Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

demekki arkadanda sen geliceksin...çok ilginç yaaa..aman beni rüyanda iyi gör..vallahi ben senden korktum..hahaha...

saol arzucum..allahta en yakın zamanda kardeşinede böyle bir hamilelik lutfetsin..onun neler çektiğini çok iyi anlarım...

canım benim amin inşallah
benim dualarım hep sizlerle Allaha emanet olun
hepinize iyi geceler güsel haberlerinizi bekliyorum

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

özlemcim inşallah çok ilaca gerek kalmadan çatır çatır yumurtlarsın..ben baya ilaç almıştım yaa..ilk lucrin..puregon ..menagon..birde menapurmu neydi..

inşalla bakalım :)) bende lucrinle başlayacağım gerçi o ilaç tedavi süresince yeterli olacak mı bilmiyorum...çok az gibi geldi....adetin 2. günü kontrole gideceğim lucrinle beraber purogon kullanacağım..sonrada pregnly :)) bayağı uzun bir yol gibi...

bugün testlerde rubella pozitif çıkınca dedim sanırım sorun var dedim,ş.beyi aradım neyseki pozitif olması gerekiyormuş :)) nasıl rahatladım sonrasında...

az değil cnm yaa..benim arttı bile lucrin..enjektörte görüceksin bir damlacık kullanılıyo..eet rubellada bende korkmuştum..kızamıkçık mı n e geçirmişsin yani..olması gereken oymuş..

kızlar sohbet çok güzel ama çıkmak zorundayım...yarın erkenden gelecek misafirler....hiçte hazırlığım yok...erken kalkmak zorundayım......hepinize iyigeceler..........

ayyy evet hepsi negatf çıkınca o pozitif olunca eyvahh dedim...rubella negatif olunca düşük tehlikesi oluyormuş sanırım...aşılamadan kalan fostimon var iki kutu onları da şahinbeye vereyim dedim, belki ihtayacı olan biri varsa kullanırlar...

iyi geceler bluesuu, yat dinlen yarın için kolay gelsin sana :))
gülinciğim sende yat istersen kendini çok yorma taze annemiz :)

özlemcim ş. beyin eğer dozun ş. beyin verdiği ilaçları geçerse ilave almadan hastane veriyor..sana ş. bey bu durumla ilgili birşey söyledimi..mesela benim çok geçmişti..nerdeyse bir milyarlık ilacı hastaneden verdiler...başka yerde yaptırmış olsaydım sanırım onun parasıda benim cebimden çıkıcaktı...

güya 1 de yatıcaktım ben zaten..bak muhabbet tatlı geldi..bende yatayım burda kamburum çıktı yine...iyi geceler hepinize...

söyledi banada eğer bunlar yetersiz gelirse gerisini ben vericem dedi, siz almayacaksınız dedi...o an çin anlamamıştım tam ne demek istediğini,şimdi sen söyleyince anladım :)

kızlar slmlar bnden hbrlerDyumoşların 18i de döllenmiş yarına transfre planlıyolar 18den hiç fire yok gelişimleri süpermiş akşama tekrar arayıp bilgi vricekler....sanırım bu sefer olucak hayırlısıyla...transferden snrada izmite dönmicem eşimle konuştuk oda yanımda zaten tahlili gününe kadar burdayım daha...zaten gündüz kimse yok evde herkes çalışıyo rahat rahat dinlenirim bendeD şimdilik benden bukadar cici bakın kendinize öpüldünüsss

maşallah halidecim...süper bir haber..benim senden korkum yine tedavin yarım kalıcak diyeydi...ama bak görüyormusun herşey harika gidiyo..inşallahta sonuda böyle harika olucak..

halıdem çok guzel maşallah yumoşlarına inş.çok guzel olacak
justıng kırdın şeytanın bacağını çok sevındım allah devamını erdırsın ..
Ben evde yatıyorum hala kanamam var rahım içikanamam varmış 1 ay kritik dönem dedi..yardım edın kızlar kabızlık sorunum çok fena osmolak şurup işe yaramadı bırde bebek alt tarafa tutunmuş dualarınıza iht.var..Bırde atlıyorum yazıları o yuzden tedavıye başlayanlara hayırlı olsun guzel annelerımızı de öpüyorum..hergun ınnohep iğne vuruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…