Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

zaten bebek konusunu kafamdan atmak istesemde dediğin gibi her taraf bebek.......bugünlerde hep bebek tebriklerine gidiyorum.......

kızım benim boyuma yaklaştı tabii..valeybola gidiyo..geçen benim spor ayakabımı giydi tam oldu..inanamadım..herkes ne güzel genç anne deyincede gururlanıyorum tabii..kotlarımı falan verdirmiyo kimseye..anne ben bunları en geç iki sene sonra giyerim diyo..saklıyorum napiim...

evet ya.... oğlumun eşofmanları falan bana da oluyor....tabiiki giymiyorumda.......ayak numarasıda benden büyük bu yıl......geçen koluna girdim oğlumun öyle yürüyüş yaptık oğlumla....annemde bizi sitenin içinde görmüş öyle...ağlamış......

ay evet ya.....beraber sohbet etmesi çok hoş....bende anlamadım zamanın nasıl geçtiğini....biz birede bir araya gelsek var ya.....ne yaparız bilmem.....

canım çıkalım artık....sende yorgunsun.....yarın gece kısmetse sohbete devam ederiz....ben zaten çeneci biriyimdir........galiba sende öyle......

Evet Bluesuu,bana aspirini kullanmamı Şahin bey söyledi.Kan pıhtılaşması yoktu ama yine de kullandım.Gerçi 1-2 test değeri hafif sınır üstündeydi ama Şahin bey sende kan pıhtılaşması yok demişti.Ama ben benim tedavimde aspirinin faydası olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce diğer doktordaki negatifle sonuçlanan tedavilerde hiç aspirin kullanmamıştım.Ama tabiibu benim yorumum.Belki yanlış da olabilir.
Sevgiyle kal.Hoşçakal...

ben geldim kıslar,şahin beyle görüştüm tahlillerin hapsini yapalım bu ay başlamayalım dedi.
çok iyi izlenim aldım bende,inşallah hayırlı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…