertleri bilse,duymadık kimse kalmaz.........bende bıkarım sorulardan....

aman canım ya.....inşallah kendiliğinden hamile kalırsında,başka dr.da yaparsın ......olsun varsın......sen yeterki hamile kal.....

varya önceleri kadın dr araştırıyordum hep..şimdide sanki kadın dr lara güvenemicem gibi geliyo bana...erkek dr lar dahamı tecrübeli nedir..daha işlerini biliyolar sanki..

ya olduda tedavi oldum ve hamile kaldım diyelim..daha sonra şahin beye nasıl söylenir size devam edemicem diye...

canım birde herşey doğumlada bitmiyor....demiştim ya....arkadaşım doğum yaptı,bebeği küvezde diye.....15 gün küvezde kaldı bebeği.....acıbademdede 1 günlük küvez ücreti 1000 tl miş...gerçi kendim küvez ücreti ni hiç sormadımda daha o günlere çok var diye........eğer benim bebiş olusada,küveze girerse benim koçiş baya bir para ödemek zorunda kalıcak.......adamın zaten iflahı kesildi bu zamana kadar,dahada kesilecek....ay birde üstüne doğum..........ayyyy.ben kıyamam kocişime.......sen yeterki doğur canım da olsun giden para olsun diyorda ........en sonundada adam fenalıklar geçirmesinde......

eet doğru söylüyorsun..erken doğum ihtimalini hep düşünnmüşümdür bende...ek masraflarda çıkabilir...erkeklerinde işi zor tabiii..hangi birine para yetiştirsin...

canım tedaviden sonra hamile kalıpta onda doğumu yapamayanlarda çokmuş....ben selime hemşireyede,ayşegül hemşireyede sordum...mesela ben orda bir çok hastasıyla beklerken kouştum.....benim konuştuğum 3 kişide hamile kalmış,şahin beyi bırakacaklardı........bunu maddiyatla i ilgili olduğunu söyleyince zaten çok olumlu yaklşıyormuş.......mesela bir gün ordaydım....kadın şahin beyde hamile kalmış, zübeydenin dr.una gidiyormuş......o dr.da rskli bir durum varmiş....şahin beye gösterin testleri demiş....adamda testleri getirmiş gösterdi....şunları.şunları yine yaptırın dedi şahin bey......yani anlican sen şahin beyi bıraksanda arada yinede ona gelsen çok ilgileniyor..........bu adam benim gözüme ondan girdi......

canım benim oğlumda tedaviyle....ama eşim tedavi gördü.....3.cü ayda hamile kaldım......biz yine öyle olucak zannettik....oğlumdan sonrada birde kaç sene korunduk.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…